Joanna Sm Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Centra sprzedają, ponieważ pozyskanie krwi i przetworzenie na preparat kosztuje. A przetworzenie krwi w preparat (i jego przechowywanie) to całkiem skomplikowana praca.To nie jest tak, że przetaczasz krew dawcy bezpośrednio do biorcy. Od dawna już nie uzywa się krwi pełnej. To Ty nie wiesz co się w Rosji dzieje???? Nie oglądałeś filmu: „To the lakes” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. Ale gdyby nie stare znajomości to kto wie jak by się to skończyło, bo zespół pogotowia nie zabrał go do szpitala tłumacząc że za dobry jest (z saturacją ponizej 90%). Nie będę nikogo mordować. Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 . Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. To z kim chcesz gadać! A tak w ogóle to bardzo się cieszę, to milczenie było niepokojące... Pozdro Wiesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Chory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. .Nie będę nikogo mordować. Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. Ja też się stęskniłam. Teraz pionizacja Za każdy dzień szpitala trzeba odrobić jakiś tydzień, żeby wrócić do normalnego życia. Teraz dopiero to nie będziesz miał czasu! U nas do szpitala biorą jak poniżej 94%. Pozdrawiam Foliarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Do tego utrata węchu po chyba czterech dniach, powrócił po dwóch tygodniach, o dziwo zmysłu smaku nie straciłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ronin Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. Ale gdyby nie stare znajomości to kto wie jak by się to skończyło, bo zespół pogotowia nie zabrał go do szpitala tłumacząc że za dobry jest (z saturacją ponizej 90%). Nie będę nikogo mordować. Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Chory? Grom wie, coś dziwnego wczoraj mnie "wzięło" po 18 zaczęły się bóle w zawiasach szczęki, troszkę w łopatkach, minimalne jakby ćmienie głowy i nagle temperatura 38...wziąłem 8 rutinoscorbinów, po 2 godzinach apap. Dziś rano wstałem i nic. Ani bóli, ani temperatury. Może wlazło i się czai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty.Jeśli sugerujesz że to, że mój ojciec żyje spowodowało śmierć Twojej znajomej, to nie znajduję odpowiednich słów żeby to podsumować. Z resztą... szkoda dyskutować. To nie wina medyków, że system był niewydolny przed epidemią, a to że pacjenci covidowi spowodowali jego przeciążenie świadczy tylko o tym jak duzo ich jest w porównaniu do jego możliwości. Idź do szpitala, przekonaj się jak to wygląda. Zobacz to na własne oczy. A pretensje miej do polityków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Gabrik Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Chory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. .Nie będę nikogo mordować. Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. Ja też się stęskniłam. Teraz pionizacja Za każdy dzień szpitala trzeba odrobić jakiś tydzień, żeby wrócić do normalnego życia. Teraz dopiero to nie będziesz miał czasu! U nas do szpitala biorą jak poniżej 94%. Pozdrawiam Foliarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały? Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Do tego utrata węchu po chyba czterech dniach, powrócił po dwóch tygodniach, o dziwo zmysłu smaku nie straciłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. Ale gdyby nie stare znajomości to kto wie jak by się to skończyło, bo zespół pogotowia nie zabrał go do szpitala tłumacząc że za dobry jest (z saturacją ponizej 90%). Nie będę nikogo mordować. Ale i z foliarzami dyskutować też już nie będę. Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Chory? Grom wie, coś dziwnego wczoraj mnie "wzięło" po 18 zaczęły się bóle w zawiasach szczęki, troszkę w łopatkach, minimalne jakby ćmienie głowy i nagle temperatura 38...wziąłem 8 rutinoscorbinów, po 2 godzinach apap. Dziś rano wstałem i nic. Ani bóli, ani temperatury. Może wlazło i się czai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty.Jeśli sugerujesz że to, że mój ojciec żyje spowodowało śmierć Twojej znajomej, to nie znajduję odpowiednich słów żeby to podsumować. Z resztą... szkoda dyskutować. To nie wina medyków, że system był niewydolny przed epidemią, a to że pacjenci covidowi spowodowali jego przeciążenie świadczy tylko o tym jak duzo ich jest w porównaniu do jego możliwości. Idź do szpitala, przekonaj się jak to wygląda. Zobacz to na własne oczy. A pretensje miej do polityków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Gabrik Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Chory? Grom wie, coś dziwnego wczoraj mnie "wzięło" po 18 zaczęły się bóle w zawiasach szczęki, troszkę w łopatkach, minimalne jakby ćmienie głowy i nagle temperatura 38...wziąłem 8 rutinoscorbinów, po 2 godzinach apap. Dziś rano wstałem i nic. Ani bóli, ani temperatury. Może wlazło i się czai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty.Jeśli sugerujesz że to, że mój ojciec żyje spowodowało śmierć Twojej znajomej, to nie znajduję odpowiednich słów żeby to podsumować. Z resztą... szkoda dyskutować. To nie wina medyków, że system był niewydolny przed epidemią, a to że pacjenci covidowi spowodowali jego przeciążenie świadczy tylko o tym jak duzo ich jest w porównaniu do jego możliwości. Idź do szpitala, przekonaj się jak to wygląda. Zobacz to na własne oczy. A pretensje miej do polityków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Moja znajoma nie miała starych znajomości i niestety była ujemna. Zespół pogotowia 3-krotnie odmawiał zabrania do szpitala. Zmarła w listopadzie. Jakby była pozytywna, to być może by żyła. Nadal będą dyskutować z tymi, którzy stworzyli absurdalny system nastawiony na leczenie tylko jednego schorzenia i z tymi, którzy tego systemu bronią, i z tymi, którym jest on na rękę (finansowo lub z innych powodów). Zdrowia życzę dla taty.Jeśli sugerujesz że to, że mój ojciec żyje spowodowało śmierć Twojej znajomej, to nie znajduję odpowiednich słów żeby to podsumować. Z resztą... szkoda dyskutować. To nie wina medyków, że system był niewydolny przed epidemią, a to że pacjenci covidowi spowodowali jego przeciążenie świadczy tylko o tym jak duzo ich jest w porównaniu do jego możliwości. Idź do szpitala, przekonaj się jak to wygląda. Zobacz to na własne oczy. A pretensje miej do polityków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Grypopodobne, mięśniobóle, ogólne osłabienie, gorączka 39 stopni przez trzy dni, bardzo silny ból gardła utrzymujący się przez tydzień, ucisk w mostku utrzymujący się do dziś trzy miesiące po przechorowaniu, utrzymujący się do dziś wędrujący ból w łopatkach przemieszczający się do mięśni międzyżebrowych z przodu i z boku, ból w nadgarstkach coś jak zespół cieśni, nadal się utrzymuje. Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
a_senior Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Mój ojciec przeżył, dziś wypis. A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Straszne gówno. Płuca i serce badałeś? Ten ucisk w mostku to zapewne wiesz jaka może być przyczyna. Pewnie nie, ale lepiej sprawdzić. Pisałem już o przypadku znajomej siostry, pielęgniarki z Belgii. 34 lata, szczupła, bez innych chorób. Przeszła Covid średnio, coś tak jak Ty, w kwietniu. Do dziś czuje dziwne bóle w płucach, takie właśnie wędrujące. Badała płuca, ale nic specjalnego nie widać. Wciąż słabawa. Przed oddaniem krwi na osocze, pani doktor mnie osłuchała i oznajmiła, że w płucach nic niepokojącego nie wyczuwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
hammerh34d Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A mama? Coś mi zdaje, że pisałeś i o niej.Matka jest generalnie zdrowa, więc przechorowała względnie lekko. Już doszła do siebie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wlasnie wzialem druga dawke !!! 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
Mikoski Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wiem, że kilka osób z forum jest pocovidowych. Jakie mieliście objawy i jak długo się utrzymywały?W moim przypadku były to objawy jak przy lekkim przeziębieniu,katar , kichanie i temperatura 37,5 oraz łagodny ból głowy. Dopiero utrata smaku i węchu skłoniła mnie do wykonania testu,po trzech dniach zmysły wróciły, nie odczuwałem żadnego osłabienia ale lekka gorączka pomiędzy 37...37,5 utrzymywała się prawie dwa tygodnie. Po 10 dniach od skończonej izolacji byłem kilka dni na nartach żadnego osłabienia ani innych skutków wirusa nie odczuwałem i tak jest do dzisiaj a minęło 2 miesiące od zakażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni 17-21 dniWiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. przy takich okazjach warto być oburęcznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 17-21 dni Źle Cię połączyło, bo mnie już swędzi ! Ale druga dawka dopiero za dwa dni Spodziewam się, że nie będę mogła podnieść kielicha za zdrowie koleżanki. Weź butelkę, lepszy chwyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Weź butelkę, lepszy chwyt.Albo przez słomkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 No i się po kościach rozszedł https://www.facebook...58778862197943/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 2 tygodnie po pierwszej? u nas zalecają min 21 dni dokladnie 20 dnipo pierwszej Wiemy... chipy już wysłały sygnał... czekaj, sprawdzimy downlink, włączam, czujesz swędzenie? ;-) hm… to by tlumaczylo niektore objawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Next Page 48 of 56 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Może relikwię https://www.onet.pl/...5wjyt6,79cfc278 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.medonet....l,66769260.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prof. Anna Boroń-Kaczmarska: nie wszystkie testy PCR wykrywają ten nowy wariant wirusa https://portal.abczd...pidemiologiczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts