Marcos73 Posted January 30 Share Posted January 30 Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 30 Author Share Posted January 30 37 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 30 Share Posted January 30 11 minut temu, grimson napisał: Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted January 30 Share Posted January 30 Ja tam zaklepałam słonko na przyszły tydzień 😁, po opadach w tym tygodniu szykują się idealne waruneczki: 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted January 30 Share Posted January 30 2 godziny temu, Marcos73 napisał: i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Samochodem jechałeś? pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 30 Share Posted January 30 Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 30 Share Posted January 30 Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted January 30 Share Posted January 30 15 minut temu, mig napisał: sprawdzone na sor w Roveretto (...) Czyli jesteście w Folgarii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 30 Share Posted January 30 26 minut temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). .. 😞 Michał, mam podobne odczucia odnośnie masterow. A który masz model? Ja mam ten i to moje „odkrycie” jak mawia Bruner, mojego ostatniego wyjazdu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 34 minuty temu, tomkly napisał: Czyli jesteście w Folgarii? Tak @kordiankw te z foto Edited January 30 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 30 Author Share Posted January 30 6 godzin temu, Marcos73 napisał: To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 A więc to wina Juniora, poprawił się o 3km/godz o ile mnie pamięć nie myli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 30 Share Posted January 30 3 minuty temu, mig napisał: Tak @kordiankw te z foto Te twoje to nowszy model. Moje mam już kilka lat, ale jeździłem na nich sporadycznie, Na ostatnim wyjeździe zrobiłem na nich ponad 200 km zjazdów w warunkach od porannego sztruksu, do popołudniowych odsypów i miękkiej brei, więc już mogę coś powiedzieć o nich. Krótko, to świetna narta. ⛷️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 30 Share Posted January 30 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro A nie mówiłem... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 30 Share Posted January 30 2 godziny temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 tam jest tak płasko czy tylko na fotach wygląda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 31 Share Posted January 31 Santa Spytkowice.. jest cudownie zima +wiosna.. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 31 Share Posted January 31 9 godzin temu, Jan napisał: tam jest tak płasko czy tylko na fotach wygląda ? Nie mialem fotografa, wiec tylko partie szczytowe po wysiadce z wyciagu. Po trasach sie jezdzi a nie bawi telefonem... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 31 Share Posted January 31 4 godziny temu, mig napisał: Po trasach sie jezdzi a nie bawi telefonem... oczywiście, telefonem bawię się jedynie wtedy gdy siedzę na krzesełku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted January 31 Share Posted January 31 W dniu 25.01.2025 o 02:19, grimson napisał: No i pyk, już w domu. W czasie jazdy zawarty 2 godz 15 min przymusowy postoj na Brenner @grimson czy na A22 od Brennero są obecnie po włoskiej stronie remonty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 31 Author Share Posted January 31 7 minut temu, Gabrik napisał: @grimson czy na A22 od Brennero są obecnie po włoskiej stronie remonty? Tak, jest remont [zwężka]. Na końcu tej zwężki zapalił się TIR z makaronem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 31 Share Posted January 31 Amade Flachau @tomklyaddikty 156 z Twojej namowy córka katuje 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyniczny Posted January 31 Share Posted January 31 Jak kolejki do kolejek w ski amade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 31 Share Posted January 31 Maks 3 min w szczycie dnia, ale to czwartek i piątek Zobaczymy jutro i w niedzielę. Od przyszłego tyg ferie w całej europie zach zaczynają się, wtedy będzie pewnie ciekawie w amade. Nie planuje wracać w lutym, chciałbym na początku marca jak europa skończy ferie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 1 Share Posted February 1 Kto rano wstaje robi pierwsze kreski Wagrain- Grafenberg 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 1 Share Posted February 1 Tylko na środku tak 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky_luke Posted February 1 Share Posted February 1 Ja dziś Madonna di Kasina. Jeżdżę tam od lat; lubię ta górkę; ale to co dziś zaserwowali na stoku to przegięcie. W tym sezonie coś nie mam szczęścia do Śnieżnicy. Albo dzikie tłumy albo warunek porażka. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej😉 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts