Victor Posted February 5 Share Posted February 5 31 minut temu, Mitek napisał: Cześć O przepraszam, to zawsze są sandały sportowe. Musi był płaska nieprofilowana na stopę góra bez żadnych poduszeczek czy skórzanych wlepek - użytkowanie w wodzie. Zelówka może być delikatnie karbowana. Wbrew pozorom nigdy nie było mi łatwo kupić dokładnie takiego jak mi pasuje sandała w dobrej cenie i porządnego. Optymalnie wychodzą produkty TEVA, są trwałe i mają dobrej jakości paski, które nie nasiąkają wodą z piachem i nie tną stóp. Spodenki - wbrew pozorom to też bardzo przemyślany dobór w sensie kroju wyposażenie w kieszenie, rodzaju paska itd. A swego czasu ale to było naprawdę dawno jeździłem na nartach w karakułowej czapce koloru szarego trochę przypominającej krój czap kozackich. To była czapka babci chyba. Niestety nie mam zdjęcia ale była zajebista. Pozdro Tak czy siak sandałki plus szorty 💪koń z przodu a niedźwiedź z tyłu i lis na głowie 😂 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 5 Share Posted February 5 Godzinę temu, Victor napisał: Tak czy siak sandałki plus szorty 💪koń z przodu a niedźwiedź z tyłu i lis na głowie 😂 I teraz już każdy pozna Mitka na stoku bez problemu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted February 7 Author Share Posted February 7 W Europie taniocha co tam 80 jurków za dzień w Ischgl 😁 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Algorytmy, na szczęście dla Homo sapiens, jeszcze nie są doskonałe. Dostałem propozycję zdjęcia z opisem, przypomnij sobie ten dzień 13.02.2020 😉. Oj pamiętam, pamiętam. Edited February 13 by moruniek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 8 godzin temu, moruniek napisał: Algorytmy, na szczęście dla Homo sapiens, jeszcze nie są doskonałe. Dostałem propozycję zdjęcia z opisem, przypomnij sobie ten dzień 13.02.2020 😉. Oj pamiętam, pamiętam. Ja myśl że są doskonalsze niż myślimy - po prostu Krzychu nie zdawałeś sobie sprawy że to nie narciarstwo sprawia Ci przyjemność tylko obcowanie z ludźmi w stadzie na Solisku - a algorytmy po przeanalizowaniu Twojej biblioteki photo. wiedzą to na 100%.. ;D Edited February 14 by Lexi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 15 Share Posted February 15 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 15 Share Posted February 15 2 godziny temu, Victor napisał: oooo maaatkoooo…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 17 Share Posted February 17 Najwięksi bohaterowie sportu to operatorzy kamer. Jechał pięknie ale trzeba odjąć dwa punkty za lądowanie. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 17 Share Posted February 17 3 godziny temu, SzymQ napisał: Najwięksi bohaterowie sportu to operatorzy kamer. Jechał pięknie ale trzeba odjąć dwa punkty za lądowanie. dobry narciarz nie upada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts