star Napisano 4 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2025 Dobra muza w tle https://www.theguardian.com/film/2023/oct/12/who-wasnt-complicit-how-martin-scorsese-won-the-trust-of-the-osage-nation a film świetny. Przy okazji warto poczytać https://www-theguardian-com.translate.goog/film/2012/jan/01/j-edgar-hoover-secret-fbi?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2025 W dniu 9.06.2025 o 20:05, jurek_h napisał: Na basie mój syn. bass - to ja szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2025 Taka lekka Zalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2025 Ozzy Osbourne nie żyje..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2025 Staszek Soyka też już nie zagra.. miał 66 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2025 6 minut temu, Lexi napisał: Staszek Soyka też już nie zagra.. miał 66 lat. Coraz mniej tych grających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 29 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2025 No to proszę co YT uaktywnił 💪 jest moc coby nie mówić gości którzy są już przed 70tka -wczoraj sobie o tej nucie przypomniałam z racji innego wątku Do szusowania jak znalazł 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro1771 Napisano 4 Listopada 2025 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Listopada 2025 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2025 ... czy AI przyczyni się do spopularyzowania polskiej poezji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Listopada 2025 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2025 (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: polskiej poezji? koniecznie na puchar Eurowizji to też jest dobre Edytowane 7 Listopada 2025 przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 06:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:31 (edytowane) W dniu 3.04.2025 o 22:11, jurek_h napisał: Nogi Erez polecam posłuchać w domku : Jednak jeździć wolę bez muzyki. Pisałem gdzieś, że zamiast na Nogę poszliśmy wczora z wieczora na Korteza, basy basują tak że chciało się dać nogę, ale zapłaciliśmy to się bawiliśmy... Edytowane wczoraj o 06:32 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi