Jump to content

Livigno 5-13.12.2025

Adam ..DUCH
 Share

Recommended Posts

Serdecznie zapraszam na wyjazd do Livigno w terminie 5-13.12.2025. Organizatorem wyjazdu jest BTZ (Biuro Turystyki Zagranicznej). Wszelkie informacje dotyczące organizacji jak i ceny pod nr tel. 730389980, można się powołać na Adam Widuch. Ja osobiście jadę jako pilot oraz opiekun na stoku+instruktor.

• Like 1
  • Thanks 1

Cześć 

Przed chwilką rozmawiałam z Karolą i uśredniona oferta mniej więcej wygląda tak:

- termin 6-13 grudzień

- cena 3 tysie z dojazdem z Katowic bądź Wrocka, jeśli Pyry uzbierają 10 osób to będzie też autobus z Poznania. Chętni bez dojazdu minus 500 zł , tj 2500 zł. Żarcie własne.

- skipass w cenie

- noclegi- 3 budynki z 4 apartamentami w każdym, i w każdym apartamencie uśrednione 4 osoby i nie chodzi tutaj o parametry fizyczne uczestników, wersja dla 5 oraz 6 osób w szczegółach oferty, wszystkie apartamenty mają dwie sypialnie; budynki troszkę od siebie oddalone, w centrum miasta

- ubezpieczenie i klimatyczne i takie tam pierdy w cenie

- do dyspozycji ol inkluzif pilot w autobusie z Katowic - Adam, i na stoku instruktor- też Adam ( już nie ol ), oczywiście całe Livigno od rana do rana i wszystko to, co w Livigno zostanie (za dodatkową opłatą oczywiście) 😉 

@Lexi, @Marcos73, @Mikoski, @Mitek, @mig, @brachol, @Victor, @Chertan, @SzymQ , (Elżbieta się pisze) można by potraktować ten wypad jako zlot, bo nie sądzę, żeby w sezonie taka „alpejska” opcja wypaliła. Aczkolwiek czuję miętę do Zwardonia, więc… Szczegółową ofertę dostanę na maila i prześlę ją dalej zainteresowanym. Jeśli ktoś chciałby skorzystać indywidualnie to dzwońcie na nr z Adama postu.

OFERTA WAŻNA DO 30 LIPCA!

Edited by .Beata.
uzupełnienie
  • Like 3
  • Thanks 2

Godzinę temu, .Beata. napisał:

Cześć 

Przed chwilką rozmawiałam z Karolą i uśredniona oferta mniej więcej wygląda tak:

- termin 6-13 grudzień

- cena 3 tysie z dojazdem z Katowic bądź Wrocka, jeśli Pyry uzbierają 10 osób to będzie też autobus z Poznania. Chętni bez dojazdu minus 500 zł , tj 2500 zł. Żarcie własne.

- skipass w cenie

- noclegi- 3 budynki z 4 apartamentami w każdym, i w każdym apartamencie uśrednione 4 osoby i nie chodzi tutaj o parametry fizyczne uczestników, wersja dla 5 oraz 6 osób w szczegółach oferty, wszystkie apartamenty mają dwie sypialnie; budynki troszkę od siebie oddalone, w centrum miasta

- ubezpieczenie i klimatyczne i takie tam pierdy w cenie

- do dyspozycji ol inkluzif pilot w autobusie z Katowic - Adam, i na stoku instruktor- też Adam ( już nie ol ), oczywiście całe Livigno od rana do rana i wszystko to, co w Livigno zostanie (za dodatkową opłatą oczywiście) 😉 

@Lexi, @Marcos73, @Mikoski, @Mitek, @mig, @brachol, @Victor, @Chertan, @SzymQ , (Elżbieta się pisze) można by potraktować ten wypad jako zlot, bo nie sądzę, żeby w sezonie taka „alpejska” opcja wypaliła. Aczkolwiek czuję miętę do Zwardonia, więc… Szczegółową ofertę dostanę na maila i prześlę ją dalej zainteresowanym. Jeśli ktoś chciałby skorzystać indywidualnie to dzwońcie na nr z Adama postu.

OFERTA WAŻNA DO 30 LIPCA!

Czekam już od paru dni na ofertę i jak nie było tak dopiero ty ogarnęłaś 💪👏💃- temat słyszałem przed publikacją na forum . Mi termin pasuje . Wchodzę w temat 😜 tam mnie jeszcze nie było 😂

pozdrawiam 

1 godzinę temu, .Beata. napisał:

czyli - otwierasz lodówkę a tam "chłodny Adam"... 😉

• Haha 2

7 minut temu, Marcos73 napisał:

Nie, no nie da rady, jadę z rodziną i znajomymi. Od 13-go przyjeżdżam, a opcja jazdy Żony z dzieckami samej nie wchodzi w grę.

pozdro

Ta 😂😂😂a jak jedzie z koleżankami na drinki to nie problem 😂😂😂 nie bądź pantofel 😜 

opcją drugą wyjazd w środę i czwarte/piątek rodzinnie ⛷️😉 a w sobotę do Madonny-ziomki bez twojej nawigacji drogę znają  

Ja już mam plany na początek grudnia i w tym terminie nie mam szans na wyjazd. Czasem trzeba popracować i w domu pobyć bo 10 stycznia kolejny wyjazd i do tego sezonkę TMR do wyjeżdżenia ale nie obejmuje Livinio 😜 które bardzo pasuje mi narciarsko

19 godzin temu, .Beata. napisał:

w Livigno zostanie (za dodatkową opłatą oczywiście) 😉 

@Lexi, @Marcos73, @Mikoski, @Mitek, @mig, @brachol, @Victor, @Chertan, @SzymQ , (Elżbieta się pisze) można by potraktować ten wypad jako zlot, bo nie sądzę, żeby w sezonie taka „alpejska” opcja wypaliła.

Droga Pani Beato - czy to jest lista uczestników ?

3 godziny temu, Jan napisał:

może nie uczestników ale niewykluczone że w tym czasie też w tej okolicy będę zjeżdźał na nartach

Cześć

Jeżeli będziesz zjeżdżał to się boję ale jeżeli będziesz jeździł to spotkanie byłoby zajebiste.

Pozdro

W dniu 18.07.2025 o 16:58, Jan napisał:

może nie uczestników ale niewykluczone że w tym czasie też w tej okolicy będę zjeżdźał na nartach

..może tak ..może nie.. jakbyś powiedział na 100% że będziesz to jest możliwość że po to żeby Cię poznać by ktoś przyjechał ..

A tak to pojedzie pewnie Beata i Ela - dla nich warto gdziekolwiek oraz Paweł - sam mówiłeś że ładniusi ;).. Adama nawet nie liczę bo podejrzewam że jak on jedzie z "autobusem arabów" to się  nie  dopchasz.

Ja w tym czasie będę pewnie Damianka szpiegował.. 😄

• Like 2

45 minut temu, Lexi napisał:

..może tak ..może nie.. jakbyś powiedział na 100% że będziesz to jest możliwość że po to żeby Cię poznać by ktoś przyjechał ..

A tak to pojedzie pewnie Beata i Ela - dla nich warto gdziekolwiek oraz Paweł - sam mówiłeś że ładniusi ;).. Adama nawet nie liczę bo podejrzewam że jak on jedzie z "autobusem arabów" to się  nie  dopchasz.

Ja w tym czasie będę pewnie Damianka szpiegował.. 😄

heeloooł!…że za mną, że za Elą, że warto gdziekolwiek, że Victor taki ładniusi, że o Adamie nie wspomnę…. a Ty będziesz Damianka szpiegował???? 

• Haha 1

• 11 months later...
W dniu 15.07.2025 o 18:27, Adam ..DUCH napisał:

Serdecznie zapraszam na wyjazd do Livigno w terminie 5-13.12.2025. Organizatorem wyjazdu jest BTZ (Biuro Turystyki Zagranicznej)

Czy w tym sezonie będzie planowane coś podobnego? Na stronie BZT na razie cisza, a muszę poważniej zacząć myśleć o grudniowym freeski 🙂

• Like 1