Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, PaVic napisał:

pacz i się ucz 😜

Kur....o wybitna jazda! Na szczególną uwagę zasługuje świetna praca rąk👌 Ocenę wystawiłem ja - naczelny krytyk forumowy z wieloletnim doświadczeniem 🎖️

Hehehe😆😆😆

Miłej zabawy Wam życzę na stoku i poza nim😉 i pomyślności w Nowym Roku 🙂 

Pozdrawiam 

• Like 1

Wielkie dzięki dla wszystkich za świetnie spędzone dwa dni na stoku. Wyjeździłem sie pięknie w dobrym towarzystwie. Dzisiaj o 17 miałem już dosyć, a Justyna z Nikodemem chcieli jeszcze dokupić zjazdy, bo nam się karnet skończył. Zazwyczaj działa to w drugą stronę.

@Adam ..DUCH jeszcze raz dziękuję za cenne wskazówki, bedziemy cwiczyć z Nikodemem.

Pozdrowienia bawcie sie dobrze.💪

20260103_123147.jpg

20260103_164751.jpg

• Like 5
  • Thanks 2

Moi mili za nami kolejny zlot SF a szósty zorganizowany w Zwardoniu. Nie wiem czy Waszym ale moim zdaniem ten zlot różnił się zasadniczo od pozostałych i bynajmniej nie chodzi mi o frekwencję ale chodzi mi o to że zlot staje się wydarzeniem rodzinnym. Nie będę ukrywał, iż brak niektórych mi bardzo doskwiera ale cóż życie jest jakie jest. I w tym momencie czuję się uprawniony do serdecznych pozdrowień dla tych którzy zazwyczaj byli a z różnych powodów być nie mogli. Kochani jak wam się zajady zrobiły to to był ten moment kiedy z czułością na apres ski Was obsmarowywaliśmy i to równo. Nie był bym sobą gdybym w imieniu Nas wszystkich nie złożył podziękowań reżyserowi zmagań - @.Beata. jak zwykle odwaliłaś kawał dobrej roboty i za to serdeczne dzięki. Muszę także wspomnieć o @Victor - no stary 2400 km aby się spotkać - szacunek. @bubol.T - Tomek super dzięki za Nikodema, super chłopak. @Harpia, @Marcos73 - jazda z Wami to wybitne doznania. Jeszcze raz bardzo Wam Wszystkim dziękuję:

IMG_20260103_130612 grupowe.jpg

• Like 9
  • Thanks 4

Jak wydarzenie rodzinne, to jak w rodzinie. Chyba musiałem stać z boku, bo mnie wycięli ze zdjęcia😄

A tak na serio to widzialem Mitka i Marka w kolejce do wyciągu, wiec pojechaliśmy za nimi do góry, ale zanim się skulałem na dół z Niko, to było juz po zdjęciu, a towarzystwo sie rozproszyło.

Kurde dzięki, było na prawdę miło.

Edytowane przez bubol.T
  • Haha 3

20 godzin temu, Adam ..DUCH napisał:

Ale jak tu sobie siedzicie to jak obok Was siedzi niejaki Sebastian to bardzo proszę o przypomnienie mu - poprzez solidnego kopa w dupę albo uzupełnienia szkła o grafice na koszulki.

Pamiętam, pamiętam... Cierpliwość jest cnotą bogów...😉

Jesteśmy w drodze powrotnej do Wro, aktualnie w Tichauer Art Gallery na wystawie Matisse'a.

A po drodze zrobiliśmy sobie jeszcze spacerek na Skrzyczne. 

Wielkie dzięki dla wszystkich za obecność na zlocie. Było bosko

IMG_20260104_183155007.jpg

IMG-20260104-WA0000.jpg

• Like 5

My właśnie wróciliśmy do Katowic. Rano był jeszcze pomysł, żeby zajechać do Zwardonia,ale już z kamerki było widać pełny parking i kolejkę. 

Skończyło sie na spacerze po jednym z aż dwóch dostępnych szlaków w naszej okolicy. Z Ślemienia w kierunku Pewli żółtym szlakiem, po drodze widoki od północy na Beskid Mały i rezerwat Madahora, a od południa na Beskid Żywiecki z Pilskiem i Babią. @Mitek nie takie byle gdzie jak Ci sie wydaje stary 😁

Wracajcie szczęśliwie. Pozdrawiamy 

20260104_134657.jpg

20260104_132826.jpg

20260104_132842.jpg

20260104_130319.jpg

• Like 6
  • Thanks 1

21 minut temu, grimson napisał:

Gratulacje dla Kierowniczki, za zorganizowanie zlotu.

Karol, zlot tworzą ludzie, a Ci są niesamowici, nie żadna kierowniczka… wbijaj po prostu na następny. 

Na zdjęciu, oprócz @bubol.T Tomka - jego małżonki i Nikosia, brakuje jeszcze wagarowicza 😉 @mig Michała oraz powinna być Iwonka - druga połowa Adama.

BYŁO MEGA!

• Like 1
  • Thanks 1

Ja mam jeszcze pytanie, kto jeździł w tej nakładce na kask z uszami, warkoczami, zwał jak zwał ?

Chyba Sebastian? Nie zamieniliśmy ani słowa, poza tym, że się minęliśmy jak wyjeżdżałem z parkingu, a Ty chyba szedłeś z Pawłem. Następnym razem musimy przyjechać na nocleg z wami, tylko ja słaby zawodnik jestem 😄

Cze

Betty to super organizatorka, pełna profeska. Ankieta i ogarnięcie nieogarów to wybitne umiejętności. Sobota to zlot na całego. Poznałem parę nowych bardzo wartościowych osób z forum. Victor szacun, to jest determinacja. Adaś, dzięki za poświęcony czas, a nie było łatwo to pogodzić. Całej reszcie, że Wam się chciało przyjechać. Warun sztos, pogoda też dopisała, ludzi na stoku w sroc, ale dało się zjechać.

pozdro i thx