moruniek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Gratulacje serdeczne za wytrwałość. Powiedzmy, że uczczą w ten sposób pamięć Andrzeja Maciejewskiego, który niedawno zmarł a był trenerem i mistrzem wszystkich, którzy uczą i egzaminują Twoją ekipę. A kto egzaminował? Pozdro Bartosz Skwarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 18 hours ago, Mitek said: Najlepszy wyciąg na Chopoku - talerzyk do kotła pod Deresami - zlikwidowano dawno temu. Miałem jeszcze okazje na nim jeździć. Teraz nikt by takiego wyciągu do ruchu nie dopuścił. Dla tego jednego kawałka warto było jechać na Chopok. Mówisz o tym wyciągu (C7 na mapie) co to resztki są na Brhliskach który był przy trasie 4 Rodinna? Edytowane 3 godziny temu przez arturzx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Trochę trzeba było odstać na Brenerze, ale ogólnie droga na Kronplatz całkiem znośna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Super warunki w Predazzo. Objechane prawie wszystko. Pogoda "bajka". Super początek sezonu. Trasa autem tam i z powrotem bez zakłóceń i korków. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, PTT napisał: Super warunki w Predazzo. Objechane prawie wszystko. Pogoda "bajka". Super początek sezonu. Trasa autem tam i z powrotem bez zakłóceń i korków. Na trasie z 4 zdjęcia, w marcu po raz pierwszy w życiu mój umysł zgłupiał, z powodu mgły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To ja mam z moją ekipą chyba szczęcie do pogody i warunków. Zawsze słońce bez opadów, mrozu, wiatru itp. 6 dni na śniegu i super wrażenia z każdego wyjazdu. Chyba muszę zagrać w Totka bo zamawiam wyjazdy w ciemno. Czarownica działa na umysł. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 8 godzin temu, Harnaś napisał: Każdy ma inne preferencje, oczywiście - jedni wolą wyjazdy towarzyskie a inni narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu (edytowane) . Edytowane 41 minut temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, Jan napisał: oczywiście - jedni wolą wyjazdy towarzyskie a inni narciarskie A jeszcze inni łączą jedno i drugie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi