Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kombinujcie.....żadnych powiązań z Zwardoniem bo jutro może być np. Livigno....to już temat okolicznościowy....żadnych powiązań z niejakim Adamem Widuch (duch).....jutro będzie np. Zenek....made in Beata - to już brzmi dumnie... moim zdaniem należy iść pasywnie. Koszulki SF wystarczą. A okazjonalne da się zrobić przy obopólnej współpracy. Moim skromnym zdaniem Sebastian @sese kreacją rozwalił system. 

• Thanks 1

4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał:

Mam małą prośbę do wszystkich uczestników. @Chertan Piotrek zrobił zlotowy album.....dodajcie tam zdjęcia i filmy (za wyjątkiem @KrzysiekK - twoje ważą straszne tony:classic_tongue:). Jak ktoś dostępu nie ma to Piotrek z pewnością udostępni.

Pf

Wrzuciłem 

ps. Coś mam też na GoPro ale wrzucę jak obrobię bo faktycznie słowo @Adam ..DUCH ciałem się stanie … 🤣

Fajną grafikę stworzył też mlodzio. Widziałam u Damiana na aucie. Może dałoby się je wszystkie połączyć jakoś…

Koszulki fajny pomysł, ale w koszulkach po stoku nie będziemy urzędować. Chyba że w rozmiarach xxxx na kurtkach. Takie firmówki powinny rzucać się w oczy wszem i wobec. 

Edytowane przez .Beata.

W dniu 6.01.2026 o 11:34, KubaR napisał:

Z przyjemnością. Niestety pod względem spożyciowym jestem, podobnie jak narciarsko, na niejakiej emeryturze. To już nie te czasy, że mi się Niemiec na szyję parę lat później rzuca. Ale dobrze sie bawie mimo to..

Kubo, fajnie było poznać. Wiesz, z tym epizodem niemieckim byłoby trudno, mało kto ma taki zasięg, żeby z okien Halki na parking dosięgnąć. Poza tym takich emerytów spożyciowych niemało było. Twardzieli nocnych na palcach jednej ręki...

4 godziny temu, sese napisał:

Nie znalazłem żadnego namiaru na byłego Admina naszego forum - najpewniej całą korespondencję prowadziliśmy wyłącznie przez PW na forum, a archiwum tych wiadomości uleciało wraz z serwerami...

Admin czasem odpisuje na PW forumowe, spróbuj napisać. Mejle chyba też czasem czyta.

40 minut temu, .Beata. napisał:

Fajną grafikę stworzył też mlodzio. Widziałam u Damiana na aucie. Może dałoby się je wszystkie połączyć jakoś…

Koszulki fajny pomysł, ale w koszulkach po stoku nie będziemy urzędować. Chyba że w rozmiarach xxxx na kurtkach. Takie firmówki powinny rzucać się w oczy wszem i wobec. 

Jeżeli ma być to widoczne na stoku to może nakładki na kask (mogą być bez warkoczyków 😉 )

Naszywki na kurtki chyba odpadają, bo nikt membran raczej dziurawić nie będzie.

No chyba że pójdziemy ścieżką wytyczoną onegdaj przez Arfi Ski Team i zamówimy sobie w JMP fabrycznie haftowane ciuchy narciarskie, ale to już kosztuje miliony monet. Chcieliśmy kiedyś z Jurkiem i Wujotem takie zamówić i wychodziło za komplet kurtka plus spodnie na Dermizaxie Evo jakieś 2.000 - 2.500 zł o ile dobrze pamiętam. Cenę nawet jakoś przełknęliśmy ale jak to faceci pokłóciliśmy się o... kolory kurtek 😆😆😆 i finalnie nic z tego nie wyszło.

PS. Przez dwa dni w Zwardoniu miałem na sobie gogle z naszywką SF, ciekawe czy ktoś zauważył?

FB_IMG_1767821949597.jpg

IMG_20260107_223348410_HDR.jpg

7 minut temu, sese napisał:

Jeżeli ma być to widoczne na stoku to może nakładki na kask (mogą być bez warkoczyków 😉 )

Naszywki na kurtki chyba odpadają, bo nikt membran raczej dziurawić nie będzie.

No chyba że pójdziemy ścieżką wytyczoną onegdaj przez Arfi Ski Team i zamówimy sobie w JMP fabrycznie haftowane ciuchy narciarskie, ale to już kosztuje miliony monet. Chcieliśmy kiedyś z Jurkiem i Wujotem takie zamówić i wychodziło za komplet kurtka plus spodnie na Dermizaxie Evo jakieś 2.000 - 2.500 zł o ile dobrze pamiętam. Cenę nawet jakoś przełknęliśmy ale jak to faceci pokłóciliśmy się o... kolory kurtek 😆😆😆 i finalnie nic z tego nie wyszło.

PS. Przez dwa dni w Zwardoniu miałem na sobie gogle z naszywką SF, ciekawe czy ktoś zauważył?

FB_IMG_1767821949597.jpg

IMG_20260107_223348410_HDR.jpg

przepraszam że się wtrącam ale może zamówcie numery startowe w Berdaxie

https://berdax.pl/kategoria-produktu/numery-startowe/page/2/

• Thanks 1

23 minuty temu, .Beata. napisał:

Nakładki na kask chyba za mało widoczne…  😉

Spotkałem na Sella Ronda dosyć dużą polskojęzyczną grupę - mieli na kaski naciągnięte duże moherowe berety z bąbelkami . Kamizelki odblaskowe widuję u przedszkoli