brachol Posted October 26, 2025 Share Posted October 26, 2025 @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 26, 2025 Author Share Posted October 26, 2025 5 minut temu, brachol napisał: @grimson jak zjesz wszystkie rogale co są na zdjęciu to dociśniesz narty bez ćwiczeń. Na razie weszły 4 sztuki od wczoraj. Masie to z pewnością służy, bo jedna sztuka może mieć do 1200 cal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted October 26, 2025 Share Posted October 26, 2025 Godzinę temu, brachol napisał: @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro sunweb.be weski.com tu jest komplet samolot+transfer+spanie+skipass ale opcja samolot tylko z wysp i be 🤷♂️ snowtrex.be chalet.be Na te strony czasem zerkam 😉 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted October 28, 2025 Share Posted October 28, 2025 Pokrywa śnieżna w Karkonoszach osiągnęła 30-40 cm, przekraczając 40 cm na wierzchowinie na południe od Łabskiego Szczytu. Na Śnieżce o poranku leżało 19 cm śniegu, najwięcej w październiku od 9 lat i więcej niż obecnie na Kasprowym Wierchu. Na Pradziadzie wyjechał ratrak i zrobił ślad na biegówki. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 dzisiaj na hali mglisto 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 trenuje kadra narodowa z Cardiff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 Super pogoda tzw. testująca. Narty nieprzygotowane = bar wita. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 18 minut temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 4 minuty temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Dzisiaj to bym na każdy warun pojechał.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 5 minut temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Twardzielu, Ty mi powiedz, czy na zlocie będziesz z małżonką 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 29, 2025 Author Share Posted October 29, 2025 2 godziny temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 6 minut temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 29, 2025 Author Share Posted October 29, 2025 21 minut temu, .Beata. napisał: Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 Godzinę temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 29, 2025 Share Posted October 29, 2025 30 minut temu, grimson napisał: Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 30, 2025 Author Share Posted October 30, 2025 6 godzin temu, Mitek napisał: A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Znowu wpierdalasz się tam, gdzie nie trzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted October 30, 2025 Author Share Posted October 30, 2025 6 godzin temu, Mitek napisał: I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? zal.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 30, 2025 Share Posted October 30, 2025 10 godzin temu, .Beata. napisał: Twardzielu, Ty mi powiedz, czy na zlocie będziesz z małżonką 😉 Będziemy razem jak dotrwamy 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted October 30, 2025 Share Posted October 30, 2025 12 godzin temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. A dlaczego nie korzystać z YT lub Google Photos i wstawiać linki, by wymienić tylko usługi tej firmy? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 1, 2025 Share Posted November 1, 2025 (edited) Cześć No to dzisiaj - ze sporym opóźnieniem zaczęliśmy z Rybelkiem sezon 25-26. Znakomita, historyczna już, inscenizacja Nabucco. Zajebiste chóry, zajebiste. Pozdro Edited November 1, 2025 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot2 Posted November 1, 2025 Share Posted November 1, 2025 6 godzin temu, Mitek napisał: Znakomita, historyczna już, inscenizacja Nabucco. Zajebiste chóry, zajebiste. Chór Niewolników? 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 1, 2025 Share Posted November 1, 2025 Godzinę temu, Wujot2 napisał: Chór Niewolników? 😃 Wszystkie chóry a ten oczywiście wielki, wyjątkowy, ale chóry wszystkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 1, 2025 Share Posted November 1, 2025 Byle nie niebiańskie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 1, 2025 Share Posted November 1, 2025 9 godzin temu, Chertan napisał: Byle nie niebiańskie to lepiej piekielne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts