kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Teraz, bubol.T napisał: Pozwolę sobie na troche prywaty w tym wątku. Nie wiem jak tutaj zamieścić film. Musisz np. wgrać go na youtube i tu wkleić link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Teraz, kordiankw napisał: Musisz np. wgrać go na youtube i tu wkleić link. Tyle, to wiem, ale nie chcę specjalnie zakładać konte na YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, bubol.T napisał: Tyle, to wiem, ale nie chcę specjalnie zakładać konte na YouTube Jeśli masz film też na telefonie to tak samo jak zdjęcia wrzuciłeś, zaznaczasz i dodajesz i tyle. Przynajmniej mi tak weszło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, AdrianW napisał: Jeśli masz film też na telefonie to tak samo jak zdjęcia wrzuciłeś, zaznaczasz i dodajesz i tyle. Przynajmniej mi tak weszło. Pozdro Ale szybko skończysz limit i będziesz miał bana jak ja. Parę filmów tak wkleiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Ale szybko skończysz limit i będziesz miał bana jak ja. Parę filmów tak wkleiłem. Marku, nie ma co się martwić na zapas😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi