kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, AdrianW napisał: I jeszcze powiedz że to widok z domu w którym mieszkasz?🙂 To jest nowy domek w Karkonoszach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Aha. Nie wyciągając tematów politycznych... Tak by mogła wyglądać kiedyś moja emerytura 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, AdrianW napisał: I jeszcze powiedz że to widok z domu w którym mieszkasz?🙂 Niezupełnie. Widok jest z nad domu sąsiadki z dzisiejszego wieczoru. Choć ten z mojej chatki jest podobny. I własnie się dowiedziałem, że Orange będzie mi instalować światłowód. Do czego to doszło. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, a_senior napisał: Niezupełnie. Widok jest z nad domu sąsiadki z dzisiejszego wieczoru. Choć ten z mojej chatki jest podobny. I własnie się dowiedziałem, że Orange będzie mi instalować światłowód. Do czego to doszło. 🙂 Fajnie masz. W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Wszędzie robią. Nawet na moim wydupiu kilka miesięcy temu zrobili. Musisz sobie kamerkę zainstalować 🙂 Edytowane 3 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, AdrianW napisał: Fajnie masz. W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, brachol napisał: Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... Potrafisz pocieszyć 😆 Internet to teraz chyba najmniejszy problem. Ale jeśli jest prąd blisko i jakiś dojazd to już robi się okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, AdrianW napisał: W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Na razie sąsiadów w najbliższej okolicy nie przybywa i nie przybędzie za mojego życia, choć w nieco dalszej już trochę tak. 7 minut temu, brachol napisał: Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... I bez światłowodu się pojawiają. Na szczęście bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 2.09.2025 o 17:29, a_senior napisał: Oto ręka zbieracza jeżyn. To zdecydowanie jest ręka rowerzysty mtb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi