grimson Napisano wczoraj o 14:03 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:03 Można głosować na Travelist na m.in. najlepszy ON 2026: ZIMOWE GWIAZDY TRAVELIST 2026 Survey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 14:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:12 8 minut temu, grimson napisał: Można głosować na Travelist na m.in. najlepszy ON 2026: ZIMOWE GWIAZDY TRAVELIST 2026 Survey Lipna ta lista, nie ma ON ZwardońSki 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 14:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:21 (edytowane) 9 minut temu, .Beata. napisał: Lipna ta lista, nie ma ON ZwardońSki 🙂 Masz rację, moi towarzysze nie chcą już nawet na Pilsko jechac w sobotę, nie mówiąc o pingwinie 😁 W sobotę ma być Zwardoń Ski, a w niedziele moge sobie jechac na Pilsko. Edytowane wczoraj o 14:22 przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, .Beata. napisał: ależ kontrast Żebym ja miał dzisiaj Beatka kontrast.. i szeroką deskę..to hohoho.. Szczyrk.. mgliście, śnieżnie...rano -6 w południe 0 i marznąca na goglach mgła.. Dobra jazda na FIS do momentu gdy mgła zabrała wszystko W knajpie widoczność dobra.. Edytowane 23 godziny temu przez Lexi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Żebym a miał dzisiaj Beatka kontrast.. i szeroką deskę..to hohoho.. Szczyrk.. mgliście, śnieżnie...rano -6 w południe 0 i marznąca na goglach mgła.. Dobra jazda na FIS do momentu gdy mgła zabrała wszystko W knajpie widoczność dobra.. Będziesz jutro? Ruszam jutro około 7 z rana z Wawy, powinienem być na stoku około południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, kordiankw napisał: Będziesz jutro? Ruszam jutro około 7 z rana z Wawy, powinienem być na stoku około południa. Jutro na 100% nie - robote mam.. ..ale pewnie nie dymasz do Szczyrku na jedno popołudnie.. Edytowane 22 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Jutro na 100% nie - robote mam.. ..ale pewnie nie dymasz do Szczyrku na jedno popołudnie.. Będę do soboty do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Wiadomo, ze Francja, Austria i Włochy, to zupełnie inny level. Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju i czekam na piątek godzinę 14, spakowany już jestem. Warunki wszędzie będą świetne, a ludzi mnóstwo. W domu mam już zakaz mówienia o nartach, to sobie tutaj popiszę 😆 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Szczyrk.. może podpisz te foty bo ja zupełnie nie rozpoznaję gdzie to jest dokładnie 9 minut temu, bubol.T napisał: Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju też się ciezę że w końcu macie taką zimę w PL, oby co najmniej przez 7 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, bubol.T napisał: Wiadomo, ze Francja, Austria i Włochy, to zupełnie inny level. Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju i czekam na piątek godzinę 14, spakowany już jestem. Warunki wszędzie będą świetne, a ludzi mnóstwo. W domu mam już zakaz mówienia o nartach, to sobie tutaj popiszę 😆 Cześć W sensie jazdy zawsze jest ten sam level. Kto tego nie rozumie jeszcze narciarsko nie dorósł. Najfajniejsze wspomnienia z sensie zajebistości warunków i jazdy mam ze.... starego Szczyrku. A we Włoszech spędziłem pewnie 10 miesięcy, może więcej nawet, na nartach. Cieszę się Twoim cieszeniem tak jak i swoim bo biegamy na nartach codziennie i jest zajebiście. Pozdro Edytowane 7 godzin temu przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Jan napisał: może podpisz te foty bo ja zupełnie nie rozpoznaję gdzie to jest dokładnie Pierwsza fotka hala Skrzyczeńska a reszta COS pomiędzy Jaworzyną a Skrzycznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 godzin temu, Mitek napisał: Cześć W sensie jazdy zawsze jest ten sam level. Kto tego nie rozumie jeszcze narciarsko nie dorósł. Najfajniejsze wspomnienia z sensie zajebistości warunków i jazdy mam ze.... starego Szczyrku. A we Włoszech spędziłem pewnie 10 miesięcy, może więcej nawet, na nartach. Cieszę się Twoim cieszeniem tak jak i swoim bo biegamy na nartach codziennie i jest zajebiście. Pozdro U nas w ciągu jednego sezonu można trafić na cały przekrój warunków. Od sztucznego zlodzonego śniegu, przez opad naturalnego,mocny wiatr, mgła, deszcz, rozjeżdżone kopce, wiosenne roztopy czesto nawet w środku zimy. Aż po slalom między kamieniami. Nie tak łatwo na to wszystko trafić we Włoszech gdzie nuda, głównie słońce. Raz trafiłem na śnieżycę w Alpe Cermis i mgłę w Obereggen. Mnie tutaj trzyma bliskość Beskidów i dostępność stoków w zasadzie każdego wolnego od pracy dnia. Nam rodzinie z 7 latkiem na ta chwilę to wystarczy. Patrzę przede wszystkim na Nikodema, a on na pewno wyniesie z tego wiecej niż z jednego wyjazdu zagranicznego w sezonie. Pewnie przyjdzie w końcu taka kiepska zima, że pojedziemy dalej. Ostatnio w Alpach byłem w Skiwelt i Kitzbuhel w tym samym czasie co Ty @Mitek. Czyli 8 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 godzin temu, bubol.T napisał: Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem ja też, choć nie cierpię zimna 17 godzin temu, bubol.T napisał: spakowany już jestem ja też, na w razie wu 17 godzin temu, bubol.T napisał: W domu mam już zakaz mówienia o nartach, to sobie tutaj popiszę ja też pozdrawiam! 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) Słuchajcie, kto tylko może to niech wsiada w samochód i gna do Austrii. Tak genialnych warunków jak panowały przez ostatnie 3 dni w Solden to ja nie pamiętam jak długo jeżdżę na nartach. Zupełnie nie sprawdziły się szpetne prognozy pogody; jedynie pierwszego dnia było zamglone i trochę sypało, a kolejne trzy cały czas świeciło słońce. Warto jechać, bo ludzi jak na lekarstwo, a jazda absolutnie wspaniała. Edytowane 53 minuty temu przez tomkly 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 34 minuty temu, tomkly napisał: Słuchajcie, kto tylko może to niech wsiada w samochód i gna do Austrii. Tak genialnych warunków jak panowały przez ostatnie 3 dni w Solden to ja nie pamiętam jak długo jeżdżę na nartach. Zupełnie nie sprawdziły się szpetne prognozy pogody; jedynie pierwszego dnia było zamglone i trochę sypało, a kolejne trzy cały czas świeciło słońce. Warto jechać, bo ludzi jak na lekarstwo, a jazda absolutnie wspaniała. Wiesz Tomek jak jest- niektórzy mają farta ... a ja "raz pod wozem raz wiatr w oczy".. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu Dziękuję @Adam ..DUCHza dzisiejsze lekcje, cenne wskazówki oraz rozmowy na kanapie. Będę eliminował moje złe nawyki aby dążyć do poprawnej techniki. Zwardoń dziś był bajeczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi