Mitek Napisano wczoraj o 18:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:42 Cześć Dla mnie symbolem tych zlotów jesteś Ty więc haft czy naszywka albo koszulka/bluza z napisem np. "Tylko Zwardoń" (bo na Adama tam i tak byś się nie zgodził) - byłaby super. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano wczoraj o 18:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:54 7 minutes ago, Mitek said: Cześć Dla mnie symbolem tych zlotów jesteś Ty więc haft czy naszywka albo koszulka/bluza z napisem np. "Tylko Zwardoń" (bo na Adama tam i tak byś się nie zgodził) - byłaby super. Pozdro A co powiesz na "Duch Zwardonia" i dodatkowo Adamowy awatarek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 19:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:45 6 godzin temu, mig napisał: i mróz i pochmurno..... :-)) A narty już masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 19:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:46 8 godzin temu, .Beata. napisał: I środek tygodnia… Straszne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano wczoraj o 19:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:48 Może głupio pytać, ale czy jest jakiś obrazek tego logo, jak co mogę się pobawić i zamienić na wektorówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 19:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:52 Nie kombinujcie.....żadnych powiązań z Zwardoniem bo jutro może być np. Livigno....to już temat okolicznościowy....żadnych powiązań z niejakim Adamem Widuch (duch).....jutro będzie np. Zenek....made in Beata - to już brzmi dumnie... moim zdaniem należy iść pasywnie. Koszulki SF wystarczą. A okazjonalne da się zrobić przy obopólnej współpracy. Moim skromnym zdaniem Sebastian @sese kreacją rozwalił system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 19:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:55 Czy chodzi o połączenie tych dwóch grafik? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 20:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:19 Cześć Narciarz nie ma kasku! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 20:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:20 21 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Moim skromnym zdaniem Sebastian @sese kreacją rozwalił system Dokładnie tak 👍 minimalizm w napisie przód a plecy na bogato plus błękit bawełna i mi gra,M rozmiarówkę w zamówieniu już poproszę 💪🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 20:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:23 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Narciarz nie ma kasku! Pozdro Akurat nie jedzie , jest w trakcie togo co narciarze lubią najbardziej. Gadanie o nartach 😁 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 20:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:25 No to od dzisiaj jak będę z Tobą rozmawiał przez telefon zakładam gogle. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 20:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:33 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć Narciarz nie ma kasku! Pozdro To Livigno odpada😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 20:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:44 53 minuty temu, rulez napisał: Może głupio pytać, ale czy jest jakiś obrazek tego logo, jak co mogę się pobawić i zamienić na wektorówkę. Jak masz Corel Draw to on wektoryzuje w sekundę. Fonty da się chyba znaleźć na np. https://www.1001freefonts.com Powalczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 20:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:49 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Mam małą prośbę do wszystkich uczestników. @Chertan Piotrek zrobił zlotowy album.....dodajcie tam zdjęcia i filmy (za wyjątkiem @KrzysiekK - twoje ważą straszne tony). Jak ktoś dostępu nie ma to Piotrek z pewnością udostępni. Pf Wrzuciłem ps. Coś mam też na GoPro ale wrzucę jak obrobię bo faktycznie słowo @Adam ..DUCH ciałem się stanie … 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 20:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:57 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Narciarz nie ma kasku! Pozdro W sobotę widziałem kilku takich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 21:00 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 21:00 (edytowane) Fajną grafikę stworzył też mlodzio. Widziałam u Damiana na aucie. Może dałoby się je wszystkie połączyć jakoś… Koszulki fajny pomysł, ale w koszulkach po stoku nie będziemy urzędować. Chyba że w rozmiarach xxxx na kurtkach. Takie firmówki powinny rzucać się w oczy wszem i wobec. Edytowane wczoraj o 21:05 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano wczoraj o 21:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:10 24 minuty temu, jurek_h napisał: Jak masz Corel Draw to on wektoryzuje w sekundę. Fonty da się chyba znaleźć na np. https://www.1001freefonts.com Ja akurat inkscape, jakoś lubię open source, jeżeli to jest ta grafika i napis to w weekend ogarnę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 21:18 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 21:18 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Straszne??? Koszmar jakiś… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 21:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:20 W dniu 6.01.2026 o 11:34, KubaR napisał: Z przyjemnością. Niestety pod względem spożyciowym jestem, podobnie jak narciarsko, na niejakiej emeryturze. To już nie te czasy, że mi się Niemiec na szyję parę lat później rzuca. Ale dobrze sie bawie mimo to.. Kubo, fajnie było poznać. Wiesz, z tym epizodem niemieckim byłoby trudno, mało kto ma taki zasięg, żeby z okien Halki na parking dosięgnąć. Poza tym takich emerytów spożyciowych niemało było. Twardzieli nocnych na palcach jednej ręki... 4 godziny temu, sese napisał: Nie znalazłem żadnego namiaru na byłego Admina naszego forum - najpewniej całą korespondencję prowadziliśmy wyłącznie przez PW na forum, a archiwum tych wiadomości uleciało wraz z serwerami... Admin czasem odpisuje na PW forumowe, spróbuj napisać. Mejle chyba też czasem czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 40 minut temu, .Beata. napisał: Fajną grafikę stworzył też mlodzio. Widziałam u Damiana na aucie. Może dałoby się je wszystkie połączyć jakoś… Koszulki fajny pomysł, ale w koszulkach po stoku nie będziemy urzędować. Chyba że w rozmiarach xxxx na kurtkach. Takie firmówki powinny rzucać się w oczy wszem i wobec. Jeżeli ma być to widoczne na stoku to może nakładki na kask (mogą być bez warkoczyków 😉 ) Naszywki na kurtki chyba odpadają, bo nikt membran raczej dziurawić nie będzie. No chyba że pójdziemy ścieżką wytyczoną onegdaj przez Arfi Ski Team i zamówimy sobie w JMP fabrycznie haftowane ciuchy narciarskie, ale to już kosztuje miliony monet. Chcieliśmy kiedyś z Jurkiem i Wujotem takie zamówić i wychodziło za komplet kurtka plus spodnie na Dermizaxie Evo jakieś 2.000 - 2.500 zł o ile dobrze pamiętam. Cenę nawet jakoś przełknęliśmy ale jak to faceci pokłóciliśmy się o... kolory kurtek 😆😆😆 i finalnie nic z tego nie wyszło. PS. Przez dwa dni w Zwardoniu miałem na sobie gogle z naszywką SF, ciekawe czy ktoś zauważył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 7 minut temu, sese napisał: Jeżeli ma być to widoczne na stoku to może nakładki na kask (mogą być bez warkoczyków 😉 ) Naszywki na kurtki chyba odpadają, bo nikt membran raczej dziurawić nie będzie. No chyba że pójdziemy ścieżką wytyczoną onegdaj przez Arfi Ski Team i zamówimy sobie w JMP fabrycznie haftowane ciuchy narciarskie, ale to już kosztuje miliony monet. Chcieliśmy kiedyś z Jurkiem i Wujotem takie zamówić i wychodziło za komplet kurtka plus spodnie na Dermizaxie Evo jakieś 2.000 - 2.500 zł o ile dobrze pamiętam. Cenę nawet jakoś przełknęliśmy ale jak to faceci pokłóciliśmy się o... kolory kurtek 😆😆😆 i finalnie nic z tego nie wyszło. PS. Przez dwa dni w Zwardoniu miałem na sobie gogle z naszywką SF, ciekawe czy ktoś zauważył? przepraszam że się wtrącam ale może zamówcie numery startowe w Berdaxie https://berdax.pl/kategoria-produktu/numery-startowe/page/2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Startówki wydają się być fajnym pomysłem. Można pójść po bandzie i ubrać w grafikę kamizelki odblaskowe. Nakładki na kask chyba za mało widoczne… a naszywkę na goglach a i owszem widziałam, i zazdro 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 23 minuty temu, .Beata. napisał: Nakładki na kask chyba za mało widoczne… 😉 Spotkałem na Sella Ronda dosyć dużą polskojęzyczną grupę - mieli na kaski naciągnięte duże moherowe berety z bąbelkami . Kamizelki odblaskowe widuję u przedszkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: mieli na kaski naciągnięte duże moherowe berety z bąbelkami ..to było Moher Komando z Lichenia.. Edytowane 5 godzin temu przez Lexi 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi