Wujot2 Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 25 minut temu, star napisał: A tymczasem we Wrocku z rana… U mnie jeszcze bardziej biało... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Godzinę temu, star napisał: A tymczasem we Wrocku z rana… wyszedłeś z psem czy z rowerem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 14, 2024 Share Posted November 14, 2024 (edited) 20 godzin temu, Jan napisał: wyszedłeś z psem czy z rowerem ? Widziałeś żebym miał psa? Edited November 14, 2024 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 14, 2024 Share Posted November 14, 2024 (edited) Do Łodzi przywiozłem aurę z Wrocławia… z rowerem… na pace. Edited November 14, 2024 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 14, 2024 Share Posted November 14, 2024 Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 3 godziny temu, MarioJ napisał: Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? Ja ze SkiOnline jedynie bo i tak mam quota 16KB:-) mój Kaiezy Młyn… choć studnia a dokładniej hydrant… w młodości w Skierniewicach mieliśmy taki na rynku przy domu… konstrukcja mniej okazała. Wczoraj 2x rowerem pojeździłem choc pizdzilo - wiatr najgorszy jak w kabarecie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 7 godzin temu, MarioJ napisał: Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 1 godzinę temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny Nie wiem co masz na myśli, ale może przekroczyliśmy quotę i trzeba by przejść do kolejnego stopnia opłat https://invisioncommunity.com/buy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 (edited) 2 godziny temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny Uuu, to kiepsko. Narciarze mają mało kasy, więc na klucz się raczej nie złożą. 😁 Edited November 15, 2024 by MarioJ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 3 godziny temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny A wystarczyłoby powstrzymać się od bezkrytyczneego "wypróżniania" karty pamięci na forum .... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 (edited) 6 godzin temu, Lexi napisał: A wystarczyłoby powstrzymać się od bezkrytyczneego "wypróżniania" karty pamięci na forum .... Wystarczy jeśli niektórzy są nazbyt krytyczni, zwykle zresztą względem innych nie samych siebie, ot uroki forum. Chyba, że bijesz się we własną pierś, a ja nie zrozumiałem? Zresztą rolą admina jest ustawić quotę, znaczy limit, czyli ograniczenie, wtedy nikt harcował nie będzie. Jeśli chodzi o mnie to ja na skiforum już dawno fotek nie wrzucam, tak więc przepełnił quotę ktoś inny:-) I co teraz, Lexi będzie szukał winnych, polowanie na czarownice? Choć rozumiem, że niektórzy oczekują, że wszyscy będą z metra cięci, a najlepiej przycięci na ich miarę. PS dziś ciepły jesienny dzień na rower w sam raz... pojechałem na Piotrkowską nie żeby zwiedzać... rower górski idealny na miasto. Edited November 15, 2024 by star 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 Zawsze można dać link np. do GP. Oto dziadek przy pracy. 🙂 https://photos.app.goo.gl/DzfTusjsumN6DDRf8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 (edited) 11 minut temu, a_senior napisał: Zawsze można dać link np. do GP. Oto dziadek przy pracy. 🙂 https://photos.app.goo.gl/DzfTusjsumN6DDRf8 A jak się zalinkuje jpg czy png lub skopiuje adres z otwartego w zakładce obrazka to nawet od razu wejdzie Edited November 15, 2024 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 Wreszcie dojechałem na wieś. Widoki porażajace. 🙂 https://photos.app.goo.gl/U6oLp7KRG2pF7GR98 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 31 minut temu, a_senior napisał: Wreszcie dojechałem na wieś. Widoki porażajace. 🙂 https://photos.app.goo.gl/U6oLp7KRG2pF7GR98 Epicko Andrzeju…. Zazdroszczę takiej odskoczni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 3 godziny temu, .Beata. napisał: Epicko Andrzeju…. Zazdroszczę takiej odskoczni. Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 W dniu 15.11.2024 o 17:49, star napisał: A jak się zalinkuje jpg czy png lub skopiuje adres z otwartego w zakładce obrazka to nawet od razu wejdzie młodo wyglądasz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 W dniu 15.11.2024 o 04:36, star napisał: Ja ze SkiOnline jedynie wygląda na to że Skionline nie ma limitu załączników, tak więc można używać jako darmowy hoster zdjęciowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 Godzinę temu, a_senior napisał: Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. Mam dokładnie tak samo. Jak wychodzę rano na taras z kawą w ręce, a po południu z piwem, to wiem,że ta cała krwawica była coś warta. 3 lata roboty weekend w weekend i jeszcze została jakaś wykończeniówka. Zawsze chciałem mieć taką odskocznię. Też wiecznie coś mnie zaskakuje. Albo nawołujące się sowy, jelenie za płotem, czasem jakiś lis. Wysyp rydzy na działce. Na świerku wiszą nietoperze, pod domkiem mieszkają salamandry plamiste. Okolica jeszcze mało skażona sztucznym światłem, więc niebo pełne gwiazd, a w czerwcu koncert świetlików, ktore wlatują nawet do domku i świecą na ścianach.Ale zawsze mówię, że to nie jest dla każdego. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 16, 2024 Share Posted November 16, 2024 Godzinę temu, bubol.T napisał: Mam dokładnie tak samo. Jak wychodzę rano na taras z kawą w ręce, a po południu z piwem, to wiem,że ta cała krwawica była coś warta. 3 lata roboty weekend w weekend i jeszcze została jakaś wykończenióka Jak skonczysz budowe to zaczniesz remont i poprawki.... ;-). Nie straszę tylko mowie jak jest. Ale warto. Wlasnie wyciąlem 2 kilkunastometrowe sosny ale 'las' jakos bardzo nie przerzedził sie. Gdy je sadzilem byly takie malutkie... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 Godzinę temu, mig napisał: Jak skonczysz budowe to zaczniesz remont i poprawki.... ;-). Nie straszę tylko mowie jak jest. Ale warto. Wlasnie wyciąlem 2 kilkunastometrowe sosny ale 'las' jakos bardzo nie przerzedził sie. Gdy je sadzilem byly takie malutkie... Nie było ci żal? Chyba by mi serce pękło… U nas taka jedna rośnie, jest ogromna, sadził ją mój teść, jak mój mąż miał 6 lat. Teraz chcą ją wyciąć, a ja dzielnie stawiam opór, jak będzie trzeba to się do niej przywiąże łańcuchami. Choć się na nią wkurzam, bo nic nie chce pod tym rosnąć i strasznie brudzi… teścia nie będzie, nas za chwilę też, a drzewo zostanie, a z nią wspomnienia. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 4 godziny temu, a_senior napisał: Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. Absolutnie nie przynudzasz, przynajmniej przez chwilkę mogę popatrzeć Twoimi oczami:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 19 minut temu, .Beata. napisał: Nie było ci żal? Chyba by mi serce pękło… U nas taka jedna rośnie, jest ogromna, sadził ją mój teść, jak mój mąż miał 6 lat. Teraz chcą ją wyciąć, a ja dzielnie stawiam opór, jak będzie trzeba to się do niej przywiąże łańcuchami. Choć się na nią wkurzam, bo nic nie chce pod tym rosnąć i strasznie brudzi… teścia nie będzie, nas za chwilę też, a drzewo zostanie, a z nią wspomnienia. Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 2 godziny temu, moruniek napisał: Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. Nam wycięli krzak dzikiej róży, często w dzieciństwie dla babci zrywaliśmy owoce, więc zasadziliśmy wisienkę a w zasadzie przesadziliśmy co zwie się Irenka, jak śpiewa Sanah, po mamie. Walka trwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 7 godzin temu, moruniek napisał: Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. Cześć Dlaczego akurat do Rospudy ? Wiążesz się do drzew łańcuchem? Jakby co zgłaszaj do Komisji Europejskiej. Swoją drogą całej już chyba nie spłyniemy nigdy. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts