Kaem Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu W dniu 19.10.2025 o 15:42, .Beata. napisał: Cześć Widzę, że się w ankiecie trochę zadziało i mamy prawie remis, a to prawie to Pieter @Chertan z przewagą na królewski termin. @Kaem@KrzysiekK@moruniek - czy dacie radę przyjechać na Trzech Króli? @mig@Lexi rozumiem że Wam jest obojętne ..? @Mikoski? @lubeckim? Czy ktoś jeszcze chętny? Chciałabym pomału zamykać temat terminu. Pozdrawiam 🙂 U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 21 godzin temu, .Beata. napisał: Mōm nadziejã, iże nŏs jednak udziwisz 🙂 Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Mikoski napisał: Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 No właśnie miałem pisać, że my w grudniu nuramy. A już tak pewnie pisałem, że nuranie zakończone na ten rok. Tak nagle wyskoczyło na przełomie listopada i grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi