Mitek Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Tym bardziej, że aby jechać po płaskim czy pod górkę niezbędna jest przede wszystkim technika a nie siła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Mitek napisał: Tym bardziej, że aby jechać po płaskim czy pod górkę niezbędna jest przede wszystkim technika a nie siła. No wiesz, ale z drugiej strony dobrze zbudowany facet robi na paniach wrażenie jednak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Dżizes, masz zamiar jeździć na nartach po suchym asfalcie i to pod górkę? 😉 Żartowałam, nie gniewaj się, szacun 🙂 Zgadza się. I nabieram siły w podnoszeniu GS z gleby, jak się wywrócę. Ale na to drugie ćwiczenie film wejdzie niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, .Beata. napisał: No wiesz, ale z drugiej strony dobrze zbudowany facet robi na paniach wrażenie jednak Cześć Które, może szybko minąć jak się odezwie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Które, może szybko minąć jak się odezwie... Cześć Tak mówisz, a pewnie już zacząłeś szukać gdzie jest najbliższa siłownia. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 12 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Które, może szybko minąć jak się odezwie... Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Tak mówisz, a pewnie już zacząłeś szukać gdzie jest najbliższa siłownia. pozdro Biorąc pod uwagę wszystkich rozmówców (fizyczność, merytoryczność oraz intelekt), a chcąc być chociażby miłą, ugryzłam się w język. 😉 Edytowane 3 godziny temu przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, .Beata. napisał: ugryzłam się w język. napisz lepiej czy w tym sezonie wnuczęta na nartach stawiać będziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, brachol napisał: Cześć Tak mówisz, a pewnie już zacząłeś szukać gdzie jest najbliższa siłownia. pozdro Cześć Nie musze szukać. Mam w pracy za darmo - jeszcze mi płacą premię za siłowanie się bo to nie jest w moich obowiązkach wpisane. 🙂 POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: napisz lepiej czy w tym sezonie wnuczęta na nartach stawiać będziesz ? Chciałabym, ale nie ode mnie to zależy. Niko jest jeszcze za mały, żeby go zabrać bez rodziców na „wakacje”, a jego siostrzyczka lub braciszek jest w drodze… zobaczymy jak będzie się czuła mama 😊 jeśli jednak śnieg na nizinach dopisze, to z pewnością poczynimy pierwsze zjazdy z okolicznych górek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi