SzymQ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Just now, .Beata. said: A chcesz Ty mieć konkurencję na wstecznym?bo z Karolem(?) szans nie mam żadnych 😄 Nawróciłem się do przodu. Głównie SL, więc na wstecznym tylko incydentalnie po płaskim. Wygrasz z łatwością. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mikoski napisał: Jak coś przegapiłem to mnie oświeć 🤔 Fiu fiu 👏 🫡 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie znam się na nartach (jeszcze 😉 ) skupiłam się na nauce, na nartach, które w 2019 wybrał mi Adaś. @Godryk Trudno mi siebie ocenić, zwłaszcza w forumowej skali i nie wiem jak sklasyfikowane są Trynity (155), ale się kończą. Potrzebuje po prostu nart na następne levele i tyle. Dziękuję za charakterystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Godryk napisał: Nie żeby coś, ale tematem jest wybór nart dla kobiety a tu piszą chłopy 80-100 kg i piszą mam Dynka 157 i gitara.. Nie żeby coś, ale jestem średnio jeżdżącą kobietą o wadze ok. 60kg 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Mikoski napisał: Jak coś przegapiłem to mnie oświeć 🤔 Uuuu Panie, wiązanie torpeda 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 7 minut temu, Marcos73 napisał: Uuuu Panie, wiązanie torpeda 😉 pozdro Damian nie bierze jeńców.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godryk Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 16 minut temu, .Beata. napisał: Potrzebuje po prostu nart na następne levele i tyle. Nie mam pojęcia jak jeździsz ile warzysz w jakich butach itd. Patrząc na to co zazwyczaj piszesz to celował bym w 2 narty. Salomon Addikt Pro 66 i tutaj już twoje parametry zadecydują o długości albo Rossigniol Essential. Obie narty maja dość podobny charakter. Ostatnimi czasy pomagałem w zakupie podobnych i cena zdecydowała że padło na Addikty. Te narty na prawde pozwolą ci sie rozwinąć i nie będą kamieniem u nogi. Jak kiedyś będziesz chciała większej precyzji dynamiki, bardziej 0-1 działąnia to kolejnym krokiem będzie np damski Fis. Jedna ważna sprawa. po zakupie nie daj sie zrobić w serwisie na szaro. Po zakupie dawaj je do dobrego serwisu ... w razie czego mogę coś znaleźć... i tam niech ci zrobią porządne podcięcie do samego końca dziobu 0.5 ewentualnie 0.5 pod bytem i dziob lekko na 0.7. W takiej konfiguracji te narty od razu chcą wchodzić na czystą krawędź i jest to az zadziwiające jak radzą sobie an nich nawet dość początkujące dziewczyny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi