Jump to content

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.
 Share

Recommended Posts

8 godzin temu, moloo napisał:

Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ???

Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno.....

• Like 1
  • Haha 2
  • Sad 1

Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie.

Ja mogę,bo nie jeżdżę..

Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu.

Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu.

Edited by Edwin
  • Like 3

Bardzo ale to bardzo proszę o łyk zimnego piwka na ostudzenie emocji. Wszystkich ale to wszystkich bez żadnego wyjątku serdecznie zapraszam na spotkanie w terminie wiosennym (może zima jeszcze będzie). Na spokojnie: narciarsko, rowerowo, pieszo - można relaksacyjnie i towarzysko spędzić kilka fajnych dni. Do dyspozycji jest kilka fajnych obszarów do poznania: Worek Raczański, Sulowskie Skały, Diery, Siwy Wierch czy też made in PRL kolejka w Trzcińcu, Barania Góra z najpiękniejszą halą BŚ - Radziechowską, jest kultowa Rysianka, jest rowerowo Velo Soła, narciarsko być może Rohace. Tematów jest wiele. Ważne aby się spotkać  

• Like 3
  • Thanks 3

10 godzin temu, Edwin napisał:

Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie.

Ja mogę,bo nie jeżdżę..

Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu.

Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu.

jaką relację ???

12 godzin temu, Lexi napisał:

Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno.....

twardo stąpam po ziemi, nie czuję jakiegoś zmiękczenia 

7 minut temu, moloo napisał:

jaką relację ???

Mi to wystarczy. Nie było zawodów, by podawać wyniki. Czego oczekujesz.

A zabawa na pewno była przednia i nie tylko na stoku, bo rozmowy wieczorne wśród pozytywnie zakręconych na punkcie nart są zawsze zajebiste i fajnie spędzać wieczór przy piwku wśród takich ludzi.

Pojedź kiedyś na zlot, to się przekonasz. Będziesz lata wspominał.

• Like 2

6 minut temu, moloo napisał:

Jeśli ktoś poczuł się urażony moimi wpisami - sorki.

Nie będę więcej pisał - po prostu ...

Pisz, ale nie o bieganiu na golasa, czy o czyichś problemach małżeńskich, bo to nie powinno cię obchodzić.

• Haha 1

1 minutę temu, .Beata. napisał:

Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić?

Czyli to bieganie na golasa wycięłaś ? 

• Haha 2

4 minuty temu, .Beata. napisał:

Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić?

Fajnie by było. Żeby w przyszłym roku dwa razy tyle osób się pojawiło tak zakręconych.

• Like 1

43 minuty temu, .Beata. napisał:

Jasne - ustaliliśmy przecież na zlocie gdzie ewentualnie zamieszczamy treści ..  nie uważałam na tej lekcji?.. 😄

..co w Zwardoniu .....zostaje w Zwardoniu..

• Haha 1

Godzinę temu, .Beata. napisał:

Ależ oczywiście,że tak 😜 co przy stole zostaje w ZW 😉

pozdrawiam 

27 minut temu, Lexi napisał:

Jasne - ustaliliśmy przecież na zlocie gdzie ewentualnie zamieszczamy treści ..  nie uważałam na tej lekcji?.. 😄

..co w Zwardoniu .....zostaje w Zwardoniu..

No wiesz…nie mogłam się skoncentrować 😏… 

czy to jest veto? 😉

Edited by .Beata.

4 godziny temu, Mitek napisał:

Kibic z dala....

Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷‍♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy…IMG_4207.thumb.jpeg.9cc7c61c3c550ee2eab6f590e8db10c1.jpeg

…także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳

Edited by Victor
  • Sad 1

8 godzin temu, .Beata. napisał:

czy to jest veto? 😉

No jasne że tak skoro tak ustaliliśmy - podpisując cyrograf krwią własną utoczoną o północy z serdecznego palca (późno było możesz nie pamiętać)... ;D

..staram się być konsekwentny.

• Haha 1