Mikoski Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 45 minut temu, .Beata. napisał: Współczuję z zatoki Abu Dabbab 😉Pozdrowienia! Diugonie już były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Diugonie już były ? Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 44 minuty temu, .Beata. napisał: Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Coś jest na rzeczy ale rafy w Marsa Alam i tak trzymają się dobrze, tylko Ras Mohamed park narodowy kolo Szarm jest ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 17.06.2025 o 17:19, star napisał: Kup muszkata. Zdrówko! Dzisiaj była wizyta w winiarni. Same muszkaty. 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: Współczuję z zatoki Abu Dabbab 😉Pozdrowienia! Tutaj o takim piasku można tylko pomarzyć. Choć źle nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 23 minuty temu, a_senior napisał: Dzisiaj była wizyta w winiarni. Same muszkaty. 😀 Pierwszy z lewej najlepszy, anthemis... zmieniając temat zacytuję wyborczą, dalej płatne: Na polskim rowerze wypada jeździć, polski rower wypada mieć, "polish premium bike" najlepiej pasuje do hipsterskich wąsów, dizajnerskich skarpetek i hawajskich koszul. https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,32015285,jesli-cos-laczy-iksy-millenialsow-i-zetki-to-ten-rower-z.html?utm_source=mail&utm_medium=newsletter&utm_campaign=wieczorny&NLID=fc04c447e21068331abc9a33f6d4588aaa8a49b8f57501077212bc312d98e99a Edytowane 6 godzin temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: Mam do nich numer telefonu i zawsze są w umówionym miejscu 😉 a tak na serio to przykro mi, bo, mam wrażenie że porównując rafę rok do roku, ona obumiera. Cześć Hmm... A niektórzy głoszą, że zmiany środowiska i konieczność działań aby je hamować to bzdura i zielony terror. Beatko korzystaj-cie (bo chyba nie jesteś sama). Ja też spakowałem się na weekend: Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Mitek, jak pisałeś winnym wątku bierzesz tylko najpotrzebniejsze rzeczy... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Mitek, jak pisałeś winnym wątku bierzesz tylko najpotrzebniejsze rzeczy... pozdro Bezalkohole i woda dla koleżanki i przyjaciela, którzy nie piją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi