lucky_luke Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć wszystkim. Trafiłem na taki filmik na FB. Wrzucam, gdyż podejście raczej niestandardowe. https://www.facebook.com/share/r/17zraxu5Ht/?mibextid=wwXIfr Do mnie to jakoś specjalnie nie trafia, ale co ja tam wiem. pozdrawiam Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie powiem ze jego punkt widzenia jest jedynie słuszny ale coś w tym jest. 4 lata temu miałem wypadek, złamanie kości podudzia w kilkunastu miejscach, rozerwanie stawu skokowego i od tamtej pory jazda w dopiętych butach powoduje drętwienie operowanej dwukrotnej nogi. Po prostu but jest za ciasny w stawie skokowym i nic nie daje formowanie, itd... Nieraz odpinam klamry i jeżdżę z luźnymi butami, jakb bym się zastanowił to na mało stromym stoku raczej nie tracę kontroli nad nartami. Na bardziej wymagających trasach nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi