Lexi Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 2 godziny temu, Chertan napisał: Wbijania kolczyka w przyrodzenie też nie próbowałem... Ganię nie ze względu na przyjemności czy smak, ale mnóstwo syfu w tym ustrojstwie, na zdrowie na pewno nie wychodzi. Wiem wiem, na coś trzeba umrzeć. Ale po co se pomagać? ...za jeden ze znaczniejszych sukcesów w swoim życiu uważam rzucenie palenia... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 57 minutes ago, Lexi said: ...za jeden ze znaczniejszych sukcesów w swoim życiu uważam rzucenie palenia... ... rzucałem wiele razy... Normalnie mam nieustające pasmo sukcesów...🤣 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 1 minutę temu, SzymQ napisał: ... rzucałem wiele razy... Normalnie mam nieustające pasmo sukcesów...🤣 Po prostu jesteś powtarzalny... pasmo sukcesów to będzie jak rzucę jeszcze picie, dupy i ćpanie... zwłaszcza ze jeszcze nie ćpam., 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 18 minut temu, Lexi napisał: Po prostu jesteś powtarzalny... pasmo sukcesów to będzie jak rzucę jeszcze picie, dupy i ćpanie... zwłaszcza ze jeszcze nie ćpam., 😉 To zacznij od ostatniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 7 godzin temu, Chertan napisał: Jako nigdyniepalacz nie rozumiem przyjemności z palenia i zwalczam je na każdym kroku. A marcowe następnym razem spróbuję, nawet jak stare😁. W sumie dopiero lipiec czy tam sierpień. Chyba, że nazwę w międzyczasie zmienią. Też się nigdy nie nauczyłem palić i oduczyłem palić soją narzeczoną (obecną żonę). Moją mamę zresztą też. Kiedyś lata temu, chyba jeszcze w liceum, kolega przedstawił mnie swojej koleżance, która mi się podobała. Cytuję z pamięci "Krzysiek, to fajny gość, choć nie pali to pije za dwóch 😉". Rozumiecie moje szanse po tej zacnej rekomendacji, raczej mocno zmalały 😁. Wasze zdrowie 🍺. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 2 minuty temu, moruniek napisał: Też się nigdy nie nauczyłem palić i oduczyłem palić soją narzeczoną (obecną żonę). Moją mamę zresztą też. Kiedyś lata temu, chyba jeszcze w liceum, kolega przedstawił mnie swojej koleżance, która mi się podobała. Cytuję z pamięci "Krzysiek, to fajny gość, choć nie pali to pije za dwóch 😉". Rozumiecie moje szanse po tej zacnej rekomendacji, raczej mocno zmalały 😁. Wasze zdrowie 🍺. Nie zgodzę się. Młoda samiczka szukała dobrego materiału genetycznego. Taki, co pije za dwóch, ma: - serducho jak dzwon - wątrobę nie z tego świata - przytomność umysłu - urok osobisty Na dzień dobry wygrywa w przedbiegach z chłopakiem, co po 1 piwie ma bombę. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Wracając do tych co nie piją, tylko biją, Widzew zaczął sezon... 16k karnetów jak świeże bułeczki, u nas na dzielni przedstawiono zawodników, podjechałem rowerkiem co by się nie spocić, nie będę biegał jak jakiś... piłkarz. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 21 minut temu, star napisał: Widzew zaczął sezon. ..nie znam człowieka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: ..nie znam człowieka No ja rozdarty między Śląskiem co się cudem utrzymał i Widzewem co szybował na jesieni i pikował na wiosnę teraz derby będą bo ŁKS awansowal (pomyślałem czy powiedziałem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, star napisał: Wracając do tych co nie piją, tylko biją, Widzew zaczął sezon... 16k karnetów jak świeże bułeczki, u nas na dzielni przedstawiono zawodników, podjechałem rowerkiem co by się nie spocić, nie będę biegał jak jakiś... piłkarz. Załóż szalik Lecha Poznań i zrób performance wśród kibiców Widzewa😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Cze Dzisiaj króciutka rundka rodzinna, dla rozluźnienia. Piwka nie było, tylko lody. Lajtowe 15 km dla zdrowotności. Też fajnie. pozdrawiam W lodziarni tłumy mimo dość późnej, pory. Sprzedawca miał zajob. Był samiusieńki jak palec. Cricoteka, nieco abstrakcyjny budynek. Konie zaparkowane, trzi nase, a jeden cyjsik. A ruch na Wiśle niesamowity i bardzo dużo ludzi wieczorem spacerujących, ale po drugiej stronie Wisły. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 10 minut temu, grimson napisał: Załóż szalik Lecha Poznań i zrób performance wśród kibiców Widzewa😉 Czy ja pisałem, ze jestem psychicznie chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 38 minut temu, star napisał: Czy ja pisałem, ze jestem psychicznie chory? Ma to swoje plusy. Wyjedziesz komuś z bani, bez konsekwencji 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, star napisał: Czy ja pisałem, ze jestem psychicznie chory? Cały czas piszesz, jakbyś był psychicznie chory 😁😁😁😁😁 Edytowane 19 Lipca 2023 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, MarioJ napisał: Cały czas piszesz, jakbyś był psychicznie chory 😁😁😁😁😁 Tyle razy ci mówiłem abyś nie pisał o czymś na czym się nie znasz. Ew. zapisz się na wolontariat do szpitala psychiatrycznego popracuj tam rok, wroc na forum i wtedy coś napisz z sensem. Bo przecież nie życzę ci odwiedzin tego typu miejsca ani jako pacjent, ani odwiedzajac swoich bliskich. Miałem tego typu "przyjemności" w życiu i nie życzę ich najgorszemu wrogowi. Do tego trzeba mieć "jaja" czyli mental przy których twoje najlepsze single i zleby nic nie znaczą... Wróćmy do tematu bo nie warto koncentrować się nad żałosnymi przysrywajkami Mario, mówiłem, ze wybrałem się na Letnisko rowerem? Nie ja jeden, święto na dzielni, wszak to stary Widzew. Te tory jak nazwa zamkniętego już lokalu z akcesoriami i starymi motorami Znikąd donikąd, Nowhere to nowhere https://www.facebook.com/NowhereToNowhereLodz/ Edytowane 20 Lipca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Cricoteka, nieco abstrakcyjny budynek. Jaki pan taki kram....Kantor też do końca normalny nie był.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 3 godziny temu, star napisał: Tyle razy ci mówiłem abyś nie pisał o czymś na czym się nie znasz. Ew. zapisz się na wolontariat do szpitala psychiatrycznego popracuj tam rok, wroc na forum i wtedy coś napisz z sensem. Dobrze nam idzie. Jeszcze kilka wpisów, i tablecik wyląduje na ścianie. Jak tam neuroniki latają ? 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 15 godzin temu, Lexi napisał: Po prostu jesteś powtarzalny... pasmo sukcesów to będzie jak rzucę jeszcze picie, dupy i ćpanie... zwłaszcza ze jeszcze nie ćpam., 😉 Idei rzucania kobiet to nie rozumiem, a może raczej kobiety, bo ja głupi i monogamiczny. Chyba, że ktoś mnogo degustuje, to faktycznie koszty spore a i zarazić czymś się można. Co do rzucania picia, to co może być lepszego od zimnego browara na tarasie po rowerowej wyrypie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 6 minut temu, Chertan napisał: Co do rzucania picia, to co może być lepszego od zimnego browara na tarasie po rowerowej wyrypie? Dwa zimne browary 🙂 8 minut temu, Chertan napisał: koszty spore Ponoć w ostatecznym rozrachunku i tak taniej wychodzi..:)..... (w necie można pokozaczyć, ale też jestem "nie stereo" - i w dodatku masz racje - "safety first".. ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Witkowice... https://www.skionline.pl/forum/topic/16822-rowerowe-eskapady-relacje/page/176/#comment-391873 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Takie info mi się pokazało… Może to kogoś zainteresuje…. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 W dniu 20.07.2023 o 17:11, .Beata. napisał: Takie info mi się pokazało… Może to kogoś zainteresuje…. Beatka nam już "wydobrzała"...bedzie sje ścigać.. 🙂 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Dziś będzie lotniczo. Tuż koło mojego miasta jest lotnisko w Michalkowie. Baza śmigłowca LPR, Dromadera, szkoły spadochronowej oraz szybowców. Do tego knajpka i miejsca kempingowe. Obecnie odbywają się szybowcowe mistrzostwa świata juniorów, większość uczestników śpi w namiotach przy lotnisku. https://ostrowglide.pl/zawody-w-ostrowie-ponownie-dwukrotnie/ Kilka fotek z lotniska, oraz panorama mojego miasta. Dziś warun na trasie ciekawy, mocno wiało, do tego odcinek około 3km po piaszczystych leśnych drogach. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) W stronę słońca Edytowane 22 Lipca 2023 przez kordiankw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) Cze Spała się udała😉. Pogoda super, nie za ciepło, ale bez deszczu. Intensywnie. Sobota rano po śniadaniu kółeczko na rowerkach z dziewczynami 30km. Inowłódź i okolice. potem deser Spływ kajakiem ze Spały do Zakościelca. 10km. 1,5h nam to zajęło. Dużo kajaków, i płytko czasami, ale znaleźliśmy lukę i płynęliśmy sami. Następnie dziewczyny do SPA, a my z kolegą na rower 47km. Potem posiadówka😀. W Niedzielę znowu kółko z dziewczynami, tym razem w stronę Tomaszowa Mazowieckiego. Deser na drogę i powrót. pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2023 przez Marcos73 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi