Lexi Posted January 9 Share Posted January 9 11:15... naliczyłem 6 osób (w tym 2 z obsługi.. warun wygląda fajny.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 9 Share Posted January 9 48 minut temu, Lexi napisał: 11:15... naliczyłem 6 osób (w tym 2 z obsługi.. warun wygląda fajny.. Co Ty Maras pitolisz, fatalne warunki bo się w nartach na parking nie da zjechać. Naśnieżyli dojazdówce? Nawet do knajpy nie wjedziesz, tylko trzeba narty zdjąć i iść z buta. Trzeba zażądać jakiegoś rabatu. To nie do przyjęcia, aby za taką kichę płacić. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 9 Share Posted January 9 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Co Ty Maras pitolisz, fatalne warunki bo się w nartach na parking nie da zjechać. Naśnieżyli dojazdówce? Nawet do knajpy nie wjedziesz, tylko trzeba narty zdjąć i iść z buta. Trzeba zażądać jakiegoś rabatu. To nie do przyjęcia, aby za taką kichę płacić. pozdro Paskudne warunki będą w sobotę i niedzielę .. dopada z pół metra i nikt tego nie wyratrakuje.. będzie tragedia ..większa niż dwa lata temu.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 9 Share Posted January 9 1 minutę temu, Lexi napisał: Paskudne warunki będą w sobotę i niedzielę .. dopada z pół metra i nikt tego nie wyratrakuje.. będzie tragedia ..większa niż dwa lata temu.. Aić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 9 Share Posted January 9 Na Pilsku z kolei dzikie tłumy.. jak żyć.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted January 9 Share Posted January 9 5 minut temu, Lexi napisał: Na Pilsku z kolei dzikie tłumy.. jak żyć.. Tłumy to były w zeszły weekend, ale też po prawej stronie wyciągu było biało na tyle że dało się podchodzić na fokach... ech - oby te śnieżne prognozy na weekend się sprawdziły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 9 Share Posted January 9 2 minuty temu, zając napisał: Tłumy to były w zeszły weekend, ale też po prawej stronie wyciągu było biało na tyle że dało się podchodzić na fokach... ech - oby te śnieżne prognozy na weekend się sprawdziły! Warun będzie jak dzwon - masz gwarancje [Marki ™].. ....tak że wpadaj Teresa do Zwardonia albo na Pilsko.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Co Ty Maras pitolisz, fatalne warunki bo się w nartach na parking nie da zjechać. Naśnieżyli dojazdówce? Nawet do knajpy nie wjedziesz, tylko trzeba narty zdjąć i iść z buta. Trzeba zażądać jakiegoś rabatu. To nie do przyjęcia, aby za taką kichę płacić. pozdro Spoko.Da sie dojechac do lawki przed barem. Ale nikt wczesnie jej nie zagrzal to zimna.... Pakowac sie. Edited January 9 by mig 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 9 Share Posted January 9 Wrzuciłem trochę fantów do zbycia. Mogę wziąć na zlot. Nie są styrane. Dogadamy się jakby ktoś coś . Szczególnie popielata kurtka - polecam dla marznących dzieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted January 9 Share Posted January 9 No i zaczęło się 🤪 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 9 Share Posted January 9 14 minut temu, Adam ..DUCH napisał: No i zaczęło się 🤪 Witam !!! ❤️❤️❤️ Kto to jest w zielonej kurtce ? ☺️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted January 9 Share Posted January 9 17 minut temu, Adam ..DUCH napisał: No i zaczęło się 🤪 @.Beata. - Ty to już masz taki profesjonalizm w spojrzeniu że nawet jeździć nie musisz. Ja się boję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted January 9 Share Posted January 9 6 minut temu, KrzysiekK napisał: Witam !!! ❤️❤️❤️ Kto to jest w zielonej kurtce ? ☺️ Mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) No i mam @Mitekdylemat?? Edited January 9 by Adam ..DUCH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted January 9 Share Posted January 9 Jak ustalicie gdzie jeździcie w sobote i niedzielę, to piszcie. W sobotę pewnie Zwardoń? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 9 Share Posted January 9 Dawać foty z integracji 😇 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted January 9 Author Share Posted January 9 5 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: No i mam @Mitekdylemat?? 3:54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted January 9 Author Share Posted January 9 4 godziny temu, grimson napisał: Dawać foty z integracji 😇 Co się dzieje w Zwardoniu… 😎 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 10 Share Posted January 10 11 godzin temu, grimson napisał: Dawać foty z integracji 😇 Może "proszę"!? Trzeba było być a nie żądać. Musisz złożyć raport swoim mocodawcom 🤣? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 10 Share Posted January 10 Godzinę temu, kordiankw napisał: być jesteś teraz tam na stoku ? https://www.zwardonski.pl/informacje/kamery-online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 10 Share Posted January 10 14 minut temu, Jan napisał: jesteś teraz tam na stoku ? https://www.zwardonski.pl/informacje/kamery-online Nie, bo w ten weekend nie mogłem, czego żałuję. Gdyby to było tydzień później, pewnie bym odwiedził szanowne grono. Będę za tydzień w Szczyrku jakby ktoś miał ochotę się spotkać. Ale też nie domagam się zdjęć ze zlotu. Jeśli koledzy opublikują takowe, z przyjemnością je obejrzę, ale „dawać zdjęcia!”, to mało eleganckie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 10 Share Posted January 10 Moi drodzy, z przyczyn losowych muszę odwołać swoją jutrzejszą obecność. Bardzo żałuję. Życzę Wam super zabawy, metra śniegu pod nartami i mam prośbę o wypicie za moje zdrowie. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 10 Share Posted January 10 1 godzinę temu, Jan napisał: jesteś teraz tam na stoku ? https://www.zwardonski.pl/informacje/kamery-online Na którą godz. 🍿 przygotować ? Przewodnik w swoim żywiole bez klawiatury oj będzie się działo 😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 10 Share Posted January 10 1 godzinę temu, Victor napisał: w swoim żywiole pięknie śnieg tam teraz wali, widzę 2 ludzi na stoku 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 10 Share Posted January 10 Ale warun Mistrz ! WOW 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts