kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 Trzeba się było uczyć 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 a co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Jan napisał: a co to takiego ? Jak myślisz kto tak śmieci na SF - roboty 🙂, zwane boty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Pozdrowienia z Buska Zdrój A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, a_senior napisał: A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Jesteśmy na obozie kondycyjnym przed sezonem narciarskim 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Mitek napisał: Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Kąpiele siarczkowe, masaż, krioterapia, kilka innych zabiegów i obowiązkowo codziennie godzina pływania w basenie. Co kilka lat zamiast plażingu latem, wybieramy taką formę urlopu z korzyścią dla zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) My nie wybieramy urlopu. Nie mamy na to czasu niestety, pojawia się czasem sam jakoś. 🙂 Plażingu wprawdzie nie uprawiamy odkąd dzieci wyrosły z przedszkola ale pomył może fajny... Wiesz tylko trzeba by zabrać rowery. A czym tam panuje taka emerycka atmosfera czy raczej można pojechać po bandzie? Pytam poważnie bo ja nigdy nie byłem w sanatorium. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi