star Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 4 minuty temu, grimson napisał: labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. Ale też trochę skręca jak gdyby. A to ja szanuję. Edited 17 hours ago by star 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 4 minuty temu, star napisał: Ale też trochę skręca jak gdyby. A to ja szanuję. Z wiekiem te skręty coraz cieńsze, ale niektórym młodym jeszcze dupę zleję😜 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Tanie mam. Ale dać się dobrowolnie bić kijami na stoku jest poniżające. Zebrać opierdol - inna inszość. Wiesz jak jest …. Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉. p.s. Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka. p.s.2 Bynajmniej nie przestaliśmy biegać. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) 27 minut temu, moruniek napisał: Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉. p.s. Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka. p.s.2 Bynajmniej nie przestaliśmy biegać. Do kasku w Szczawnicy musowo żółwik. PS My dostawaliśmy piórnikiem. Wersja z linijką też była, nie pamiętam gradacji. A propos nauczycielek, znam różne, są i takie, ale tych akurat nie znam https://www.instagram.com/sylwia_wiszowata/reel/C-Aye_ktDFd/ Edited 16 hours ago by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts