bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, zając napisał: Aczkolwiek w tym sezonie akurat nie jest koniecznością, bo akurat mamy śnieg. W ubiegłych sezonach raczej trzeba go było szukać poza granicami kraju. W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite. Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Edytowane 5 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, bubol.T napisał: W ubiegłym sezonie każdy weekend spędzałem na Pilsku, kilka razy w niedzielę na Mosornym i warunki były wyśmienite Tak wiem, że na Buczynce dało się jeździć, ale wyżej to trudno było nawet w większości sezonu podchodzić na skiturach, a co dopiero zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, bubol.T napisał: Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Szymon niepotrzebnie uprzedzony jesteś do Szczyrku. To zdjęcie kolejki do gondoli, które zamieścił @Lexito przed otwarciem ośrodka, na jakieś pięć minut. Dziś jazda na bieżąco, Marek potwierdzi. Warunki też bardzo dobre, brakowało jedynie słońca. Informacja dla @Harnaś, kamieni nadal brak. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu (edytowane) 5 godzin temu, bubol.T napisał: Panowie dzięki za foty ze Szczyrku. Odechciało mi się, mogę spokojnie pracować. Ale ta ściana pod Skrzycznym jaka stylowa. Potwierdzam słowa Witka - co prawda ja nie znam realiów jakie w Szczyrku panują ale ludzi nie było jakoś szczególnie dużo .. kolejek praktycznie zero... zrobiliśmy (Witek miał odpaloną Strave) koło 70km w około 4h więc chyba jazdy było trochę - pewnie byłoby więcej jakby nie trening na FIS. Edytowane 42 minuty temu przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi