Jump to content

Sezon 2025/2026

grimson
 Share

Recommended Posts

Godzinę temu, brachol napisał:

@Victor

podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę?

pozdro

sunweb.be 

weski.com tu jest komplet samolot+transfer+spanie+skipass ale opcja samolot tylko z wysp i be 🤷‍♂️

snowtrex.be

chalet.be 

Na te strony czasem zerkam 😉

• Like 1
  • Thanks 1

Pokrywa śnieżna w Karkonoszach osiągnęła 30-40 cm, przekraczając 40 cm na wierzchowinie na południe od Łabskiego Szczytu. Na Śnieżce o poranku leżało 19 cm śniegu, najwięcej w październiku od 9 lat i więcej niż obecnie na Kasprowym Wierchu.

Na Pradziadzie wyjechał ratrak i zrobił ślad na biegówki.

labska.thumb.jpg.21042bc3072796e97a4da584df7a8980.jpg

571190255_821416667142558_7385457114598718744_n.thumb.jpg.a0f7878398b72b4c5049045d1001c204.jpg

• Like 7
  • Thanks 1

21 minut temu, .Beata. napisał:

Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎

Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować.

• Haha 2

Godzinę temu, grimson napisał:

Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów.

A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników.

6 godzin temu, Mitek napisał:

A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników.

Znowu wpierdalasz się tam, gdzie nie trzeba.

12 godzin temu, grimson napisał:

Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów.

A dlaczego nie korzystać z YT lub Google Photos i wstawiać linki, by wymienić tylko usługi tej firmy? 🙂