kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 17 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 Trzeba się było uczyć 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 25 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 a co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 20 minut temu, Jan napisał: a co to takiego ? Jak myślisz kto tak śmieci na SF - roboty 🙂, zwane boty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 2 godziny temu, kordiankw napisał: Pozdrowienia z Buska Zdrój A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada Godzinę temu, a_senior napisał: A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Jesteśmy na obozie kondycyjnym przed sezonem narciarskim 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada 30 minut temu, Mitek napisał: Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Kąpiele siarczkowe, masaż, krioterapia, kilka innych zabiegów i obowiązkowo codziennie godzina pływania w basenie. Co kilka lat zamiast plażingu latem, wybieramy taką formę urlopu z korzyścią dla zdrowia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada (edytowane) My nie wybieramy urlopu. Nie mamy na to czasu niestety, pojawia się czasem sam jakoś. 🙂 Plażingu wprawdzie nie uprawiamy odkąd dzieci wyrosły z przedszkola ale pomysł może fajny... Wiesz tylko trzeba by zabrać rowery. A czym tam panuje taka emerycka atmosfera czy raczej można pojechać po bandzie? Pytam poważnie bo ja nigdy nie byłem w sanatorium. Pozdro Edytowane 5 Listopada przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada Wyskoczylem w góry na 2 dni. Cudna pogoda. Niesamowita dojrzała jesień, cisza, spokój. Pięknie aż do bólu. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada W dniu 5.11.2025 o 13:44, a_senior napisał: Pozdrówka z gór. 🙂 Andrzeju, czy ta kamerka zwiększa rozdzielczość jak Cię zobaczyła? To TL-LINK. Tapo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 Listopada Udostępnij Napisano 6 Listopada 23 minuty temu, Maciej S napisał: Andrzeju, czy ta kamerka zwiększa rozdzielczość jak Cię zobaczyła? To TL-LINK. Tapo. Nie, nie zwiększa. Film Full HD (1920x1080) z 15 kl/s. Odwzorowanie kolorów całkiem przyzwoite. Tania TP-LINK Tapo C210. Prezent od syna. 🙂 Włączam nie tyle by kogoś lub coś szpiegować, ale by od czasu do czasu spojrzeć co się tam dzieje, np. jaka jest pogoda, a przede wszystkim by się rozweselić. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Środa o 15:09 Udostępnij Napisano Środa o 15:09 Panie/ Panowie przepraszam najmocniej zapomniałem 😇 eaffff24-efd9-4691-bf74-01ca2033022a.mov 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 20:35 Udostępnij Napisano Środa o 20:35 5 godzin temu, PaVic napisał: Panie/ Panowie przepraszam najmocniej zapomniałem 😇 eaffff24-efd9-4691-bf74-01ca2033022a.mov 18 MB · 6 pobrań Kiedy to było kręcone, jakoś w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Środa o 20:39 Udostępnij Napisano Środa o 20:39 3 minuty temu, tomkly napisał: Kiedy to było kręcone, jakoś w ostatnim czasie? Jakoś dwa tyg temu, koniec listopada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 7.10.2024 o 18:12, star napisał: Tytułem uzupełnienia, moje odkrycie z dziś rana jak jechałem do Jakuszowej, autem, wschód słońca jak marzenie, do tego odkrycie muzyczne, w trójce leciało a zwie się noga erez... na fotce okolice Myśliborza... https://www.skionline.pl/forum/topic/31849-rower-uniwersalny/?do=findComment&comment=405494 Wczorajszy koncert Nogi w KRK był .....nie znajduję słów uznania. Porażający? Noga jest zjawiskowa. Oni ( cały zespół) mają w sobie taki feeling, że mnie to kładzie na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, jurek_h napisał: Wczorajszy koncert Nogi w KRK był .....nie znajduję słów uznania. Porażający? Noga jest zjawiskowa. Oni ( cały zespół) mają w sobie taki feeling, że mnie to kładzie na kolana. Nie wiem czemu ale jakoś mi się Noga czasem spina z Yo-Landi Visser. Może chodzi o tę zjawiskowość??? Co jakiś czas wracam z wielką radochą do Die Antwoord. To już blisko 20 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi