Kaem Napisano Wtorek o 16:42 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:42 W dniu 19.10.2025 o 15:42, .Beata. napisał: Cześć Widzę, że się w ankiecie trochę zadziało i mamy prawie remis, a to prawie to Pieter @Chertan z przewagą na królewski termin. @Kaem@KrzysiekK@moruniek - czy dacie radę przyjechać na Trzech Króli? @mig@Lexi rozumiem że Wam jest obojętne ..? @Mikoski? @lubeckim? Czy ktoś jeszcze chętny? Chciałabym pomału zamykać temat terminu. Pozdrawiam 🙂 U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 18:39 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:39 21 godzin temu, .Beata. napisał: Mōm nadziejã, iże nŏs jednak udziwisz 🙂 Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Środa o 07:03 Udostępnij Napisano Środa o 07:03 12 godzin temu, Mikoski napisał: Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 No właśnie miałem pisać, że my w grudniu nuramy. A już tak pewnie pisałem, że nuranie zakończone na ten rok. Tak nagle wyskoczyło na przełomie listopada i grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 14:24 Autor Udostępnij Napisano Środa o 14:24 21 godzin temu, Kaem napisał: U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki. Ej weź no taaaka ekipa na Ciebie nie działa? no wiesz..? może 2-3-4.01 dasz radę? a 5-6 (Trzech Króli) dla chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano Czwartek o 09:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:20 18 godzin temu, .Beata. napisał: Ej weź no taaaka ekipa na Ciebie nie działa? no wiesz..? może 2-3-4.01 dasz radę? a 5-6 (Trzech Króli) dla chętnych skonsultowałem z wiesz kim - OK, 3 Króli zadziała. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 19:05 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:05 9 godzin temu, Kaem napisał: skonsultowałem z wiesz kim - OK, 3 Króli zadziała. No!!! Marek a L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 09:08 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 09:08 Cześć Świetnie, czyli mamy termin 🥳 2-3-4.01 + 5-6.01 @Adam ..DUCH @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave @Victor @mig Elżbieta i ja @Lexi i @Mitek z Rybelkiem się bardzo postarają być 😉 @SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko. 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Piątek o 11:01 Udostępnij Napisano Piątek o 11:01 Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 11:38 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 11:38 31 minut temu, brachol napisał: Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie. pozdro No nie może przecież zabraknąć najlepszych ud na zlocie!, trzymam kciuki za udaną i szybką rehabilitację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 12:18 Udostępnij Napisano Piątek o 12:18 (edytowane) Cze Ja będę 2-4.01. Solo. Śniadanko mile widziane. pozdro Edytowane Piątek o 12:19 przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 14:05 Udostępnij Napisano Piątek o 14:05 Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Piątek o 14:42 Udostępnij Napisano Piątek o 14:42 36 minut temu, Lexi napisał: Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... Może nadal ma, tylko mogą nie otwierać bramek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Piątek o 15:08 Udostępnij Napisano Piątek o 15:08 U mnie bez zmian. Nie mam możliwości w tym sezonie określać się do przodu i nie potrafię odpowiedzieć. Jak wyjdzie, że w tym sezonie nie jeżdżę, to nawet będę miał miejsce do oddania na Gabrikowym Level Up 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 16:12 Udostępnij Napisano Piątek o 16:12 Ja z małżonką w takim razie też od piątku wieczora do niedzieli, jak Młody, i śniadanka chętnie również wciągniemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 16:45 Udostępnij Napisano Piątek o 16:45 2 godziny temu, Lexi napisał: Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 16:54 Udostępnij Napisano Piątek o 16:54 7 minut temu, Marcos73 napisał: Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉 pozdro Spoko Maras odrobimy 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 17:16 Udostępnij Napisano Piątek o 17:16 34 minuty temu, Chertan napisał: Ja z małżonką w takim razie też od piątku wieczora do niedzieli, jak Młody, i śniadanka chętnie również wciągniemy. Bierz maskę w razie draki, ponurkujemy w stawie na górze. W egipcie takich atrakcji nie ma. 3 minuty i fioletowy. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Piątek o 18:49 Udostępnij Napisano Piątek o 18:49 9 godzin temu, .Beata. napisał: Cześć Świetnie, czyli mamy termin 🥳 2-3-4.01 + 5-6.01 @Adam ..DUCH @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave @Victor @mig Elżbieta i ja @Lexi i @Mitek z Rybelkiem się bardzo postarają być 😉 @SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko. 🙂 Cześć, jak tylko będę wiedział, dam Wam znać. p.s. Wywołałbym jeszcze @bubol.T. Ma niedaleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Piątek o 19:02 Udostępnij Napisano Piątek o 19:02 10 minut temu, moruniek napisał: Cześć, jak tylko będę wiedział, dam Wam znać. p.s. Wywołałbym jeszcze @bubol.T. Ma niedaleko. Ja śledzę temat, ostatnio nie wyszło, więc nic nie piszę. Mam w planach wyjazd do Ślemienia 31.12-04.01. Jak się uda, to będę godzinę jazdy od was. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 20:01 Udostępnij Napisano Piątek o 20:01 (edytowane) W dniu 24.10.2025 o 16:05, Lexi napisał: Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 w razie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę . @.Beata. 5/6 napewno odpada,muszę młodego dostarczyć do szkoły na 6go ale 2-4 ✅ na tą chwilę potwierdzam . Edytowane 13 godzin temu przez Victor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 20:03 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 20:03 O ja nieogarnięta… @bubol.T -u przepraszam, zapomniałam o Tobie. Tylko nie pisz, a dzwoń 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 20:04 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 20:04 3 minuty temu, Victor napisał: To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 wrazie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę . @.Beata. 5/6 napewno odpada,muszę młodego dostarczyć do szkoły na 6go ale 2-4 ✅ na tą chwilę potwierdzam . Będziesz z Młodym czy sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 20:08 Udostępnij Napisano Piątek o 20:08 Teraz, .Beata. napisał: Będziesz z Młodym czy sam? Raczej sam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 20:44 Udostępnij Napisano Piątek o 20:44 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Bierz maskę w razie draki, ponurkujemy w stawie na górze. W egipcie takich atrakcji nie ma. 3 minuty i fioletowy. pozdro Się śmiej. Dzisiaj spotkałem podlodowego pływaka, gość w takiej wodzie w stawie to fiolety nosem wciąga. Bez pianki, tylko gacie i czepek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 17 godzin temu, Victor napisał: To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 wrazie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę . @.Beata. 5/6 napewno odpada,muszę młodego dostarczyć do szkoły na 6go ale 2-4 ✅ na tą chwilę potwierdzam . Z Pilskiem może być bieda, w ostatnich latach góra jeśli w ogóle startowała, to po mocniejszych opadach, raczej w drugiej części sezonu. Buczynka tak samo mimo nasnieżania potrzebuje trochę pomocy od natury. To jednak kawał szerokiej trasy. Ja tam pewnie będę zaraz po świętach, to dam znać jak sprawa wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi