Mitek Posted January 2 Share Posted January 2 Cześć Moim zdaniem zajebiście. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej S Posted January 2 Share Posted January 2 Zdarzało mi się używać lutownicy transformatorowej do łatania ślizgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 2 Share Posted January 2 3 godziny temu, Gabrik napisał: Panowie dziękuję za popchnięcie w stronę działania, tak to wyszło. Ślizg wygląda jak nowy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 3 Share Posted January 3 18 godzin temu, Gabrik napisał: Panowie dziękuję za popchnięcie w stronę działania, tak to wyszło. Paweł, strukturę na tym łataniu zrobiłeś? 😄 Szacun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 3 Share Posted January 3 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Paweł, strukturę na tym łataniu zrobiłeś? 😄 Szacun! Taaak, papierem 320 😉 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted January 3 Share Posted January 3 Gdzieś kiedyś czytałem dość zabawny tekst traktujący o różnicy w podejściu rodziców do pierwszego, drugiego i trzeciego dziecka. Utkwił mi w głowie przypadek z połknięciem monety 2 zł. Było to jakoś tak: przy pierwszym dziecku jedziesz od razu na pogotowie, przy drugim czekasz w napięciu na wypróżnienie, a przy trzecim potrącasz z kieszonkowego. Mam wrażenie, że podobnie jest z ubytkami w ślizgu 🙂 Ale przyznaję Paweł, że pięknie to uzupełniłeś 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts