Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.10.2025 o 15:42, .Beata. napisał:

Cześć

Widzę, że się w ankiecie trochę zadziało i mamy prawie remis, a to prawie to Pieter @Chertan z przewagą na królewski termin.

@Kaem@KrzysiekK@moruniek - czy dacie radę przyjechać na Trzech Króli?

@mig@Lexi rozumiem że Wam jest obojętne ..?

@Mikoski? @lubeckim

Czy ktoś jeszcze chętny? Chciałabym pomału zamykać temat terminu. 

Pozdrawiam 🙂

U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki.

12 godzin temu, Mikoski napisał:

Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣

No właśnie miałem pisać, że my w grudniu nuramy. A już tak pewnie pisałem, że nuranie zakończone na ten rok. Tak nagle wyskoczyło na przełomie listopada i grudnia. 

• Haha 1

Cześć

Świetnie, czyli mamy termin 🥳

2-3-4.01 + 5-6.01 

@Adam ..DUCH  @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave  @Victor @mig Elżbieta i ja

@Lexi i @Mitek z Rybelkiem  się bardzo postarają być 😉 

@SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? 

Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko.

🙂

• Like 3
  • Thanks 1

31 minut temu, brachol napisał:

Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie.

pozdro

No nie może przecież zabraknąć najlepszych ud na zlocie!, trzymam kciuki za udaną i szybką rehabilitację

• Haha 2

36 minut temu, Lexi napisał:

Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do  Zwardonia zawadzę o Pilsko -  zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia  było cacy..

image.thumb.png.b9a10972d84a7deffa5e177207b5b03f.png

@Marcos73 miał w zeszłym sezonie  karnety w  dobrej cenie ale teraz  nie wiem 😉 ).....

Może nadal ma, tylko mogą nie otwierać bramek...

• Haha 1

2 godziny temu, Lexi napisał:

Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do  Zwardonia zawadzę o Pilsko -  zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia  było cacy..

image.thumb.png.b9a10972d84a7deffa5e177207b5b03f.png

@Marcos73 miał w zeszłym sezonie  karnety w  dobrej cenie ale teraz  nie wiem 😉 ).....

Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉

pozdro

• Haha 1

9 godzin temu, .Beata. napisał:

Cześć

Świetnie, czyli mamy termin 🥳

2-3-4.01 + 5-6.01 

@Adam ..DUCH  @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave  @Victor @mig Elżbieta i ja

@Lexi i @Mitek z Rybelkiem  się bardzo postarają być 😉 

@SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? 

Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko.

🙂

Cześć, jak tylko będę wiedział, dam Wam znać.

p.s.

Wywołałbym jeszcze @bubol.T. Ma niedaleko.

• Like 1

W dniu 24.10.2025 o 16:05, Lexi napisał:

To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 w razie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę .  

@.Beata. 5/6 napewno odpada,muszę młodego dostarczyć do szkoły na 6go ale 2-4 na tą chwilę potwierdzam . 

Edytowane przez Victor
  • Like 2

3 minuty temu, Victor napisał:

To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 wrazie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę .  

@.Beata. 5/6 napewno odpada,muszę młodego dostarczyć do szkoły na 6go ale 2-4 na tą chwilę potwierdzam . 

Będziesz z Młodym czy sam?

3 godziny temu, Marcos73 napisał:

Bierz maskę w razie draki, ponurkujemy w stawie na górze. W egipcie takich atrakcji nie ma. 3 minuty i fioletowy.

pozdro

Się śmiej. Dzisiaj spotkałem podlodowego pływaka, gość w takiej wodzie w stawie to fiolety nosem wciąga. Bez pianki, tylko gacie i czepek  

• Haha 2

17 godzin temu, Victor napisał:

To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 wrazie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę .  

Z Pilskiem może być bieda, w ostatnich latach góra jeśli w ogóle startowała, to po mocniejszych opadach, raczej w drugiej części sezonu. Buczynka tak samo mimo nasnieżania potrzebuje trochę pomocy od natury. To jednak kawał szerokiej trasy. Ja tam pewnie będę zaraz po świętach, to dam znać jak sprawa wygląda.

• Like 2