Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.10.2025 o 15:42, .Beata. napisał:

Cześć

Widzę, że się w ankiecie trochę zadziało i mamy prawie remis, a to prawie to Pieter @Chertan z przewagą na królewski termin.

@Kaem@KrzysiekK@moruniek - czy dacie radę przyjechać na Trzech Króli?

@mig@Lexi rozumiem że Wam jest obojętne ..?

@Mikoski? @lubeckim

Czy ktoś jeszcze chętny? Chciałabym pomału zamykać temat terminu. 

Pozdrawiam 🙂

U mnie 3 Króli nie zadziała, sorki.

12 godzin temu, Mikoski napisał:

Pomieszało mi się w głowie z datami, ciulnołech się tylko o miesiąc 🤪 trzech króli mi pasuje 😁 i jeszcze Pitra wrobilem, my dopiero 9 ruszamy w Alpy a nurki mamy w grudniu 🤣

No właśnie miałem pisać, że my w grudniu nuramy. A już tak pewnie pisałem, że nuranie zakończone na ten rok. Tak nagle wyskoczyło na przełomie listopada i grudnia. 

• Haha 1

Cześć

Świetnie, czyli mamy termin 🥳

2-3-4.01 + 5-6.01 

@Adam ..DUCH  @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave  @Victor @mig Elżbieta i ja

@Lexi i @Mitek z Rybelkiem  się bardzo postarają być 😉 

@SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? 

Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko.

🙂

• Like 2
  • Thanks 1

31 minut temu, brachol napisał:

Ja tak jak pisałem będę, ale pewnie 2-4.01, co do mojej żony to nie wiem, jak na razie rehabilituje się po skręceniu stawu skokowego i ma opory przed jazdą na nartach. Nie umiem teraz powiedzieć jak się sprawa rozwinie.

pozdro

No nie może przecież zabraknąć najlepszych ud na zlocie!, trzymam kciuki za udaną i szybką rehabilitację

• Haha 2

36 minut temu, Lexi napisał:

Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do  Zwardonia zawadzę o Pilsko -  zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia  było cacy..

image.thumb.png.b9a10972d84a7deffa5e177207b5b03f.png

@Marcos73 miał w zeszłym sezonie  karnety w  dobrej cenie ale teraz  nie wiem 😉 ).....

Może nadal ma, tylko mogą nie otwierać bramek...

• Haha 1

2 godziny temu, Lexi napisał:

Jeśli Bozia da to 2- go stycznia w drodze do  Zwardonia zawadzę o Pilsko -  zapraszam - ostatnio jak jechałem do Zwardonia  było cacy..

image.thumb.png.b9a10972d84a7deffa5e177207b5b03f.png

@Marcos73 miał w zeszłym sezonie  karnety w  dobrej cenie ale teraz  nie wiem 😉 ).....

Nie mam i nie chcę. Już sie na tym przejechałem, a najwięcej to pojeździłem na Jaworzynie, nogi bolo 😉

pozdro

• Haha 1