grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Można głosować na Travelist na m.in. najlepszy ON 2026: ZIMOWE GWIAZDY TRAVELIST 2026 Survey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, grimson napisał: Można głosować na Travelist na m.in. najlepszy ON 2026: ZIMOWE GWIAZDY TRAVELIST 2026 Survey Lipna ta lista, nie ma ON ZwardońSki 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, .Beata. napisał: Lipna ta lista, nie ma ON ZwardońSki 🙂 Masz rację, moi towarzysze nie chcą już nawet na Pilsko jechac w sobotę, nie mówiąc o pingwinie 😁 W sobotę ma być Zwardoń Ski, a w niedziele moge sobie jechac na Pilsko. Edytowane 8 godzin temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, .Beata. napisał: ależ kontrast Żebym ja miał dzisiaj Beatka kontrast.. i szeroką deskę..to hohoho.. Szczyrk.. mgliście, śnieżnie...rano -6 w południe 0 i marznąca na goglach mgła.. Dobra jazda na FIS do momentu gdy mgła zabrała wszystko W knajpie widoczność dobra.. Edytowane 6 godzin temu przez Lexi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Żebym a miał dzisiaj Beatka kontrast.. i szeroką deskę..to hohoho.. Szczyrk.. mgliście, śnieżnie...rano -6 w południe 0 i marznąca na goglach mgła.. Dobra jazda na FIS do momentu gdy mgła zabrała wszystko W knajpie widoczność dobra.. Będziesz jutro? Ruszam jutro około 7 z rana z Wawy, powinienem być na stoku około południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, kordiankw napisał: Będziesz jutro? Ruszam jutro około 7 z rana z Wawy, powinienem być na stoku około południa. Jutro na 100% nie - robote mam.. ..ale pewnie nie dymasz do Szczyrku na jedno popołudnie.. Edytowane 4 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Jutro na 100% nie - robote mam.. ..ale pewnie nie dymasz do Szczyrku na jedno popołudnie.. Będę do soboty do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wiadomo, ze Francja, Austria i Włochy, to zupełnie inny level. Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju i czekam na piątek godzinę 14, spakowany już jestem. Warunki wszędzie będą świetne, a ludzi mnóstwo. W domu mam już zakaz mówienia o nartach, to sobie tutaj popiszę 😆 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Szczyrk.. może podpisz te foty bo ja zupełnie nie rozpoznaję gdzie to jest dokładnie 9 minut temu, bubol.T napisał: Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju też się ciezę że w końcu macie taką zimę w PL, oby co najmniej przez 7 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Wiadomo, ze Francja, Austria i Włochy, to zupełnie inny level. Ale mnie niesamowicie cieszy, że mamy taką zimę w Polsce. Wszyscy wokół płaczą i narzekają, a ja chodzę z bananem na ryju i czekam na piątek godzinę 14, spakowany już jestem. Warunki wszędzie będą świetne, a ludzi mnóstwo. W domu mam już zakaz mówienia o nartach, to sobie tutaj popiszę 😆 Cześć W sensie jazdy zawsze jest ten sam level. Kto tego nie rozumie jeszcze narciarsko nie dorósł. Najfajniejsze wspomnienia z sensie zajebistości warunków i jazdy mam ze.... Szczyrku. A we Włoszech spędziłem pewnie 10 miesięcy, może więcej nawet, na nartach. Cieszę się Twoim cieszeniem tak jak i swoim bo biegamy na nartach codziennie i jest zajebiście. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi