Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Victor napisał: Trzeba koniecznie @Lexi namówić na trzeciego a oni już się dogadają 😜 nie nasza bajka nie nasze dudki 😂 Paweł, Maks też będzie, pewnie dostępny, Jurkami też nie gardzi. Zna ośrodek bardzo dobrze, jak mu tempa dotrzymacie to 100km dziennie zrobicie. To chyba ostatnia okazja, żeby było w miarę tanio 🙂, kup sobie dłuższą nartę, bo na SL sie zajebiesz, on jeńców nie bierze. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć. Uważacie, że Madonna na grudzień będzie spoko? W sensie ilości śniegu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: W sensie ilości śniegu armat mają dosyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Uważacie, że Madonna na grudzień będzie spoko? W sensie ilości śniegu 🙂 Od 4 sezonów tam jeżdżę w grudniu, w ostatnim było wyjątkowo mało śniegu, a najeździliśmy się po uszy 🙃 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Paweł, Maks też będzie, pewnie dostępny, Jurkami też nie gardzi. 😂 młody w dorosłość wchodzi 👌 Amsterdamska czerwona letnią porą jak znalazł oby nadążył 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Cześć No nie wiem czy tam tak strono, widziałem ostatnio w TV, że na Stelvio kijkami się odpychali na zawodach... pozdro To pojedź i się przekonasz jak nogi w du..pę wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Białko plus płyny na kolacje. Pizzy już nie uwieczniam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Victor napisał: Z tej perspektywy wygląda tak powiem niepozornie ale to ten fragment z lotu Nicolo 👌 teraz na szybko posiłkowałem się YT i pierwszym lepszym filmem z tej trasy , jest co jechać 👌 Jak wrócisz bez stówki na liczniku to bialy orzeł na czerwieni nie jest Ci dany 😜 😂 Cześć Hm.. to jest jakieś dziwne zdjęcie. Jadąc trawersem jak tylko kończy się las trzeba od razu rzucić się w lewo - tam jest najstromszy fragment - trzeba fajnie dogonić tę stromiznę bo po płaskim trawersie to jest konkretne przejście, a później to już jest normalna jazda. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Hehe @zając faktycznie 'mało'😎 Panowie smaku na grudzień narobili...😉 A tu jeszcze ten sezon się nie skończył 😆 Apropo - Teresko dzięki za relację, kawał dobrej roboty! Oby kolano szybko się zregenerowało 💪 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, PTT napisał: To pojedź i się przekonasz jak nogi w du..pę wejdą. Byłem w Bormio i jechałem tą trasą, kondycję trzeba mieć, ale mój wpis nie dotyczył tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, AdrianW napisał: Hehe @zając faktycznie 'mało'😎 Panowie smaku na grudzień narobili...😉 A tu jeszcze ten sezon się nie skończył 😆 Apropo - Teresko dzięki za relację, kawał dobrej roboty! Oby kolano szybko się zregenerowało 💪 pozdro Rozmawiałem dziś z rodakiem. Był w Madonnie w grudniu 2025. Mówil, że śnieg na trasach był. Poza trasami bieda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu (edytowane) W Austrii w ciągu ostatniego tygodnia spadło ponad metr śniegu, wszędzie 4 stopień zagrożenia lawinowego. W sobotę w Serfaus zeszła lawina i zabrała ze sobą jedną ofiarę. Warunki śniegowe wybitne, przy czym bardzo miękko. Dziś przyszła odwilż, jeśli to wszystko zacznie płynąć to będzie powódź w całej Europie. Edytowane 37 minut temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 26 minut temu, grimson napisał: Rozmawiałem dziś z rodakiem. Był w Madonnie w grudniu 2025. Mówil, że śnieg na trasach był. Poza trasami bieda. Właśnie z tego grudnia są moje zdjęcia powyżej. Potwierdzam, śniegu mało ale warunki świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu Można też trafić tak, ale to dawne dzieje, grudzień 2015, do MdC z Folgaridy/Marillevy tylko na kołach, wszędzie pustki w hotelu na 500-600 osób, poza nami był jeszcze jeden pokój zajęty. Dostepnych tras tak max 50%, ale i tak można było się zajeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi