bubol.T Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 36 minut temu, zając napisał: Aczkolwiek w tym sezonie akurat nie jest koniecznością, bo akurat mamy śnieg. W ubiegłych sezonach raczej trzeba go było szukać poza granicami kraju. W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite. Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Edited January 15 by bubol.T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted January 15 Share Posted January 15 Teraz, bubol.T napisał: W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite Tak wiem, że na Buczynce dało się jeździć, ale wyżej to trudno było nawet w większości sezonu podchodzić na skiturach, a co dopiero zjeżdżać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 15 Share Posted January 15 3 godziny temu, bubol.T napisał: Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Szymon niepotrzebnie uprzedzony jesteś do Szczyrku. To zdjęcie kolejki do gondoli, które zamieścił @Lexito przed otwarciem ośrodka, na jakieś pięć minut. Dziś jazda na bieżąco, Marek potwierdzi. Warunki też bardzo dobre, brakowało jedynie słońca. Informacja dla @Harnaś, kamieni nadal brak. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 5 godzin temu, bubol.T napisał: Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Potwierdzam słowa Witka - co prawda ja nie znam realiów jakie w Szczyrku panują ale ludzi nie było jakoś szczególnie dużo .. kolejek praktycznie zero... zrobiliśmy (Witek miał odpaloną Strave) koło 70km w około 4h więc chyba jazdy było trochę - pewnie byłoby więcej jakby nie trening na FIS. Edited January 15 by Lexi 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 15 Share Posted January 15 W dniu 14.01.2026 o 22:11, tomkly napisał: Kto tam jest na zdjęciu oprócz Ciebie i Marka - Irek i Jacek? Tak, Irek i Jacek, Iro kolano dzisiaj uszkodził. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted January 16 Share Posted January 16 8 godzin temu, Chertan napisał: Tak, Irek i Jacek, Iro kolano dzisiaj uszkodził. Niedobrze... Operacja czy samo się zagoi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 16 Share Posted January 16 11 godzin temu, tomkly napisał: Niedobrze... Operacja czy samo się zagoi? Jeszcze nie wiadomo, ale dobrze nie jest. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 16 Share Posted January 16 Godzinę temu, Chertan napisał: Jeszcze nie wiadomo, ale dobrze nie jest. a może zjeżdżać na nartach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solar Posted January 17 Share Posted January 17 Nie wiem gdzie...więc napiszę tutaj...co roku od kilku lat jeżdżę na narty do Tylicza😉na tydzień...i teraz moje pytanie...chce przetestować jakieś narty...stoję przed zakupem ..oczywiście używek...bo budżet nie z gumy...poleci ktoś jakąś wypożyczalnie w której jest...w miarę ciekawy sprzęt do wypożyczenie... 22.02-01.03 W takim terminie będę...może ktoś z was też się wybiera 😉 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted January 17 Share Posted January 17 23 minuty temu, solar napisał: Nie wiem gdzie...więc napiszę tutaj...co roku od kilku lat jeżdżę na narty do Tylicza😉na tydzień...i teraz moje pytanie...chce przetestować jakieś narty...stoję przed zakupem ..oczywiście używek...bo budżet nie z gumy...poleci ktoś jakąś wypożyczalnie w której jest...w miarę ciekawy sprzęt do wypożyczenie... 22.02-01.03 W takim terminie będę...może ktoś z was też się wybiera 😉 Pozdrawiam Nie trzeba dużo szukać by znaleźć odpowiednie miejsce na takie pytanie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 17 Share Posted January 17 40 minut temu, solar napisał: 22.02-01.03 W takim terminie będę...może ktoś z was też się wybiera 😉 przecież to dopiero za 6 tygodni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 17 Share Posted January 17 22 minuty temu, Harnaś napisał: Nie trzeba dużo szukać by znaleźć odpowiednie miejsce na takie pytanie Kolega już zadał podobne pytanie tam gdzie trzeba więc doskonale wie gdzie powinien... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Miłego dnia 🍻 Mitek masz zakaz mówienia o Zwardoniu w Warszawie. Co tu sie dzisiaj odstawia? Edited January 17 by bubol.T 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friski Posted January 17 Share Posted January 17 Wczoraj na Stoku. Spotkanie z forumowym kolegą @SkI-mAn Dzięki Piotrze za wspólną jazdę, wymianę nart i zdjęcia 🙂 Warunki super, ludzi więcej niż w środę ale może nie będzie tak źle w te ferie... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted January 17 Share Posted January 17 W drodze do celu odwiedziłem miejsce które od bardzo dawna chciałem zobaczyć- wracam tu wiosną 💪 i na prędkości z tym obłędnym widokiem szybkia cieplutka bagietka z prosiakiem i zieleniną plus serek na ząb 😉 a co tam coś od życia się należy 🥳 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted January 17 Share Posted January 17 13 minut temu, PaVic napisał: W drodze do celu odwiedziłem miejsce które od bardzo dawna chciałem zobaczyć- wracam tu wiosną 💪 i na prędkości z tym obłędnym widokiem szybkia cieplutka bagietka z prosiakiem i zieleniną plus serek na ząb 😉 a co tam coś od życia się należy 🥳 Qvo vadis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted January 17 Share Posted January 17 3 minuty temu, .Beata. napisał: Qvo vadis? Wygląda na Lac d'Annecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 17 Share Posted January 17 8 minut temu, tomkly napisał: Wygląda na Lac d'Annecy. albo Lugano albo Como 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted January 17 Share Posted January 17 Dzisiaj pojeżdżone w Zwardoniu przy pięknej pogodzie. Ale frekwencja byla większa niż na zlocie. Za to poziom na stoku dramatyczny. Widać napływ feryjnych narciarzy. Na koniec dnia taka nagroda. 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted January 17 Share Posted January 17 Ja będę w Zwardoniu od 6.02 do 8.02, także jakby ktoś reflektował na wspólną jazdę to chętnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted January 17 Share Posted January 17 4 godziny temu, tomkly napisał: Wygląda na Lac d'Annecy. 4 godziny temu, Jan napisał: albo Lugano albo Como …gdziekolwiek to jest, przystanek wygląda zacnie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted January 18 Share Posted January 18 Fantazja mój wróg nr jeden , pokora to mój sprzymierzeniec 🙃 konkluzja - nigdy ale to nigdy ( póki co ) nie jedz tego co jedzie Włoski TOP instruktor na ambitnej ściance 😉 W Zwardo widziałem Jurka z kanapy jadącego za Markiem- jechał z pełną lekkością w swojej naturalności choć jechał krótki skręt , dziś zobaczyłem podobną lekkość z finezja bez jakiejkolwiek siły- czysta natura ⛷️ 😉 w średnim skręcie i cóż ….fantazja ( diabeł ) triumfował a ja sprawdziłem w końcu swoje ustawienia wiązań . Są dobrze ustawione😜 . 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 18 Share Posted January 18 Cześć Też obiłem dzisiaj tyłek solidnie. Wiązania nie wypięły, chyba nie wypinają z zasady, nawet nie wiem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Też obiłem dzisiaj tyłek solidnie. Wiązania nie wypięły, chyba nie wypinają z zasady, nawet nie wiem. Pozdro W sandałach szurałeś 😜 ? Pozdro Edited January 18 by PaVic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 18 Share Posted January 18 Cześć Nie wpinają się do niczego niestety. Badziewie. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts