Adam ..DUCH Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: A teraz odniosę do siebie. Ja jakbym ubrał system Carv to by wyszło, że pod palcami zewnętrznej narty miałbym czerwono. A jak patrzę na siebie to piętki się obsuwają. To się trzyma kupy. Czucie stopą… Ciężko mi się odnieść do wszystkich indywidualnych problemów. Ja na stoku spędzam świadomie dużo ty nieco mniej a większość "flaszkę na pół". W temacie poruszałem problem na CKI i odpowiedź którą uzyskałem jest taka że człowiek w sytuacji zagrożenia, stresu podświadomie poszerza swoją podstawę stania - patrz sporty walki, patrz szypiornistów, koszykarzy itd. To jest jedynie odniesienie do odstawiania dolnej narty. Ogólnie dążymy aby zachować równoległość. Tak się składa że mam dwie pary nart dla Ciebie z których w jednym przypadku zachowanie równoległości będzie kluczem sukcesu😁. Te drugie jadą same ale Ty już o tym wiesz Edytowane 4 godziny temu przez Adam ..DUCH 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi