grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Mitek napisał: Kurwa!!! "Dziewczyna" - JEDNA. Po cholerę o czymś piszesz jak nawet tytułu nie znasz! Akurat z pierwszego składu to większość żyje. zamknij ryj, zjebany pedale. na języku polskim nie uważałeś, więc masz teraz problem. widocznie byłeś językowyam wrzodem na dupie, z łaskawości nauczycieli języka polskiego przepychanym w podstawówce z klasy do klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, grimson napisał: zamknij ryj, zjebany pedale. na języku polskim nie uważałeś, więc masz teraz problem. widocznie byłeś językowyam wrzodem na dupie, z łaskawości nauczycieli języka polskiego przepychanym w podstawówce z klasy do klasy. He he Nie unoś się, synku. Zwróciłem uwagę grzecznie bez obelg a tu takie wiąchy... Cóż tematu wykształcenia akurat ty nie powinieneś poruszać bo co post to wtopa. Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Mitek napisał: He he Nie unoś się, synku. Zwróciłem uwagę grzecznie bez obelg a tu takie wiąchy... Cóż tematu wykształcenia akurat ty nie powinieneś poruszać bo co post to wtopa. Miłego wieczoru. Odstaw alko mitek, albo kontynuuj, z telefonem przekazanym żonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: Odstaw alko mitek, albo kontynuuj, z telefonem przekazanym żonie. Siedzę sobie właśnie z Rybelkiem i śmiejemy się z tego co piszesz. A co do alkoholu, który mi niezmiennie imputujesz... nie mierz innych swoją miarą. Alkoholu, poza piwem, praktycznie nie pijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, mig napisał: Niektórzy powinni mieć zakaz znęcania się nad klasyką..... A zwłaszcza nauczyć się grać na gitarze, bo żenada... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Mitek napisał: Siedzę sobie właśnie z Rybelkiem i śmiejemy się z tego co piszesz. A co do alkoholu, który mi niezmiennie imputujesz... nie mierz innych swoją miarą. Alkoholu, poza piwem, praktycznie nie pijam. Pozdrów Rybelka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Podniecacie się kowerami i koncertami kapel które lata świetności mają za sobą. Trzeba było być na koncercie Turbo w Jarocinie w 88' pamiętam grali ostatni, po Soyce i skończyli prawie o świcie.Wygrały wtedy Zielone Żabki z którymi przyjechałem. W tamtych czasach byłem bardzo koncertowy,a najbardziej żałuję że wahałem się i nie pojechałem na Pink Floyd do Pragi bo to był jeden z najlepszych koncertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Edwin napisał: Podniecacie się kowerami i koncertami kapel które lata świetności mają za sobą. Trzeba było być na koncercie Turbo w Jarocinie w 88' pamiętam grali ostatni, po Soyce i skończyli prawie o świcie.Wygrały wtedy Zielone Żabki z którymi przyjechałem. W tamtych czasach byłem bardzo koncertowy,a najbardziej żałuję że wahałem się i nie pojechałem na Pink Floyd do Pragi bo to był jeden z najlepszych koncertów. u mnie Acid Drinkers i Pizza Driver są wspomnieniem pierwszych jazd na nartach w Rzeczce, w 02.1994r. wtedy jeszcze wszystko szło na kasetach magnetofonowych. poza tym, na polskiej scenie metalu młodych zespołów nie za bardzo widać, zostały dinozaury, dla nas -> wapniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 23 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Hmm. Wiesz dla mnie jesteś z Warszawy z PW ale rozumiem, że studiowałeś we Wrocławiu - inaczej albo nie miałoby to sensu - albo - co wznosi Cię na wyżyny pojechałeś na "gościnne występy". Tak czy tak dla mnie to jest Panowie zbyt mocny temat... Na usprawiedliwienie taka historia: Swego czasu byłem na praktykach w ośrodku UW w Bocheńcu (oficjalnie już nie istniejącym). No działo się trochę... a ośrodek dzieliliśmy wtedy z Wydziałem Matematyki UW. Któregoś dnia do Pani H., która byłą kierowniczką ośrodka przyszła delegacja matematyków z pretensjami. Chodziło o to, że oni przyjechali na obóz naukowy a tu jest permanentna impreza, kąpiele w fontannie, wojny na proce, żałosne wyczyny domorosłych rajdowców itd. Pani H. wysłuchała całości zastrzeżeń oraz oczekiwań i odparła: "Ale proszę Państwa, to są geolodzy, oni się tak po prostu bawią." Za to "po prostu" wyrażające zrozumienie i akceptację jestem jej dozgonnie wdzięczny, co przekazałem jej nie raz będąc tam nawet parę razy już z dziećmi. Pozdro Odniosę się do pierwszej części. Studiowałem na UW. Do Wrocławia pojechałem odwiedzić siostrę babci a przez przypadek zostałem na tydzień, waletując w żeńskim wówczas akademiku. To dość długa historia, idealna na wieczorne opowieści przy jakimś trunku 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A wracając do tematu. Nysa kupi nowy samochód elektryczny. W starym padł akumulator - Motoryzacja w INTERIA.PL "W radiowozie straży miejskiej padł akumulator. Koszt wymiany to 120 tys. zł" https://share.google/ohb144muU3BSsdrbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi