a_senior Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 I ja ponownie witam. Brakuje mi wyświetlenia nowości, ale może źle patrzę. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 No i edytować sie nie da swoich wpisów. Pewnie to się pojawi. Dzięki mojemy imiennikowi za wskrzeszenie forum. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Andrzej nowe nieczytane posty masz po kliknięciu ikony obok plusa na górnym niebieskim pasku na stronie głównej forum. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Codzienny rytuał przywrócony. Brawo za walkę o Forum, jesteście Wielcy! Cześć Wam Wszystkim. 😘 b 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Melduję się z powrotem 😀 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 W dniu 4.10.2021 o 07:45, kordiankw napisał: Chyba uważnie czytasz wymianę uprzejmości na SO 🙂 Uprzejmości się skończyły https://www.skionline.pl/forum/topic/5765-zasady-na-forum/page/10/#comments może teraz będzie łatwiej Mitkowi tu trafi , ew. ktoś kto ma do niego namiary niech mu poda instrukcje… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 No i ja także dołączę. Sezon tuż tuż 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 1 godzinę temu, star napisał: Uprzejmości się skończyły https://www.skionline.pl/forum/topic/5765-zasady-na-forum/page/10/#comments może teraz będzie łatwiej Mitkowi tu trafi , ew. ktoś kto ma do niego namiary niech mu poda instrukcje… Nie posłucha, musiałby go admin najpierw poprosić 😄 . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 (edited) 20 minut temu, kordiankw napisał: Nie posłucha, musiałby go admin najpierw poprosić 😄 . To może poprośmy admina aby poprosił Mitka, no i Freda… ps ładne te korony mamy, mi pasuje do loga kolorystycznie Edited October 5, 2021 by star 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Cześć. Miło Was widzieć 🙂 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Coraz więcej nas wraca, kto następny ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi28 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 15 godzin temu, grimson napisał: Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. Niech wraca, dla mnie mega gość. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) 3 minuty temu, Chertan napisał: Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. Może jeszcze tam wrócisz, a użytkownicy jakby w połowie ci sami;-) Ale ja tez wyrosłem ze skiforum, znaczy nie, ze się już spakowałem:-) ps dałbym ci lajka ale widać wykorzystałem limit na dziś już niestety:-( Edited October 6, 2021 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 W innych miejscach też bywam, najprościej mi na Tapatalk mobilnie i tylko jedno forum go obsługuje, na kompie i w przeglądarce mobilnej będę rzadziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 W dniu 2.10.2021 o 10:59, Dany de Vino napisał: Jak w tytule. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Pana Andrzeja oraz jego całej ekipy/współpracowników, za przewrócenie do życia tego forum! Kłaniam się w pas i pozdrawiam serdecznie! 🙂 Gdzie to jest? Jaka trasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) W dniu 2.10.2021 o 10:59, Dany de Vino napisał: Jak w tytule. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Pana Andrzeja oraz jego całej ekipy/współpracowników, za przewrócenie do życia tego forum! Kłaniam się w pas i pozdrawiam serdecznie! Edited October 6, 2021 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany de Vino Posted October 6, 2021 Author Share Posted October 6, 2021 33 minuty temu, star napisał: Gdzie to jest? Jaka trasa? Randogne, Switzerland, o ile pamiętam to Zinal. Piękna jazda. Jeździliśmy tam w 6-7 ośrodkach. W sumie na wszystkich jazda jak marzenie! Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) 8 minut temu, Dany de Vino napisał: Randogne, Switzerland, o ile pamiętam to Zinal. Piękna jazda. Jeździliśmy tam w 6-7 ośrodkach. W sumie na wszystkich jazda jak marzenie! Polecam. Ładnie to wyglada. Ja mam fotki archiwalne z Soelden z początku któregoś sezonu, linia trochę free, potem robi się klasyczna. PDF sic! Safari - 19.07.2021 o 11:32.pdf Safari - 19.07.2021 o 11:30.pdf Edited October 6, 2021 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 13 godzin temu, Chertan napisał: Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. No troszkę się napracowałeś na KN w wątku o …”zdrowiu” 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaperSKI Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 W dniu 5.10.2021 o 14:25, star napisał: To może poprośmy admina aby poprosił Mitka, no i Freda… ps ładne te korony mamy, mi pasuje do loga kolorystycznie Fredo! Bym zapomniał! Bez nich dwóch to nie będzie to samo miejsce! 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 7 godzin temu, CaperSKI napisał: Fredo! Bym zapomniał! Bez nich dwóch to nie będzie to samo miejsce! 😁 Tez tak uważam, namiarów brak, Szabir może pomoże? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) W dniu 5.10.2021 o 17:43, grimson napisał: Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. Cześć W kwestii formalnej: Z zaskoczeniem odebrałem wyrzucenie mnie ze Skionline ale - tak jak wielokrotnie powtarzałem - to Jacka forum i może robić co chce. Też kiedyś wywaliłem kumpla za drzwi bo mi zaczął a domu głosić pisowskie hasełka. Ale: Później pojawił się post Jacka z uzasadnieniem, który mnie zaszokował bo jest po prostu kłamstwem. Nie użyłem wobec kolegi Artixa jakichkolwiek słów wulgarnych czy obraźliwych. To kolega Artix w niedwuznaczny sposób wciął się w moją rozmowę ze Śpiochem na co zareagowałem używając określenia "synku" do użycia którego w pełni mam prawo z racji wieku chociażby. Za to ja zostałem nazwany przez kolegę Artixa "zjebem" co jak widomo jest ogólnie znanym i lubianym określeniem będącym elementem literackiego języka, na które to określenie już nie reagowałem. Efekt jest taki, że Jacek mnie wyrzucił a kolega Artix sobie dalej tworzy. Napisałem w tej sprawie do Jacka maila z prośbą o sprostowanie ale ani odpowiedzi ani sprostowania jak na razie się nie doczekałem. To wszystko na ten temat. Pozdrowienia PS Cieszę się ze spotkania z dawno niewidzianymi/czytanymi (?) kolegami. Mam nadzieję, że Skiforum w nowej odsłonie zachowa podstawowe atuty. Edited October 7, 2021 by Mitek 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit1 Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Dobrze, że jesteś Mitek 🙂 Co do tamtej rozmowy, to niestety niczego nie widziałem - najprawdopodobniej JC szybko wywalił konwersację. Natomiast uzasadnienie JC zabrzmiało przynajmniej dla mnie tak jakbyś Mitku zrobił straszną awanturę i JC nie miał wyjścia. W każdym razie dla mnie admin forum skionline jest zdecydowanie zbyt surowy i cenzura zbyt duża, ale to jego forum. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts