Kaem Napisano Wtorek o 16:42 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:42 W dniu 19.10.2025 o 15:42, .Beata. napisał: Cześć Widzę, że się w ankiecie trochę zadziało i mamy prawie remis, a to prawie to Pieter @Chertan z przewagą na królewski termin. @Kaem@KrzysiekK@moruniek - czy dacie radę przyjechać na Trzech Króli? @mig@Lexi rozumiem że Wam jest obojętne ..? @Mikoski? @lubeckim? Czy ktoś jeszcze chętny? Chciałabym pomału zamykać temat terminu. Pozdrawiam 🙂 U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 18:39 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:39 21 godzin temu, .Beata. napisał: Mōm nadziejã, iże nŏs jednak udziwisz 🙂 Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Środa o 07:03 Udostępnij Napisano Środa o 07:03 12 godzin temu, Mikoski napisał: Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣 No właśnie miałem pisać, że my w grudniu nuramy. A już tak pewnie pisałem, że nuranie zakończone na ten rok. Tak nagle wyskoczyło na przełomie listopada i grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 14:24 Autor Udostępnij Napisano Środa o 14:24 21 godzin temu, Kaem napisał: U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki. Ej weź no taaaka ekipa na Ciebie nie działa? no wiesz..? może 2-3-4.01 dasz radę? a 5-6 (Trzech Króli) dla chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano wczoraj o 09:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:20 18 godzin temu, .Beata. napisał: Ej weź no taaaka ekipa na Ciebie nie działa? no wiesz..? może 2-3-4.01 dasz radę? a 5-6 (Trzech Króli) dla chętnych skonsultowałem z wiesz kim - OK, 3 Króli zadziała. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 9 godzin temu, Kaem napisał: skonsultowałem z wiesz kim - OK, 3 Króli zadziała. No!!! Marek a L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć Świetnie, czyli mamy termin 🥳 2-3-4.01 + 5-6.01 @Adam ..DUCH @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave @Victor @mig Elżbieta i ja @Lexi i @Mitek z Rybelkiem się bardzo postarają być 😉 @SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko. 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, brachol napisał: Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie. pozdro No nie może przecież zabraknąć najlepszych ud na zlocie!, trzymam kciuki za udaną i szybką rehabilitację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Cze Ja będę 2-4.01. Solo. Śniadanko mile widziane. pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Lexi napisał: Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... Może nadal ma, tylko mogą nie otwierać bramek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu U mnie bez zmian. Nie mam możliwości w tym sezonie określać się do przodu i nie potrafię odpowiedzieć. Jak wyjdzie, że w tym sezonie nie jeżdżę, to nawet będę miał miejsce do oddania na Gabrikowym Level Up 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja z małżonką w takim razie też od piątku wieczora do niedzieli, jak Młody, i śniadanka chętnie również wciągniemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do Zwardonia zawadzę o Pilsko - zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia było cacy.. ( @Marcos73 miał w zeszłym sezonie karnety w dobrej cenie ale teraz nie wiem 😉 )..... Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Marcos73 napisał: Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉 pozdro Spoko Maras odrobimy 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Chertan napisał: Ja z małżonką w takim razie też od piątku wieczora do niedzieli, jak Młody, i śniadanka chętnie również wciągniemy. Bierz maskę w razie draki, ponurkujemy w stawie na górze. W egipcie takich atrakcji nie ma. 3 minuty i fioletowy. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi