Gabrik Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: To brzmi jak wypowiedź nazistowskiego, białego hetero mężczyzny. Zwolennika patriarchatu, przeciwnika imigracji, LGBT, równości oraz różnorodności. Niech ja się jednak nad sobą uczciwie zastanowię...1) nazistowski - nie przeszkadza mi rasa, inna religia, właściwie raczej nic, co funkcjonuje tradycyjnie w przyrodzie. Natomiast fakt, nie toleruję dwulicowości, zakłamania i fałszu oraz drażnią mnie np.komary mimo, iż niewątpliwie częścią przyrody są. Świadomy także jestem pewnych fizycznych i psychicznych zaburzeń wszelkich stworzeń. 2) Biały, tak raczej łapię się w tej grupie rasowej. 3) Hetero, cóż przepraszam, jeśli chodzi o seksualność, przyznaję się tylko kobiety mogą pobudzić moją...wyobraźnię i nawet okazało się cholera, że może to skutkować zwiększeniem populacji 🤷♂️ 4) Patriarchat, tu przykro mi, ale nie. Kobieta, młodszy, jeśli tylko ma predyspozycje proszę bardzo, niech ziemią dowodzi. Choć tak gatunkowo skłaniam się, iż raczej bliżej nam do małp, niż pszczół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Gabrik napisał: Niech ja się jednak nad sobą uczciwie zastanowię...1) nazistowski - nie przeszkadza mi rasa, inna religia, właściwie raczej nic, co funkcjonuje tradycyjnie w przyrodzie. Natomiast fakt, nie toleruję dwulicowości, zakłamania i fałszu oraz drażnią mnie np.komary mimo, iż niewątpliwie częścią przyrody są. Świadomy także jestem pewnych fizycznych i psychicznych zaburzeń wszelkich stworzeń. 2) Biały, tak raczej łapię się w tej grupie rasowej. 3) Hetero, cóż przepraszam, jeśli chodzi o seksualność, przyznaję się tylko kobiety mogą pobudzić moją...wyobraźnię i nawet okazało się cholera, że może to skutkować zwiększeniem populacji 🤷♂️ 4) Patriarchat, tu przykro mi, ale nie. Kobieta, młodszy, jeśli tylko ma predyspozycje proszę bardzo, niech ziemią dowodzi. Choć tak gatunkowo skłaniam się, iż raczej bliżej nam do małp, niż pszczół. a Ty @Gabriku nie miałeś być teraz gdzieś w włoskich Alpach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 55 minut temu, Jan napisał: a Ty @Gabriku nie miałeś być teraz gdzieś w włoskich Alpach ? 17-24 stycznia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Teraz, kordiankw napisał: 17-24 stycznia. też jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Tak, jutro do Szczyrku 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: a Ty @Gabriku nie miałeś być teraz gdzieś w włoskich Alpach ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Gabrik napisał: Nie mam nadzieję że napiszesz jak będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Gabrik napisał: Niech ja się jednak nad sobą uczciwie zastanowię...1) nazistowski - nie przeszkadza mi rasa, inna religia, właściwie raczej nic, co funkcjonuje tradycyjnie w przyrodzie. Natomiast fakt, nie toleruję dwulicowości, zakłamania i fałszu oraz drażnią mnie np.komary mimo, iż niewątpliwie częścią przyrody są. Świadomy także jestem pewnych fizycznych i psychicznych zaburzeń wszelkich stworzeń. 2) Biały, tak raczej łapię się w tej grupie rasowej. 3) Hetero, cóż przepraszam, jeśli chodzi o seksualność, przyznaję się tylko kobiety mogą pobudzić moją...wyobraźnię i nawet okazało się cholera, że może to skutkować zwiększeniem populacji 🤷♂️ 4) Patriarchat, tu przykro mi, ale nie. Kobieta, młodszy, jeśli tylko ma predyspozycje proszę bardzo, niech ziemią dowodzi. Choć tak gatunkowo skłaniam się, iż raczej bliżej nam do małp, niż pszczół. Dodaj do tego ksenofoba, plaskoziemce, antyszczepionkowca, zwolennika teorii spiskowych i powstaje w ten sposób combo nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, grimson napisał: Dodaj do tego ksenofoba, plaskoziemce, antyszczepionkowca, zwolennika teorii spiskowych i powstaje w ten sposób combo nie do pobicia. Dlatego niebawem sprzedaję wszystko co narciarskie i kupuję dodatkowego kałacha z zapasem amunicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Gabrik napisał: Ten świat ewidentnie porypało, za chwilę będą kazali pisać i mówić zwierzę z jeleniowatych kopytne z porożem, zamiast jeleń. Udawana poprawność, a pod płaszczem jak zawsze zepsucie. Cześć A może na przykład osoba, której dotyczy wpis życzyła sobie aby w ten sposób ją opisać. Czyżby nie miała do tego prawa? Wiesz ja na przykład nie życzyłbym sobie aby mnie ktoś nazwał na "prawdziwym Polakiem", choć jestem Polakiem urodzonym w Polsce więc raczej prawdziwym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A może na przykład osoba, której dotyczy wpis życzyła sobie aby w ten sposób ją opisać. Czyżby nie miała do tego prawa? Wiesz ja na przykład nie życzyłbym sobie aby mnie ktoś nazwał na "prawdziwym Polakiem", choć jestem Polakiem urodzonym w Polsce więc raczej prawdziwym. Pozdro Mitek, proszę mów mi od dzisiaj "mój ty śnieżny pomponiku". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć Mój Ty Śnieżny Pomponiku a widziałeś slalom we Flachau, który się właśnie skończył? Warto zobaczyć bo dawno nie było tak szybkiego ustawienia. Jazda na pełnej pycie od 5 bramki. Pozdro serdeczne Edytowane 32 minuty temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi