yukisan Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Polak potrafi! Niektóre rozwiązania są bardzo innowacyjne. Ciekawe czy ustawodawca nadąży z wdrażaniem ograniczeń? Ostoja Koninki – Poręba Wielka Czynna dla wszystkich uczestników SPOTKANIA SŁUŻBOWEGO organizowanego na górnej Stacji Kolei Linowej Tobołów, w temacie Partii o nazwie Strajk Przedsiębiorców. Spotkania będą odbywać się cyklicznie przez cały dzień co 15 min. Wisła Soszów Kolej również dostępna w ruchu pieszym (turystycznym), w cenie karnetu można przewieźć bagaż do 20 kg i o długości do 2m. Dostępne będą trasy nr 1, 2 i 5. W przypadku większego ruchu na stoku, możliwe otwarcie trasy nr 3. https://www.narty.pl...icXKXImP5ijNLMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wisła Soszów Kolej również dostępna w ruchu pieszym (turystycznym), w cenie karnetu można przewieźć bagaż do 20 kg i o długości do 2m. Coś pięknego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ośrodek otwarty dla zawodników wszystkich dyscyplin sportowych | Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska (bialkatatrzanska.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet.pl) Ciekawe, że data zbiegła się z datą już wcześniej wyznaczoną przez USA na obowiązkowe testy na Covid przed podróżą do kraju. https://www.msn.com/...red/ar-BB1deQXO Z tymże wymóg testów na powrót był ogłoszony jakiś miesiąc wcześniej. Być może nie nagłośniony w prasie. Problem jest, że wynik PCR zająć może dłużej niż 3 dni, ciekawe czy akceptują „domowe” wyniki testu? Tak miała rodzina znajomego wracające do Nigerii. I najtaniej można kupić negatywny test w Hiszpanii albo Holandiihttps://www.cnbc.com...nals fake covid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Ktoś może dzisiaj w Kasinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Litwinka - Czarna Góra koło Białki zaprasza na edukacyjne zajęcia sportowe. https://www.grapa.sk...jecia-sportowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Litwinka - Czarna Góra koło Białki zaprasza na edukacyjne zajęcia sportowe. https://www.grapa.sk...jecia-sportowe/ Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 https://www.radiokra...sUj1WQOihRRZT4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tak w ramach ciekawostki...można na narty do galerii ;-) https://www.rybnik.c...3266-47429.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Byłem dzisiaj z synem w Zieleńcu, kilka wyciągów otwartych, szkolenie. Pogoda kiepska - mgła, widoczność od 15 - 200 metrów, do tego mżawka, ale prawie 4 godziny na stoku (spodnie i kurtka suszą się). Warunki śniegowe dobre, twardo na początku potem trochę zmiękło, ale nie tworzyły się odsypy mimo, że temp. około +1. Miejscami garby nie rozgarnięte przez ratrak. Ludzi niewiele, do krzesła W3 kolejka na 2-3 minuty reszta na bieżąco. Obsługa zwracała uwagę na maseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Byłem dzisiaj z synem w Zieleńcu, kilka wyciągów otwartych, szkolenie. Pogoda kiepska - mgła, widoczność od 15 - 200 metrów, do tego mżawka, ale prawie 4 godziny na stoku (spodnie i kurtka suszą się). Warunki śniegowe dobre, twardo na początku potem trochę zmiękło, ale nie tworzyły się odsypy mimo, że temp. około +1. Miejscami garby nie rozgarnięte przez ratrak. Ludzi niewiele, do krzesła W3 kolejka na 2-3 minuty reszta na bieżąco. Obsługa zwracała uwagę na maseczki. Cześć Garby nie rozgarnięte przez ratrak - nie jadę! zwykłe chamy! dzięki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Garby nie rozgarnięte przez ratrak - nie jadę! zwykłe chamy! dzięki. Pozdrowienia Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Za szkolenie ...by być precyzyjnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 https://www.radiokra...sUj1WQOihRRZT4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tak w ramach ciekawostki...można na narty do galerii ;-) https://www.rybnik.c...3266-47429.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Byłem dzisiaj z synem w Zieleńcu, kilka wyciągów otwartych, szkolenie. Pogoda kiepska - mgła, widoczność od 15 - 200 metrów, do tego mżawka, ale prawie 4 godziny na stoku (spodnie i kurtka suszą się). Warunki śniegowe dobre, twardo na początku potem trochę zmiękło, ale nie tworzyły się odsypy mimo, że temp. około +1. Miejscami garby nie rozgarnięte przez ratrak. Ludzi niewiele, do krzesła W3 kolejka na 2-3 minuty reszta na bieżąco. Obsługa zwracała uwagę na maseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Byłem dzisiaj z synem w Zieleńcu, kilka wyciągów otwartych, szkolenie. Pogoda kiepska - mgła, widoczność od 15 - 200 metrów, do tego mżawka, ale prawie 4 godziny na stoku (spodnie i kurtka suszą się). Warunki śniegowe dobre, twardo na początku potem trochę zmiękło, ale nie tworzyły się odsypy mimo, że temp. około +1. Miejscami garby nie rozgarnięte przez ratrak. Ludzi niewiele, do krzesła W3 kolejka na 2-3 minuty reszta na bieżąco. Obsługa zwracała uwagę na maseczki. Cześć Garby nie rozgarnięte przez ratrak - nie jadę! zwykłe chamy! dzięki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Garby nie rozgarnięte przez ratrak - nie jadę! zwykłe chamy! dzięki. Pozdrowienia Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Za szkolenie ...by być precyzyjnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Garby nie rozgarnięte przez ratrak - nie jadę! zwykłe chamy! dzięki. Pozdrowienia Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Za szkolenie ...by być precyzyjnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Tak też myślałem, że to Ciebie zniechęci. Pozdrowienia Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Za szkolenie ...by być precyzyjnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Za szkolenie ...by być precyzyjnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć No to dobrze, że napisałeś. Dzięki. A zwrócili Ci za karnety? Pozdrowienia Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Zatem za karnety (te fizyczne karty) kasę zwrócili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Nie wpadłem na to. Następnym razem będę musiał napisać pismo o zwrot, a tak oddali tylko kaucję. Pozdrawiam Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia Cześć Ależ ja nie mam pretensji o brak ratrakowania. A już na pewno nie do kasjerki. Napisałem tylko moje spostrzeżenia (poprzeczne spore nierówności i pewnie mgła spowodowały kilka upadków, które widziałem dzisiaj). Generalnie jestem zadowolony z dzisiejszej jazdy (pewnie też przez to, że to pierwszy dzień w tym roku), chociaż nie przepadam za Zieleńcem, ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Janica Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Może nie narty, ale dramaturgia jest "Sielanka kończy się 28 stycznia. Rozpoczyna się nasze piekło" - Turystyka (onet podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Chertan Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cały styczeń można było jeździć, a dzisiaj wybieram się do Kasinki na wieczorną jazdę.Zainspirowałeś mnie i też szybka decyzja i prawie 4 godziny na stoku, fajnie było się spotkać, choćby na chwilę. Moje narty mimo że czerwone, nie pozwoliły Cię dogonić. Całkiem sporo ludzi jak na wieczorną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Cześć Swego czasu Panowie mający pretensje o brak ratrakowania wyciągnęli przy mnie kasjerkę na Kozińcu przez to małe okienko - nie chciała im oddać pieniędzy.Na szczęście byłem w pobliżu. Pozdrowienia To jest tak, jak: za duzo sniegu nasypalo, nie bylo slonca tylko bez przerwy sypalo itp itd podkolorowane na maxa. Sporo latalem ostatnio i nigdzie nie bylo zadnego dramatu- oczywiscie lotniska opustoszale, ale zawsze mozna wziac cos na wynos. Na pokladzie serwis jest, choc ograniczony (a latalem easyjetem, klm, ryanem i ponownie klm). Historie o krzyczacych pielegniarkach i drutach w mozgu to juz w ogole mozna wsadzic w d... To samo o zamknietych marketach - przeciez portugalska biedra ma sie dobrze, ludzie nie zyja samym swiezym powietrzem. Brednie potwierdzam A tymczasem 22 raz na biegowkach w tym sezonie to moja droga dojazdowa do pracy ( 8km a pozniej juz spoko) wczoraj rano Uwielbiam jazde w atkich warunkach pod warunkiem, ze jest pusta droga - Wrangler na bojowych oponach niczego sie nie boi Uprzedzam : u nas tez jest niby obowiazek oczyszczenia samochodu ze sniegu, ale nikt na to nie zwraca uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Joanna Sm Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Tymczasem na niebieskiej trasie. 650m po stoku 140m przewyzszenia i 22 bramki. Czas przejazdu 40-41s. Po kilkunastu przejazdach jestem wrakiem. Ponizej dwa zdjecia ktore zrobil Bartek. Troche pokraczne ale innych nie dostalem. Prośba do ekspertów forumowych o komentarz do drugiego zdjęcia. Jak oceniacie zgranie fazy oddechowej z fazą skrętu, ustawieniem krawędzi, bioderek , barków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Starr - Ty naprawiales buty??? co sie stalo? tak. Wyrwała mi sie podstawa klamry. Zrobił mi ja przekładając nowa Arnold Koenig z Wrocka, dzięki wsparciu Wujota. Buty skiturowe tlt7. W którychś dynafitac coś podobnego ponoć wada fabryczna, wg pewnej skiturowiczowki z Pieszyc, ale się nie upieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Dalej Strona 25 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi