Gabrik Napisano Sobota o 14:25 Udostępnij Napisano Sobota o 14:25 Ja @.Beata., nawet jak przymknę oczy w swojej analizie, na wszystkie moje plusy ujemne, to podobnie jak u niektórych osób, trudne czasy do planowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 15:33 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 15:33 Rozumiem, choć to zaledwie 72 godziny dla chętnych spośród 8760, i do tego jakby zaplanowane. Co tu planować? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 21:12 Udostępnij Napisano Sobota o 21:12 Cześć Becia u nas - sama wiesz. Jeżeli to jakichś kmiotków bodzie to proszę o dwóję na trzy dni- sama wybierz które - i płacę całość jak Halka da rachunek. Trzymaj się serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu W dniu 24.10.2025 o 11:08, .Beata. napisał: Cześć Świetnie, czyli mamy termin 🥳 2-3-4.01 + 5-6.01 @Adam ..DUCH @Marcos73 @Mikoski Grażka? @Chertan Ania? @KrzysiekK @Kaem @brachol Marta? @sese @Suave @Victor @mig Elżbieta i ja @Lexi i @Mitek z Rybelkiem się bardzo postarają być 😉 @SzymQ? Będziesz? No i poczekajmy jeszcze chwilkę na decyzję @moruniek i @lubeckim , może w analitycznych porywach @Gabrik się skusisz? Rozmawiałam z Halką, bardzo wstępnie mamy gdzie spać, pytanie ile pokoi małżeńskich klepać, i czy jeszcze dla kogoś będzie potrzebne wyrko. 🙂 Ja mam w planie przyjechać 2. i być włącznie do 4. Nam nic nie trzeba szykować bo już zaklepałem swoją miejscówkę. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ja postaram się być. Mam nadzieję, że nie wyjdzie tak jak ostatnio xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 24.10.2025 o 22:01, Victor napisał: To ja z chęcią Marku na Pilsko się pisze 😉 w razie w mogą być białczańskie klimaty na rozgrzewkę żeby wstydu nie było 😜a później Zwardroń czyli 2-4 wchodzi w grę . No i dobry wybór - zwłaszcza że w piątek (i chyba w całym tygodniu) Zwardoń kręcił w zeszłym roku dopiero po południu dopiero sobota/niedziela cały dzień..wszystko zależy od pogody i spodziewanej frekwencji. Więc śmiało można 4 godziny karnecik na Pilsku wyjechać a potem do Zwardonia to już tylko jakieś 40km... może sie uda jeszcze kogoś namówić @KrzysiekK ? @Kaem? @bubol.T (blisko masz) @mig (Miichał zapomnij o ostatnim razie;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: No i dobry wybór - zwłaszcza że w piątek (i chyba w całym tygodniu) Zwardoń kręcił w zeszłym roku dopiero po południu dopiero sobota/niedziela cały dzień..wszystko zależy od pogody i spodziewanej frekwencji. Więc śmiało można 4 godziny karnecik na Pilsku wyjechać a potem do Zwardonia to już tylko jakieś 40km... może sie uda jeszcze kogoś namówić @KrzysiekK ? @Kaem? @bubol.T (blisko masz) @mig (Miichał zapomnij o ostatnim razie;) ) My/ja w piątek wyjedziemy z podkarpacia po południu więc nartowanie tradycyjnie w sobote/niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: No i dobry wybór - zwłaszcza że w piątek (i chyba w całym tygodniu) Zwardoń kręcił w zeszłym roku dopiero po południu dopiero sobota/niedziela cały dzień..wszystko zależy od pogody i spodziewanej frekwencji. Więc śmiało można 4 godziny karnecik na Pilsku wyjechać a potem do Zwardonia to już tylko jakieś 40km... może sie uda jeszcze kogoś namówić @KrzysiekK ? @Kaem? @bubol.T (blisko masz) @mig (Miichał zapomnij o ostatnim razie;) ) Jak będziemy to my się piszemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 59 minut temu, Mitek napisał: Jak będziemy to my się piszemy. Super by było ... .. @Adam ..DUCH w sumie też ma blisko ale jak by pracował w piątek to niezbyt mu się pewnie będzie chciało dymać tam i z powrotem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Lexi napisał: No i dobry wybór - zwłaszcza że w piątek (i chyba w całym tygodniu) Zwardoń kręcił w zeszłym roku dopiero po południu dopiero sobota/niedziela cały dzień..wszystko zależy od pogody i spodziewanej frekwencji. Więc śmiało można 4 godziny karnecik na Pilsku wyjechać a potem do Zwardonia to już tylko jakieś 40km... może sie uda jeszcze kogoś namówić @KrzysiekK ? @Kaem? @bubol.T (blisko masz) @mig (Miichał zapomnij o ostatnim razie;) ) Nie blisko, a najbliżej. Ja pewnie będę tam codziennie od Sylwestra, jak oczywiście nic sie nie wydarzy. W tym roku Buczynka ruszyła chyba 5 stycznia, z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, bubol.T napisał: W tym roku Buczynka ruszyła chyba 5 stycznia, z tego co pamiętam. Podejrzewam że bardzo by chcieli wcześniej - na święta... bo tak to sporo kasy ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Lexi napisał: Podejrzewam że bardzo by chcieli wcześniej - na święta... bo tak to sporo kasy ucieka Wiesz, przy zimach jakie w ostatnich latach mamy, cokolwiek ruszy na święta, to już sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Super by było ... .. @Adam ..DUCH w sumie też ma blisko ale jak by pracował w piątek to niezbyt mu się pewnie będzie chciało dymać tam i z powrotem.. Co to znaczy "nie chciało" jak się chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: Co to znaczy "nie chciało" jak się chce?? Oj tam oj tam.. już Ty Adaś nie obiecuj bo wiesz że kiedyś już Ci się "nie chciało".. 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi