.Beata. Napisano Piątek o 07:32 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 07:32 38 minut temu, Lexi napisał: No niemów że to nie Pawełek.. Mówię - toć nie Pawcio jest Gorące info od Adasia: „Przekaż jeśli możesz. Na hasło skiforum w kasie jest 10 proc zniżki” 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Piątek o 08:07 Udostępnij Napisano Piątek o 08:07 48 minut temu, PaVic napisał: pacz i się ucz 😜 Kur....o wybitna jazda! Na szczególną uwagę zasługuje świetna praca rąk👌 Ocenę wystawiłem ja - naczelny krytyk forumowy z wieloletnim doświadczeniem 🎖️ Hehehe😆😆😆 Miłej zabawy Wam życzę na stoku i poza nim😉 i pomyślności w Nowym Roku 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Piątek o 08:21 Udostępnij Napisano Piątek o 08:21 Piękności będzie 👌❄️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Sobota o 14:33 Udostępnij Napisano Sobota o 14:33 (edytowane) Trafił się tu jakiś "Czerwony Diabeł " Edytowane Sobota o 14:34 przez Mikoski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 15:12 Udostępnij Napisano Sobota o 15:12 36 minut temu, Mikoski napisał: Trafił się tu jakiś "Czerwony Diabeł " Jeszcze tylko kask i bryle czerwone i będzie komplet😁kto to, jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Sobota o 18:05 Udostępnij Napisano Sobota o 18:05 Wielkie dzięki dla wszystkich za świetnie spędzone dwa dni na stoku. Wyjeździłem sie pięknie w dobrym towarzystwie. Dzisiaj o 17 miałem już dosyć, a Justyna z Nikodemem chcieli jeszcze dokupić zjazdy, bo nam się karnet skończył. Zazwyczaj działa to w drugą stronę. @Adam ..DUCH jeszcze raz dziękuję za cenne wskazówki, bedziemy cwiczyć z Nikodemem. Pozdrowienia bawcie sie dobrze.💪 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 19:02 Udostępnij Napisano Sobota o 19:02 Dzieje sie w Zwardoniu… 259b5d1e-7819-4b08-b176-8f92fcac4ff4.mov 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 19:05 Udostępnij Napisano Sobota o 19:05 2 minuty temu, Lexi napisał: Dzieje sie w Zwardoniu… 259b5d1e-7819-4b08-b176-8f92fcac4ff4.mov 2 MB · 1 pobranie Nie wciągam,ale Wasze zdrowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 19:56 Udostępnij Napisano Sobota o 19:56 Moi mili za nami kolejny zlot SF a szósty zorganizowany w Zwardoniu. Nie wiem czy Waszym ale moim zdaniem ten zlot różnił się zasadniczo od pozostałych i bynajmniej nie chodzi mi o frekwencję ale chodzi mi o to że zlot staje się wydarzeniem rodzinnym. Nie będę ukrywał, iż brak niektórych mi bardzo doskwiera ale cóż życie jest jakie jest. I w tym momencie czuję się uprawniony do serdecznych pozdrowień dla tych którzy zazwyczaj byli a z różnych powodów być nie mogli. Kochani jak wam się zajady zrobiły to to był ten moment kiedy z czułością na apres ski Was obsmarowywaliśmy i to równo. Nie był bym sobą gdybym w imieniu Nas wszystkich nie złożył podziękowań reżyserowi zmagań - @.Beata. jak zwykle odwaliłaś kawał dobrej roboty i za to serdeczne dzięki. Muszę także wspomnieć o @Victor - no stary 2400 km aby się spotkać - szacunek. @bubol.T - Tomek super dzięki za Nikodema, super chłopak. @Harpia, @Marcos73 - jazda z Wami to wybitne doznania. Jeszcze raz bardzo Wam Wszystkim dziękuję: 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Sobota o 20:20 Udostępnij Napisano Sobota o 20:20 Ale gdzież za nami, zlot trwa i ma się nadal nieźle, apres ski w pełnym rozkwicie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 20:22 Udostępnij Napisano Sobota o 20:22 1 minutę temu, Chertan napisał: Ale gdzież za nami, zlot trwa i ma się nadal nieźle, apres ski w pełnym rozkwicie. Możesz mnie nie denerwować!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Sobota o 20:22 Udostępnij Napisano Sobota o 20:22 (edytowane) Jak wydarzenie rodzinne, to jak w rodzinie. Chyba musiałem stać z boku, bo mnie wycięli ze zdjęcia😄 A tak na serio to widzialem Mitka i Marka w kolejce do wyciągu, wiec pojechaliśmy za nimi do góry, ale zanim się skulałem na dół z Niko, to było juz po zdjęciu, a towarzystwo sie rozproszyło. Kurde dzięki, było na prawdę miło. Edytowane Sobota o 20:23 przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Sobota o 20:34 Udostępnij Napisano Sobota o 20:34 11 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Możesz mnie nie denerwować!!!! Jeszcze możesz wskoczyć, trochę posiedzimy, taka nowa fajna droga, hamerykańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 21:02 Udostępnij Napisano Sobota o 21:02 27 minut temu, Chertan napisał: Jeszcze możesz wskoczyć, trochę posiedzimy, taka nowa fajna droga, hamerykańska Piotrek jak byś zobaczył mój grafik na jutro to byś mnie teraz do łóżka wygonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 21:06 Udostępnij Napisano Sobota o 21:06 Ale jak tu sobie siedzicie to jak obok Was siedzi niejaki Sebastian to bardzo proszę o przypomnienie mu - poprzez solidnego kopa w dupę albo uzupełnienia szkła o grafice na koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Sobota o 21:45 Udostępnij Napisano Sobota o 21:45 Teraz tak przeglądam to zdjęcie i jest mistrz drugiego planu, ktoś sie tam wypiął na nasz zlot. Myślicie, ze to przypadek ?😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Ale jak tu sobie siedzicie to jak obok Was siedzi niejaki Sebastian to bardzo proszę o przypomnienie mu - poprzez solidnego kopa w dupę albo uzupełnienia szkła o grafice na koszulki. Pamiętam, pamiętam... Cierpliwość jest cnotą bogów...😉 Jesteśmy w drodze powrotnej do Wro, aktualnie w Tichauer Art Gallery na wystawie Matisse'a. A po drodze zrobiliśmy sobie jeszcze spacerek na Skrzyczne. Wielkie dzięki dla wszystkich za obecność na zlocie. Było bosko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu My właśnie wróciliśmy do Katowic. Rano był jeszcze pomysł, żeby zajechać do Zwardonia,ale już z kamerki było widać pełny parking i kolejkę. Skończyło sie na spacerze po jednym z aż dwóch dostępnych szlaków w naszej okolicy. Z Ślemienia w kierunku Pewli żółtym szlakiem, po drodze widoki od północy na Beskid Mały i rezerwat Madahora, a od południa na Beskid Żywiecki z Pilskiem i Babią. @Mitek nie takie byle gdzie jak Ci sie wydaje stary 😁 Wracajcie szczęśliwie. Pozdrawiamy 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Podkarpacie dojechało do chałpy… Dziękujemy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Dzięki Wszystkim! Pozdrowienia serdeczne 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dziękuję, że byliście 🙂 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, .Beata. napisał: Dziękuję, że byliście 🙂 Gratulacje dla Kierowniczki, za zorganizowanie zlotu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, grimson napisał: Gratulacje dla Kierowniczki, za zorganizowanie zlotu. Karol, zlot tworzą ludzie, a Ci są niesamowici, nie żadna kierowniczka… wbijaj po prostu na następny. Na zdjęciu, oprócz @bubol.T Tomka - jego małżonki i Nikosia, brakuje jeszcze wagarowicza 😉 @mig Michała oraz powinna być Iwonka - druga połowa Adama. BYŁO MEGA! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ja mam jeszcze pytanie, kto jeździł w tej nakładce na kask z uszami, warkoczami, zwał jak zwał ? Chyba Sebastian? Nie zamieniliśmy ani słowa, poza tym, że się minęliśmy jak wyjeżdżałem z parkingu, a Ty chyba szedłeś z Pawłem. Następnym razem musimy przyjechać na nocleg z wami, tylko ja słaby zawodnik jestem 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cze Betty to super organizatorka, pełna profeska. Ankieta i ogarnięcie nieogarów to wybitne umiejętności. Sobota to zlot na całego. Poznałem parę nowych bardzo wartościowych osób z forum. Victor szacun, to jest determinacja. Adaś, dzięki za poświęcony czas, a nie było łatwo to pogodzić. Całej reszcie, że Wam się chciało przyjechać. Warun sztos, pogoda też dopisała, ludzi na stoku w sroc, ale dało się zjechać. pozdro i thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi