kordiankw Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Ok, Witek dzięki, ale Twoje „tankowanie” ogranicz się jedynie do kieliszka wieczornej brandy😉. Jesteś nieco poza tematem, no ale pewnie swoje zdanie masz, to mnie raczej interesuje. Czemu jest tak źle, kiedy jest tak dobrze, albo na odwrót. pozdro Żeby porównanie miało sens trzeba porównać podobne modele tej samej marki. Abstrahując od tego, że instalację fotowoltaiczną mam już ponad 10 lat i największy pobór prądu był do zasilania klimy latem, a wiosną i jesienią do dogrzewania domu, a do ładowania elektryka zaledwie od 4 miesięcy, to i tak podsumowując wszystkie koszty elektryk wychodzi korzystniej. A jak doliczyć cenę eksploatacji obu pojazdów, to zdecydowanie korzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 6 godzin temu, Jan napisał: no u Trumpka tankowałem po 4 dolary i 20 centów Kiedy? 4 godziny temu, Spiochu napisał: Żaden kraj "demokratyczny" nie jest w stanie podbić Iranu. To tylko kwestia ceny i nie piszę tu o kosztach zużytej amunicji i sprzętu bojowego. Pomarańczowy się przeliczył, bo myślał, że przeciwnicy Ajatollachów rozwala system od środka i się przeliczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 19 minut temu, kordiankw napisał: Kiedy? W sierpniu, teraz jest po 4,60 czyli zdrożało o ok 10 procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi