Lexi Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca (edytowane) Jeszcze tylko jeden most do dokończenia i będzie piękna trasa .. Edytowane 24 Lipca przez Lexi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Lipca Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 20 minut temu, Lexi napisał: Jeszcze tylko jeden most do dokończenia i będzie piękna trasa .. No to będę częściej na darmowe piwko wpadał do Ciebie 😉 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia W dniu 24.07.2025 o 08:44, Lexi napisał: Jeszcze tylko jeden most do dokończenia i będzie piękna trasa .. Maras, dzięki za piwko, moje ulubione, bo gratis😀. Trasa zajebioza. pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia A bo ja miałem Wam zarzucić zdjęcia z tej Racławickiej. Włącznie z materiałem dowodowym na to, że stalagtydy i stalagmity są puste w środku 🙂 //// //// ///// //// //// //// //// //// //// /// /// /// /// 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Dookoła komina ( termicznego) karuzela-trimmed.MP4 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Z dzisiaj. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września Oto ręka zbieracza jeżyn. Obrodziło w tym roku rekordowo. Zebrałem czernic (to po tutejszemu) ok. 20 kg. Dżemy, soki, nalewki. Rekordowo obrodziły też śliwki. A to się zdarza raz na 3-4 lata. Sąsiadka zbiera i zbiera. Myślę, że kilkanaście wiader uzbierała z kilku drzew (podrzucam zdjęcie). Sama nie pędzi, ale jak to w kawale o bacy, wszyscy w okolicy tak. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 1 godzinę temu, a_senior napisał: Oto ręka zbieracza jeżyn. Obrodziło w tym roku rekordowo. Zebrałem czernic (to po tutejszemu) ok. 20 kg. Dżemy, soki, nalewki. Rekordowo obrodziły też śliwki. A to się zdarza raz na 3-4 lata. Sąsiadka zbiera i zbiera. Myślę, że kilkanaście wiader uzbierała z kilku drzew (podrzucam zdjęcie). Sama nie pędzi, ale jak to w kawale o bacy, wszyscy w okolicy tak. 🙂 A nie lepiej zasadzić swoje bezkolcowe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 58 minut temu, kordiankw napisał: A nie lepiej zasadzić swoje bezkolcowe? Nawet nie mam gdzie bo żona wszędzie kwiaty sadzi. 🙂 A poza tym odpadłoby sporo przyjemności. Bo najpierw jest spacer, potem zbieranie, które też jest dla mnie przyjemnością i powrót z obciążonym plecakiem. No i ciężko byłoby wyhodować krzaków na 20 kg owoców. To jest ok. 40 l. Podobnie z borówkami zwanymi niesłusznie przez niektórych jagodami 🙂. Są te amerykańskie, nawet mamy trochę posadzonych, ale to nie to. BTW w tym roku nie obrodziły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Poniedziałek o 09:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:48 Kilka fotek z krótkiej wycieczki na zaporę i zamek w Niedzicy (Jezioro Czorsztyńskie). Niedawno byliśmy tam na rowerach, wczoraj - na piechotę z podwózka samochodem. Mnóstwo turystów w tym mnóstwo rowerów. Pogoda niesłoneczna. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 13:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:59 Wycieczka krajoznawczą w okolicach Hamburga 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Poniedziałek o 14:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:37 Leniuszek 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu W dniu 8.09.2025 o 16:37, kordiankw napisał: Leniuszek I po co taki przytyk ? Napisz lepiej kto tam strącił drony u nas. Bo podobno F16 to nie umieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Wojsko Polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, MarioJ napisał: I po co taki przytyk ? Napisz lepiej kto tam strącił drony u nas. Bo podobno F16 to nie umieją. Większość sama spadła. Któryś podobno strącił holenderski f35. O wynikach polskich wojaków nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi