Jump to content

W koło komina👍

Marcos73
 Share

Recommended Posts

30 minut temu, Mitek napisał:

Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania...

A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi?

Pozdro

Kąpiele siarczkowe, masaż, krioterapia, kilka innych zabiegów i obowiązkowo codziennie godzina pływania w basenie. Co kilka lat zamiast plażingu latem, wybieramy taką formę urlopu z korzyścią dla zdrowia.

• Like 3

My nie wybieramy urlopu. Nie mamy na to czasu niestety, pojawia się czasem sam jakoś. 🙂

Plażingu wprawdzie nie uprawiamy odkąd dzieci wyrosły z przedszkola ale pomysł może fajny...

Wiesz tylko trzeba by zabrać rowery. A czym tam panuje taka emerycka atmosfera czy raczej można pojechać po bandzie? Pytam poważnie bo ja nigdy nie byłem w sanatorium.

Pozdro

Edited by Mitek

23 minuty temu, Maciej S napisał:

Andrzeju, czy ta kamerka zwiększa rozdzielczość jak Cię zobaczyła? To TL-LINK. Tapo. 

Nie, nie zwiększa. Film Full HD (1920x1080) z 15 kl/s. Odwzorowanie kolorów całkiem przyzwoite. Tania TP-LINK Tapo C210. Prezent od syna. 🙂 Włączam nie tyle by kogoś lub coś szpiegować, ale by od czasu do czasu spojrzeć co się tam dzieje, np. jaka jest pogoda, a przede wszystkim by się rozweselić. 🙂

• Thanks 1

• 1 month later...
W dniu 7.10.2024 o 18:12, star napisał:

Tytułem uzupełnienia, moje odkrycie z dziś rana jak jechałem do Jakuszowej, autem, wschód słońca jak marzenie, do tego odkrycie muzyczne, w trójce leciało a zwie się noga erez... na fotce okolice Myśliborza...

https://www.skionline.pl/forum/topic/31849-rower-uniwersalny/?do=findComment&comment=405494

Wczorajszy koncert Nogi w KRK był .....nie znajduję słów uznania.

Porażający?

Noga jest zjawiskowa.

Oni ( cały zespół)  mają  w sobie taki feeling, że mnie to kładzie na kolana.

Edited by jurek_h
  • Like 2

Godzinę temu, jurek_h napisał:

Porażający?

Noga jest zjawiskowa.

Nie wiem czemu ale jakoś mi się Noga czasem spina z Yo-Landi Visser. Może chodzi o tę zjawiskowość???

Co jakiś czas wracam z wielką radochą do Die Antwoord. To już blisko 20 lat...

6 godzin temu, jurek_h napisał:

Porażający?

Noga jest zjawiskowa.

Zazdroszczę. Chciałem iść na jej koncert… ale cóż ja mogę… idziemy na Korteza;-)

Edited by star

8 godzin temu, Wujot2 napisał:

Nie wiem czemu ale jakoś mi się Noga czasem spina z Yo-Landi Visser. Może chodzi o tę zjawiskowość???

Co jakiś czas wracam z wielką radochą do Die Antwoord. To już blisko 20 lat...

Dziwnymi ścieżkami błądzi ludzki umysł 😉

• Haha 2

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Po śniegu ani widu ☹️ temp+7 więc postanowiłem zrobić pierwszy rozruch rowerowy w tym roku 💪

Powiem szczerze,że spacerowo z rana wydawało się dużo cieplej jednak na rowerze ta druga para skarpet by się przydała bo w palce stóp ciut zimno 🤷‍♂️IMG_7533.thumb.jpeg.d17533dfd652e276fcffc169cab33f20.jpeg

Po drodze przy starej miejscówce wędkarskiej dostrzegłem ciężki sprzęt budowlany i tablice informacyjną,że powstaje kolejny w koło komina naturalny park wodno-rekreacyjny 🥳 IMG_7534.thumb.jpeg.40516b9d2e3c1a828b5582e4db69c5be.jpeg

• Like 4
  • Haha 1