Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 45 minut temu, .Beata. napisał: Współczuję z zatoki Abu Dabbab 😉Pozdrowienia! Diugonie już były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Diugonie już były ? Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 44 minuty temu, .Beata. napisał: Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Coś jest na rzeczy ale rafy w Marsa Alam i tak trzymają się dobrze, tylko Ras Mohamed park narodowy kolo Szarm jest ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu W dniu 17.06.2025 o 17:19, star napisał: Kup muszkata. Zdrówko! Dzisiaj była wizyta w winiarni. Same muszkaty. 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: Współczuję z zatoki Abu Dabbab 😉Pozdrowienia! Tutaj o takim piasku można tylko pomarzyć. Choć źle nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 23 minuty temu, a_senior napisał: Dzisiaj była wizyta w winiarni. Same muszkaty. 😀 Pierwszy z lewej najlepszy, anthemis... zmieniając temat zacytuję wyborczą, dalej płatne: Na polskim rowerze wypada jeździć, polski rower wypada mieć, "polish premium bike" najlepiej pasuje do hipsterskich wąsów, dizajnerskich skarpetek i hawajskich koszul. https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,32015285,jesli-cos-laczy-iksy-millenialsow-i-zetki-to-ten-rower-z.html?utm_source=mail&utm_medium=newsletter&utm_campaign=wieczorny&NLID=fc04c447e21068331abc9a33f6d4588aaa8a49b8f57501077212bc312d98e99a Edytowane 16 godzin temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Cześć Hmm... A niektórzy głoszą, że zmiany środowiska i konieczność działań aby je hamować to bzdura i zielony terror. Beatko korzystaj-cie (bo chyba nie jesteś sama). Ja też spakowałem się na weekend: Pozdro serdeczne 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Mitek, jak pisałeś winnym wątku bierzesz tylko najpotrzebniejsze rzeczy... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Mitek, jak pisałeś winnym wątku bierzesz tylko najpotrzebniejsze rzeczy... pozdro Bezalkohole i woda dla koleżanki i przyjaciela, którzy nie piją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, a_senior napisał: Tutaj o takim piasku można tylko pomarzyć. Choć źle nie jest. Może faktycznie tutaj piach drobniejszy, za to rafowa mieszanka. Masz co zwiedzać wokół tamtejszego komina… 9 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Hmm... A niektórzy głoszą, że zmiany środowiska i konieczność działań aby je hamować to bzdura i zielony terror. Beatko korzystaj-cie (bo chyba nie jesteś sama). Ja też spakowałem się na weekend: Pozdro serdeczne Twój numer telefonu też mam… 😉 Korzystamy dopóki jest z czego, ale nie jest już tak kolorowo… nie ma dużej różnicy między temperaturą morza i ciała… woda w zatoce jest o 3 stopnie za ciepła, górne części rafy się gotują i duszą. To boli jak się na to patrzy… @Mikoski nie byłam w Sharm El-Sheikh. Kojarzy mi się z „listami z wakacji” czy coś takiego Pozdro Dla Rybelka również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, .Beata. napisał: Może faktycznie tutaj piach drobniejszy, za to rafowa mieszanka. Masz co zwiedzać wokół tamtejszego komina… Tak sobie. Samo miasteczko Kampos to przekładanka barów i restauracji. Okolice piękne, ale w upale źle się chodzi. Pozostaje chodzenie wzdłuż plaży. I dalsze wycieczki autokarem czy samochodem. Edytowane 21 minut temu przez a_senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Hmm... A niektórzy głoszą, że zmiany środowiska i konieczność działań aby je hamować to bzdura i zielony terror. Beatko korzystaj-cie (bo chyba nie jesteś sama). Ja też spakowałem się na weekend: Pozdro serdeczne Oto polska rzeczywistość - qwa 👀 jeden dzwoń i z kierowcy miazga . W życiu nie wsiadłbym do takiego pojazdu jprd gratuluję odwagi ! Na ch.. to było studiować jak na stare lata jeździsz z granatem bez zawleczki ? 🤦♂️ Edytowane 2 godziny temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu Godzinę temu, Victor napisał: Oto polska rzeczywistość - qwa 👀 jeden dzwoń i z kierowcy miazga . W życiu nie wsiadłbym do takiego pojazdu jprd gratuluję odwagi ! Na ch.. to było studiować jak na stare lata jeździsz z granatem bez zawleczki ? 🤦♂️ Z granatem...? Na zdjęciu są napoje różne a zamieszczone dla zabawy. Nie zajmuję się pokątną akwizycją napojów ale czasami pomagam kolegą jak poproszą - tak jest w firmach o strukturze rodzinnej, nawet właściciele przed takimi weekendami jak ostatnio pakują samochody i jeżdżą z dostawami i beret im z głowy nie spada choć mają miliony. Cenię to bardzo bo są normalni. A co do ułożenia towarów to determinuje je kolejność i charakter dostaw a wypadku w firmie nie było nigdy przez prawie 40 lat jej działalności. To nie są okazje do bicia rekordów więc jeździ się świadomie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi