MarioJ Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć No te dwie rzeczy się zupełnie kłócą koncepcyjnie Mario. Płacenie za to, że ktoś żyje jest absolutnie demoralizujące i należy to natychmiast zmienić - oczywiście nikt tego nie zmieni w tej chwili ale tych, którzy to wprowadzili należałoby rostrzelać. Natomiast dopłacanie do wykształcenia jest wysoce wskazane w interesie społecznym. Pozdro Stary, za bardzo się czepiasz, nie bądź taki dosłowny. Ja podałem TYLKO przykłady wydatków które w niektórych krajach nie występują. Chcesz to podaj inne. Chodzi o to aby ludzie zaczęli myśleć nie jak za komuny: „dajcie mi”, „zmniejszcie podatki na paliwo”, „zróbcie trzy pasy na A4”. TYLKO podali rozwiązanie, np.: „zlikwidujcie 800”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu Podstawowa sprawa, to najpierw trzeba mieć realny wpływ na to co się dzieje, aby myśleć o zmianach. Od wielu lat mamy jako kraj wyznaczane role do odgrywania, według scenariuszy pisanych przez obcojęzycznych mistrzów pióra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, zając napisał: Są gdzieś takie ceny? Bo ja wczoraj tankowałam po 7,99 zł (Pb95). U mnie ON po 8,99 i Pb 95 po 8,10 Co ciekawe na Krecie Pb95 droższa niż ON, w Austrii zresztą też (byłem w marcu). Wie ktoś dlaczego jest tak różnica w PL? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi