brachol Napisano Niedziela o 20:50 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:50 @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 20:52 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 20:52 5 minut temu, brachol napisał: @grimson jak zjesz wszystkie rogale co są na zdjęciu to dociśniesz narty bez ćwiczeń. Na razie weszły 4 sztuki od wczoraj. Masie to z pewnością służy, bo jedna sztuka może mieć do 1200 cal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 22:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:10 Godzinę temu, brachol napisał: @Victor podawałeś kiedyś adres strony chyba w NL z noclegami w Alpach? Czy coś mylę? pozdro sunweb.be weski.com tu jest komplet samolot+transfer+spanie+skipass ale opcja samolot tylko z wysp i be 🤷♂️ snowtrex.be chalet.be Na te strony czasem zerkam 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Wtorek o 09:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:29 Pokrywa śnieżna w Karkonoszach osiągnęła 30-40 cm, przekraczając 40 cm na wierzchowinie na południe od Łabskiego Szczytu. Na Śnieżce o poranku leżało 19 cm śniegu, najwięcej w październiku od 9 lat i więcej niż obecnie na Kasprowym Wierchu. Na Pradziadzie wyjechał ratrak i zrobił ślad na biegówki. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu dzisiaj na hali mglisto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu trenuje kadra narodowa z Cardiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Super pogoda tzw. testująca. Narty nieprzygotowane = bar wita. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Dzisiaj to bym na każdy warun pojechał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Mikoski napisał: Raczej nie ma czego zazdrościć warun dla twardzieli czyli jak widać twarda wywiana betonoza. Pojechałbym 😉 Twardzielu, Ty mi powiedz, czy na zlocie będziesz z małżonką 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: A tak bawią się na Tuxsie, akcja jeszcze ciepła z dziś, dzięki uprzejmości Tadeo 🙂 b7fb8a3e-9f80-4ffe-9dc9-e84ffad0c1d8.mp4 4 MB · 0 pobrań Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Wykorzystano 77 z 488. Jeszcze trochę czasu upłynie zanim zmienię tożsamość 😎 Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, grimson napisał: Dobry materiał. Uważaj z zamieszaniem filmów tu na forum, bo same dużo ważą, a masz tylko 400Mb? na zamieszczanie zdjęć i filmów. A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, grimson napisał: Ja byłem płodniejszy, z rok temu wyczerpałem cały limit. Usunąłem wszystkie filmy oraz co większe zdjęcia, i znowu mogę tu spamować. I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 4 minuty temu 6 godzin temu, Mitek napisał: A co, uważasz, że Beatka to jakiś tłumok i nie kontroluje rzeczywistości? Zauważ, że to Beatka organizuje zloty, na które nie docierasz. I ogarnia wszystko pomimo wyjątkowej niesforności i braku karności uczestników. Znowu wpierdalasz się tam, gdzie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 3 minuty temu 6 godzin temu, Mitek napisał: I jakie ciekawe treści tam były? Takie ponadczasowe? zal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi