kordiankw Napisano Poniedziałek o 19:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:54 6 minut temu, AdrianW napisał: I jeszcze powiedz że to widok z domu w którym mieszkasz?🙂 To jest nowy domek w Karkonoszach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Poniedziałek o 20:12 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:12 Aha. Nie wyciągając tematów politycznych... Tak by mogła wyglądać kiedyś moja emerytura 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Poniedziałek o 20:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:13 22 minuty temu, AdrianW napisał: I jeszcze powiedz że to widok z domu w którym mieszkasz?🙂 Niezupełnie. Widok jest z nad domu sąsiadki z dzisiejszego wieczoru. Choć ten z mojej chatki jest podobny. I własnie się dowiedziałem, że Orange będzie mi instalować światłowód. Do czego to doszło. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Poniedziałek o 20:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:19 (edytowane) 6 minut temu, a_senior napisał: Niezupełnie. Widok jest z nad domu sąsiadki z dzisiejszego wieczoru. Choć ten z mojej chatki jest podobny. I własnie się dowiedziałem, że Orange będzie mi instalować światłowód. Do czego to doszło. 🙂 Fajnie masz. W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Wszędzie robią. Nawet na moim wydupiu kilka miesięcy temu zrobili. Musisz sobie kamerkę zainstalować 🙂 Edytowane Poniedziałek o 20:22 przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Poniedziałek o 20:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:20 Teraz, AdrianW napisał: Fajnie masz. W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:29 6 minut temu, brachol napisał: Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... Potrafisz pocieszyć 😆 Internet to teraz chyba najmniejszy problem. Ale jeśli jest prąd blisko i jakiś dojazd to już robi się okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:29 6 minut temu, AdrianW napisał: W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Na razie sąsiadów w najbliższej okolicy nie przybywa i nie przybędzie za mojego życia, choć w nieco dalszej już trochę tak. 7 minut temu, brachol napisał: Zrobią światłowód i za 5 lat będzie sporo domków na wynajem w okolicy... I bez światłowodu się pojawiają. Na szczęście bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano Poniedziałek o 21:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:32 W dniu 2.09.2025 o 17:29, a_senior napisał: Oto ręka zbieracza jeżyn. To zdecydowanie jest ręka rowerzysty mtb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 09:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:18 (edytowane) 17 godzin temu, AdrianW napisał: W dzisiejszych czasach taka oaza spokoju to marzenie. Ale bez sąsiadów 😉 Z naszym domkiem łączą nas z żoną, i moje dzieci też, miliony wspomień. Ojciec kupił domek, a ściśle jego połowę, ok. 1970 r., później dobudował drugą połowę. Ok. połowy lat 70. doszedł prąd i to była prawdziwa rewolucja dla okolicznych mieszkańców. Sam kopałem dziury pod słupy. Potem dociągnięcie rurami wody, bo poprzednio nosiliśmy wiaderkami od sąsiadki, a dalej, ale to dopiero kilka lat temu, duża rozbudowa z wierceniem wody głebinowej, łazienką, itp... Wszystkie wakacje z dziećmi tu spędzaliśmy a teraz te nasze wieczne wakacje zusowskie. Dla śmiechu dorzucam moje zdjęcie z 1987 r... z pieluchami. W dwóch wersjach: cb i pokolorowanej prze serwis Myheritage. Stwierdzam, że robi to rewelacyjnie. Kolory są wierne! Co ta AI wyprawie. Edytowane 22 godziny temu przez a_senior 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 16.09.2025 o 11:18, a_senior napisał: Z naszym domkiem łączą nas z żoną, i moje dzieci też, miliony wspomień. Ojciec kupił domek, a ściśle jego połowę, ok. 1970 r., później dobudował drugą połowę. Ok. połowy lat 70. doszedł prąd i to była prawdziwa rewolucja dla okolicznych mieszkańców. Sam kopałem dziury pod słupy. Potem dociągnięcie rurami wody, bo poprzednio nosiliśmy wiaderkami od sąsiadki, a dalej, ale to dopiero kilka lat temu, duża rozbudowa z wierceniem wody głebinowej, łazienką, itp... Wszystkie wakacje z dziećmi tu spędzaliśmy a teraz te nasze wieczne wakacje zusowskie. Dla śmiechu dorzucam moje zdjęcie z 1987 r... z pieluchami. W dwóch wersjach: cb i pokolorowanej prze serwis Myheritage. Stwierdzam, że robi to rewelacyjnie. Kolory są wierne! Co ta AI wyprawie. Świetna fotka 😉 mógłbyś jedynie sieknąć do kompletu dzisiejsza w tym samym miejscu choć pewnie będzie ciężko wygrzebać kultowy wózek dziecięcy 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A W dniu 15.09.2025 o 22:13, a_senior napisał: Orange będzie mi instalować światłowód. Oby tylko 😂 jak to dziś ładnie się mówi „technologia” tej Londyńskiej nie instalowali na drewnianych palach 🤦♂️ 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, PaVic napisał: Oby tylko 😂 jak to dziś ładnie się mówi „technologia” tej Londyńskiej nie instalowali na drewnianych palach no przecież PL to nie 3 świat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Victor napisał: Świetna fotka 😉 mógłbyś jedynie sieknąć do kompletu dzisiejsza w tym samym miejscu choć pewnie będzie ciężko wygrzebać kultowy wózek dziecięcy 💪 Wózek był rzeczywiście kultowy. Obsłużył 3 a może 4 dzieciaki. Dorzucam do kompletu dzisiejszą fotkę z tego miejsca. Drzewa wyrosły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, Jan napisał: no przecież PL to nie 3 świat Faktycznie to kraj wykształciuchów. Oddaje honory 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi