Jump to content

Trochę humoru

Mikoski
 Share

Recommended Posts

31 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

O przepraszam, to zawsze są sandały sportowe. Musi był płaska nieprofilowana na stopę góra bez żadnych poduszeczek czy skórzanych wlepek - użytkowanie w wodzie. Zelówka może być delikatnie karbowana. Wbrew pozorom nigdy nie było mi łatwo kupić dokładnie takiego jak mi pasuje sandała w dobrej cenie i porządnego. Optymalnie wychodzą produkty TEVA, są trwałe i mają dobrej jakości paski, które nie nasiąkają wodą z piachem i nie tną stóp.

Spodenki - wbrew pozorom to też bardzo przemyślany dobór w sensie kroju wyposażenie w kieszenie, rodzaju paska itd.

A swego czasu ale to było naprawdę dawno jeździłem na nartach w karakułowej czapce koloru szarego trochę przypominającej krój czap kozackich. To była czapka babci chyba. Niestety nie mam zdjęcia ale była zajebista.

Pozdro

Tak czy siak sandałki plus szorty 💪koń z przodu a niedźwiedź z tyłu i lis na głowie 😂

• Like 1
  • Haha 4

8 godzin temu, moruniek napisał:

Algorytmy, na szczęście dla Homo sapiens, jeszcze nie są doskonałe. Dostałem propozycję zdjęcia z opisem, przypomnij sobie ten dzień 13.02.2020 😉. Oj pamiętam, pamiętam. 

IMG-20200213-114245.jpg

Ja myśl  że są doskonalsze niż myślimy - po prostu Krzychu nie zdawałeś sobie sprawy że to nie narciarstwo sprawia Ci przyjemność tylko obcowanie z ludźmi w stadzie na Solisku - a algorytmy po przeanalizowaniu Twojej biblioteki photo. wiedzą to na 100%.. ;D

Edited by Lexi
  • Like 1
  • Haha 1