Jump to content

Materiały szkoleniowe

Adam ..DUCH
 Share

Recommended Posts

4 minuty temu, grimson napisał:

labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję.

założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam.

Ale też trochę skręca jak gdyby. A to ja szanuję.

Edited by star
  • Like 2
  • Haha 2

1 godzinę temu, KrzysiekK napisał:

Tanie mam. Ale dać się dobrowolnie bić kijami na stoku jest poniżające. Zebrać opierdol - inna inszość. Wiesz jak jest ….

Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉.

p.s.

Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka.

p.s.2

Bynajmniej nie przestaliśmy biegać.   

• Like 1
  • Thanks 1

27 minut temu, moruniek napisał:

Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉.

p.s.

Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka.

p.s.2

Bynajmniej nie przestaliśmy biegać.   

Do kasku w Szczawnicy musowo żółwik. PS My dostawaliśmy piórnikiem. Wersja z linijką też była, nie pamiętam gradacji. A propos nauczycielek, znam różne, są i takie, ale tych akurat nie znam https://www.instagram.com/sylwia_wiszowata/reel/C-Aye_ktDFd/

Edited by star
  • Like 1