Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Victor napisał: Trzeba koniecznie @Lexi namówić na trzeciego a oni już się dogadają 😜 nie nasza bajka nie nasze dudki 😂 Paweł, Maks też będzie, pewnie dostępny, Jurkami też nie gardzi. Zna ośrodek bardzo dobrze, jak mu tempa dotrzymacie to 100km dziennie zrobicie. To chyba ostatnia okazja, żeby było w miarę tanio 🙂, kup sobie dłuższą nartę, bo na SL sie zajebiesz, on jeńców nie bierze. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć. Uważacie, że Madonna na grudzień będzie spoko? W sensie ilości śniegu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: W sensie ilości śniegu armat mają dosyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Uważacie, że Madonna na grudzień będzie spoko? W sensie ilości śniegu 🙂 Od 4 sezonów tam jeżdżę w grudniu, w ostatnim było wyjątkowo mało śniegu, a najeździliśmy się po uszy 🙃 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Paweł, Maks też będzie, pewnie dostępny, Jurkami też nie gardzi. 😂 młody w dorosłość wchodzi 👌 Amsterdamska czerwona letnią porą jak znalazł oby nadążył 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Cześć No nie wiem czy tam tak strono, widziałem ostatnio w TV, że na Stelvio kijkami się odpychali na zawodach... pozdro To pojedź i się przekonasz jak nogi w du..pę wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Białko plus płyny na kolacje. Pizzy już nie uwieczniam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Victor napisał: Z tej perspektywy wygląda tak powiem niepozornie ale to ten fragment z lotu Nicolo 👌 teraz na szybko posiłkowałem się YT i pierwszym lepszym filmem z tej trasy , jest co jechać 👌 Jak wrócisz bez stówki na liczniku to bialy orzeł na czerwieni nie jest Ci dany 😜 😂 Cześć Hm.. to jest jakieś dziwne zdjęcie. Jadąc trawersem jak tylko kończy się las trzeba od razu rzucić się w lewo - tam jest najstromszy fragment - trzeba fajnie dogonić tę stromiznę bo po płaskim trawersie to jest konkretne przejście, a później to już jest normalna jazda. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Hehe @zając faktycznie 'mało'😎 Panowie smaku na grudzień narobili...😉 A tu jeszcze ten sezon się nie skończył 😆 Apropo - Teresko dzięki za relację, kawał dobrej roboty! Oby kolano szybko się zregenerowało 💪 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, PTT napisał: To pojedź i się przekonasz jak nogi w du..pę wejdą. Byłem w Bormio i jechałem tą trasą, kondycję trzeba mieć, ale mój wpis nie dotyczył tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, AdrianW napisał: Hehe @zając faktycznie 'mało'😎 Panowie smaku na grudzień narobili...😉 A tu jeszcze ten sezon się nie skończył 😆 Apropo - Teresko dzięki za relację, kawał dobrej roboty! Oby kolano szybko się zregenerowało 💪 pozdro Rozmawiałem dziś z rodakiem. Był w Madonnie w grudniu 2025. Mówil, że śnieg na trasach był. Poza trasami bieda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu (edytowane) W Austrii w ciągu ostatniego tygodnia spadło ponad metr śniegu, wszędzie 4 stopień zagrożenia lawinowego. W sobotę w Serfaus zeszła lawina i zabrała ze sobą jedną ofiarę. Warunki śniegowe wybitne, przy czym bardzo miękko. Dziś przyszła odwilż, jeśli to wszystko zacznie płynąć to będzie powódź w całej Europie. Edytowane 45 minut temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 26 minut temu, grimson napisał: Rozmawiałem dziś z rodakiem. Był w Madonnie w grudniu 2025. Mówil, że śnieg na trasach był. Poza trasami bieda. Właśnie z tego grudnia są moje zdjęcia powyżej. Potwierdzam, śniegu mało ale warunki świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu Można też trafić tak, ale to dawne dzieje, grudzień 2015, do MdC z Folgaridy/Marillevy tylko na kołach, wszędzie pustki w hotelu na 500-600 osób, poza nami był jeszcze jeden pokój zajęty. Dostepnych tras tak max 50%, ale i tak można było się zajeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi