Skocz do zawartości

najlepsza muzyka na szusowanie

senalslider

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
W dniu 3.04.2025 o 22:11, jurek_h napisał:

Nogi Erez polecam posłuchać w domku  :

Jednak jeździć wolę bez muzyki.

Pisałem gdzieś, że zamiast na Nogę poszliśmy

wczora z wieczora na Korteza, basy basują tak

że chciało się dać nogę, ale zapłaciliśmy to się bawiliśmy...

Edytowane przez star

• 3 tygodnie później...
37 minut temu, grimson napisał:

Bardzo młoda polska kapela.

Nagranie w domu. Tylko bass, perkusja i prowadząca. Sam miód:

Kurna... myślałem, że ja ciężkiej muzyki słucham/słuchałem ale po Waszych wrzutkach to wymiękam...🤯😆 Może kwestia pokolenia czy coś w tym stylu...🙂

Pozdro 

Godzinę temu, Chertan napisał:

Całkiem młodzi spoko, inspiracja coś TSA, w solówce nieco Deep Purple, rytm trzymają, jest moc. 

super grają jak na swój wiek. młody na wokalu już wymiata.

extra że młode pokolenie nie siedzi w telefonach, tylko wspólnie tworzą dobra muzę.

Jak ostatnio byłem w zieleńcu to na Gryglówce napierdzielali (bo przy tej głośności cieżko to nazwać inaczej) zewnętrznym nagłośnieniem. Tysiąc przebojów o szerokim przekroju wszystkie przerobione na wersję umc, umc, umc, umc. Po godzinie miałem ochotę zdjać narty i wpakować je w głośnik. Szczerze wolał bym szum wiatru a nawet komplet przemówień Jaruzelskiego, było by mniej męczące.

Edytowane przez Bacek
  • Thanks 1

8 godzin temu, Bacek napisał:

Jak ostatnio byłem w zieleńcu to na Gryglówce napierdzielali (bo przy tej głośności cieżko to nazwać inaczej) zewnętrznym nagłośnieniem. Tysiąc przebojów o szerokim przekroju wszystkie przerobione na wersję umc, umc, umc, umc. Po godzinie miałem ochotę zdjać narty i wpakować je w głośnik. Szczerze wolał bym szum wiatru a nawet komplet przemówień Jaruzelskiego, było by mniej męczące.

Cześć

Ta paranoiczna choroba opanowała większość, jeżeli nie wszystkie stoki. Powinno się to ukrócić ustawowo. Na nartach mają być obowiązkowe dźwięki ... nart.

Pozdro

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Ta paranoiczna choroba opanowała większość, jeżeli nie wszystkie stoki. Powinno się to ukrócić ustawowo. Na nartach mają być obowiązkowe dźwięki ... nart.

Pozdro

ale chyba młode pokolenie tego potrzebuje, jako że co raz częściej spotykam na stoku młode osoby zaopatrzone w własne systemy nagłaśniania 

Ja też kiedyś próbowałem jazdy z walkmanem (jeszcze) ale nie da się - przynajmniej w moim wypadku - zbyt wiele rzeczy dzieje się na stoku "na słuch". Kontrola śniegu, ale przede wszystkim kontrola otoczenia, zwłaszcza z tyłu...

Ale jeżeli ktoś lubi i ogarnia to jest jego wybór. System nagłośnienia też musi być w celach informacyjno-ratunkowych - oczywistość. Ale kurwa RMF na cały regulator? Chore!

2 godziny temu, Jan napisał:

ale chyba młode pokolenie tego potrzebuje, jako że co raz częściej spotykam na stoku młode osoby zaopatrzone w własne systemy nagłaśniania 

ja co gorsza spotykam się coraz częściej z bumboxami na rowerach...