Jump to content

Sezon 2025/2026

grimson
 Share

Recommended Posts

36 minut temu, zając napisał:

Aczkolwiek w tym sezonie akurat nie jest koniecznością, bo akurat mamy śnieg. W ubiegłych sezonach raczej trzeba go było szukać poza granicami kraju.

W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite.

Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. 

Edited by bubol.T

Teraz, bubol.T napisał:

W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite 

Tak wiem, że na Buczynce dało się jeździć, ale wyżej to trudno było nawet w większości sezonu podchodzić na skiturach, a co dopiero zjeżdżać.

3 godziny temu, bubol.T napisał:

Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. 

Szymon niepotrzebnie uprzedzony jesteś do Szczyrku. To zdjęcie kolejki do gondoli, które zamieścił @Lexito przed otwarciem ośrodka, na jakieś pięć minut. Dziś jazda na bieżąco, Marek potwierdzi. Warunki też bardzo dobre, brakowało jedynie słońca. Informacja dla @Harnaś, kamieni nadal brak.

• Like 5
  • Thanks 1

5 godzin temu, bubol.T napisał:

Potwierdzam słowa Witka - co prawda ja nie znam realiów jakie w Szczyrku panują ale ludzi nie było jakoś szczególnie dużo .. kolejek  praktycznie zero... zrobiliśmy (Witek miał odpaloną Strave) koło 70km w około 4h więc chyba jazdy było trochę - pewnie byłoby więcej jakby nie trening  na FIS.

IMG_7862.thumb.jpg.351ffd45cd1535d99bf4f3d632fbdb5e.jpg

Edited by Lexi
  • Like 5
  • Thanks 2

Nie wiem gdzie...więc napiszę tutaj...co roku od kilku lat jeżdżę na narty do Tylicza😉na tydzień...i teraz moje pytanie...chce przetestować jakieś narty...stoję przed zakupem ..oczywiście używek...bo budżet nie z gumy...poleci ktoś jakąś wypożyczalnie w której jest...w miarę ciekawy sprzęt do wypożyczenie...

22.02-01.03

W takim terminie będę...może ktoś z was też się wybiera 😉

Pozdrawiam 

23 minuty temu, solar napisał:

Nie wiem gdzie...więc napiszę tutaj...co roku od kilku lat jeżdżę na narty do Tylicza😉na tydzień...i teraz moje pytanie...chce przetestować jakieś narty...stoję przed zakupem ..oczywiście używek...bo budżet nie z gumy...poleci ktoś jakąś wypożyczalnie w której jest...w miarę ciekawy sprzęt do wypożyczenie...

22.02-01.03

W takim terminie będę...może ktoś z was też się wybiera 😉

Pozdrawiam 

Nie trzeba dużo szukać by znaleźć odpowiednie miejsce na takie pytanie

• Like 1
  • Thanks 1

22 minuty temu, Harnaś napisał:

Nie trzeba dużo szukać by znaleźć odpowiednie miejsce na takie pytanie

Kolega już zadał podobne pytanie tam gdzie trzeba więc doskonale wie gdzie powinien... 

W drodze do celu odwiedziłem miejsce które od bardzo dawna chciałem zobaczyć- wracam tu wiosną 💪IMG_7605.thumb.jpeg.413d3d61915e029325d68769711ec6fc.jpeg

i na prędkości z tym obłędnym widokiem szybkia cieplutka bagietka z prosiakiem i zieleniną plus serek na ząb 😉 a co tam coś od życia się należy 🥳IMG_7626.thumb.jpeg.d3dbe0f25d02a9bbdb14825fbb18aa2b.jpeg

• Like 8

13 minut temu, PaVic napisał:

W drodze do celu odwiedziłem miejsce które od bardzo dawna chciałem zobaczyć- wracam tu wiosną 💪IMG_7605.thumb.jpeg.413d3d61915e029325d68769711ec6fc.jpeg

i na prędkości z tym obłędnym widokiem szybkia cieplutka bagietka z prosiakiem i zieleniną plus serek na ząb 😉 a co tam coś od życia się należy 🥳IMG_7626.thumb.jpeg.d3dbe0f25d02a9bbdb14825fbb18aa2b.jpeg

Qvo vadis?

Fantazja mój wróg nr jeden , pokora to mój sprzymierzeniec 🙃 konkluzja - nigdy ale to nigdy ( póki co ) nie jedz tego co jedzie Włoski TOP instruktor na ambitnej ściance 😉 

W Zwardo widziałem Jurka z kanapy jadącego za Markiem- jechał z pełną lekkością w swojej naturalności choć jechał krótki skręt  , dziś zobaczyłem podobną lekkość z finezja bez jakiejkolwiek siły- czysta natura ⛷️ 😉 w średnim skręcie i cóż ….fantazja ( diabeł ) triumfował a ja sprawdziłem w końcu swoje ustawienia wiązań . Są dobrze ustawione😜 .  

• Like 1
  • Haha 4

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Też obiłem dzisiaj tyłek solidnie. Wiązania nie wypięły, chyba nie wypinają z zasady, nawet nie wiem.

Pozdro

W sandałach szurałeś 😜

Pozdro

Edited by PaVic
  • Haha 1