kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 Trzeba się było uczyć 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Marcos73 napisał: Pozdrawiam z roboty 😉 a co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Jan napisał: a co to takiego ? Jak myślisz kto tak śmieci na SF - roboty 🙂, zwane boty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Pozdrowienia z Buska Zdrój A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, a_senior napisał: A co wy tam młodzi robicie? Przecież tam jeżdżą mocno zaawansowne emeryty. Chyba że w odwiedzinach u rodziców. 🙂 Jesteśmy na obozie kondycyjnym przed sezonem narciarskim 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 30 minut temu, Mitek napisał: Weź przestań, Rybelek mi robi taki obóz kondycyjny teraz, że powoli zaczynam nielubić rowerowania... A co tam w tym Busku fajnego macie, bo jak chyba nigdy nie byłem poza praktykami geologicznymi? Pozdro Kąpiele siarczkowe, masaż, krioterapia, kilka innych zabiegów i obowiązkowo codziennie godzina pływania w basenie. Co kilka lat zamiast plażingu latem, wybieramy taką formę urlopu z korzyścią dla zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu My nie wybieramy urlopu. Nie mamy na to czasu niestety, pojawia się czasem sam jakoś. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi