brachol Napisano Niedziela o 20:50 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:50 @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 20:52 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 20:52 5 minut temu, brachol napisał: @grimson jak zjesz wszystkie rogale co są na zdjęciu to dociśniesz narty bez ćwiczeń. Na razie weszły 4 sztuki od wczoraj. Masie to z pewnością służy, bo jedna sztuka może mieć do 1200 cal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 22:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:10 Godzinę temu, brachol napisał: @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro sunweb.be weski.com tu jest komplet samolot+transfer+spanie+skipass ale opcja samolot tylko z wysp i be 🤷♂️ snowtrex.be chalet.be Na te strony czasem zerkam 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Wtorek o 09:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:29 Pokrywa śnieżna w Karkonoszach osiągnęła 30-40 cm, przekraczając 40 cm na wierzchowinie na południe od Łabskiego Szczytu. Na Śnieżce o poranku leżało 19 cm śniegu, najwięcej w październiku od 9 lat i więcej niż obecnie na Kasprowym Wierchu. Na Pradziadzie wyjechał ratrak i zrobił ślad na biegówki. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu dzisiaj na hali mglisto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu trenuje kadra narodowa z Cardiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Super pogoda tzw. testująca. Narty nieprzygotowane = bar wita. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 18 minut temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Dzisiaj to bym na każdy warun pojechał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Twardzielu, Ty mi powiedz, czy na zlocie będziesz z małżonką 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 30 minut temu, grimson napisał: Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Mitek napisał: A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Znowu wpierdalasz się tam, gdzie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Mitek napisał: I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? zal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, .Beata. napisał: Twardzielu, Ty mi powiedz, czy na zlocie będziesz z małżonką 😉 Będziemy razem jak dotrwamy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 12 godzin temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. A dlaczego nie korzystać z YT lub Google Photos i wstawiać linki, by wymienić tylko usługi tej firmy? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi